Klausimas: O piešinių konkursas pratestas?
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tshhh kiek daug visko siemet bus pirmos dvi dienos labiau orientuotos i vilniecius va i kitas dienas like Lietuvos japan/anime/manga gerbejai
jei i repeticija atvykti negalesiu (oi ne visu, ne visu pinigines nesa du savaitgalius iseiles i Vln traukti) - tai kaip supratau is ankstesniu post'u galima pasiusti video su prisistatymu ir repeticijoje nepasirodyti?
problema ta, kad as apie video nieko nenusimanau Ar video susukimui reikia sugebejimu dirbti su programom? ta prasme muzika "priklijuoti", o ne paleisti grojanti is kokio tai aparato fone?Comment
-
Comment
-
Comment
-
Vyriškų personažų net neliko, niekšeliai, viską į vieną sumalė >.< O šiaip, man atrodo, kad tau reiktų registruotis į "Geriausias Ne-JP kostiumuoto personažo solo defilė", nes kitur nelabai į kokią kategoriją išsitenki :/👍 1Comment
-
Kas dėl muzikos leidžiamos filmavimo metu iš kurio nors kito įrenginio, video įraše ji būtų labai prastos kokybės (menkai girdėtųsi ir daug traškėtų).
Nu tai kad Miyavi tai japoniškas personažas.... ot prasidės dabar galvos sukimaiComment
-
Norėčiau registruotis į gothic lolita nominaciją, bet kažkaip per daug viskas neaišku... Kad ir dėl koliažo nuotraukų. Gerai, tarkim paėmu nuotraukas iš Harajuku, bet kaip jūs tada palyginsit 'panašumą'? Aš juk nepaimsiu vienos nuotraukos ir nenukopijuosiu kostiumo.. Ar jūs žiūrėsit ant kiek aš į japonę panaši?Comment
-
Dyoko, na jeigu mastyti logiskai, tai koliazas tik cosplayeriams, kurie su kokiu nors konkreciu anime/filmo/zaidimo veikejo kostiumu, kad komisija turetu su kuo lyginti. O kadangi G.Lolita tai labiau jau free-style kostiumas, tai jau bus vertinama kurejo improvizacija ir unikalumas imho.Comment
-
bet i geriausio anime ar manga personazo irgi netinka,...
tiekto,tada paziuresim kas liks xD
manau,kad tiktu isvis geriausias cosplayeris.. ir tiek :3👍 1Comment
-
Comment
Comment