nowJapan 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Integra
    wooooosh.

• 2008 12 31
    • 265

Klausimas: O piešinių konkursas pratestas?
    Dėkoju Fasian už sig'a.

Comment

• Akade
      Rimtas forumo narys

• 2008 12 30
      • 165

O galima repeticijos video ideti registracijos laiske? Ar reikia laukti leidimo ir tik tada?

Comment

• Semashke
        U can call me Sema

• 2009 01 16
        • 425

O kaip reikalai su anime turgeliais? Kažkaip mažokai apie juos girdėt : ]
        semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Autorius Akade
          O galima repeticijos video ideti registracijos laiske? Ar reikia laukti leidimo ir tik tada?
          laiške turi būti ne video,o nuoroda į jį. Nereikia jokių leidimų.

Comment

• neko_pari
            nyanko sensei

• 2009 04 22
            • 130

tshhh kiek daug visko siemet bus pirmos dvi dienos labiau orientuotos i vilniecius va i kitas dienas like Lietuvos japan/anime/manga gerbejai

jei i repeticija atvykti negalesiu (oi ne visu, ne visu pinigines nesa du savaitgalius iseiles i Vln traukti) - tai kaip supratau is ankstesniu post'u galima pasiusti video su prisistatymu ir repeticijoje nepasirodyti?
            problema ta, kad as apie video nieko nenusimanau Ar video susukimui reikia sugebejimu dirbti su programom? ta prasme muzika "priklijuoti", o ne paleisti grojanti is kokio tai aparato fone?

Cosplay.com

Comment

• zhmogeliukas
              Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
              • 722

Autorius Akade
              Same here.

Tiek dėl Katanos tiek dėl pasirodymo.

Bet teks irgi pagalvoti...

Comment

• usakou
                Rimtas forumo narys
                • 2009 04 19
                • 188

o tarkim jei as cosplayinsiu miyavi.. i kokia nominacija man rasytis ?
                hmm..i vyrisko personazo,ar isvis man ten ne vieta?

Comment

• Mao
                  a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                  • 223

Autorius usakou
                  moteriško.

Also, ar bus kažkas panašaus į pernai, t.y. kovinių žaidimų miniturnyrai ir pan.?
                  I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Hellsing_lover
                    Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                    • 1318

Autorius usakou
                    Vyriškų personažų net neliko, niekšeliai, viską į vieną sumalė >.< O šiaip, man atrodo, kad tau reiktų registruotis į "Geriausias Ne-JP kostiumuoto personažo solo defilė", nes kitur nelabai į kokią kategoriją išsitenki :/

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Futari
                      AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                      • 1094

Autorius neko_pari
                      <...> problema ta, kad as apie video nieko nenusimanau Ar video susukimui reikia sugebejimu dirbti su programom? ta prasme muzika "priklijuoti", o ne paleisti grojanti is kokio tai aparato fone?
                      Šiaip užmesti ant klipo viršaus muzikinį takelį yra visai nesudėtinga, na o jei pati esi nepatyrus, paieškok gal kas iš draugų moka.
                      Kas dėl muzikos leidžiamos filmavimo metu iš kurio nors kito įrenginio, video įraše ji būtų labai prastos kokybės (menkai girdėtųsi ir daug traškėtų).

Autorius Hellsing_lover
                      <...> man atrodo, kad tau reiktų registruotis į "Geriausias Ne-JP kostiumuoto personažo solo defilė", nes kitur nelabai į kokią kategoriją išsitenki :/
                      Nu tai kad Miyavi tai japoniškas personažas.... ot prasidės dabar galvos sukimai

Comment

• Dyoko
                        Naujokas
                        • 2010 01 30
                        • 6

Norėčiau registruotis į gothic lolita nominaciją, bet kažkaip per daug viskas neaišku... Kad ir dėl koliažo nuotraukų. Gerai, tarkim paėmu nuotraukas iš Harajuku, bet kaip jūs tada palyginsit 'panašumą'? Aš juk nepaimsiu vienos nuotraukos ir nenukopijuosiu kostiumo.. Ar jūs žiūrėsit ant kiek aš į japonę panaši?

Comment

• Squalleh
                          .MØNSOON.

• 2009 01 12
                          • 1892

Dyoko, na jeigu mastyti logiskai, tai koliazas tik cosplayeriams, kurie su kokiu nors konkreciu anime/filmo/zaidimo veikejo kostiumu, kad komisija turetu su kuo lyginti. O kadangi G.Lolita tai labiau jau free-style kostiumas, tai jau bus vertinama kurejo improvizacija ir unikalumas imho.

Comment

• usakou
                            Rimtas forumo narys
                            • 2009 04 19
                            • 188

Autorius Hellsing_lover
                            Vyriškų personažų net neliko, niekšeliai, viską į vieną sumalė >.< O šiaip, man atrodo, kad tau reiktų registruotis į "Geriausias Ne-JP kostiumuoto personažo solo defilė", nes kitur nelabai į kokią kategoriją išsitenki :/
                            ne JP? xDD bet Miyavi's japoonas >.<
                            bet i geriausio anime ar manga personazo irgi netinka,...
                            tiekto,tada paziuresim kas liks xD
                            manau,kad tiktu isvis geriausias cosplayeris.. ir tiek :3

Comment

• Sfinksaslt
                              Rimtas forumo narys

• 2009 01 22
                              • 134

Klausimas: Į repeticiją reik su kostiumu atvaryt? (tarp D.U.K. neradau, sorry, jei kartojuos su klausimais )
                              1. Tu dabar internete
                              2. Tu dabar animezona.net
                              3. Tu skaitai
                              5. Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
                              6. Tu dabar tai patikrinai
                              7. Tu šypsais

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Autorius Sfinksaslt
                                Klausimas: Į repeticiją reik su kostiumu atvaryt? (tarp D.U.K. neradau, sorry, jei kartojuos su klausimais )
                                BE

Comment

Working...