nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
-
Jei karaokei užsiregistruoji dainuoti solo, ar galima registruotis dar kartą, kaip karaoke grupės nariui?👍 1Comment
-
-
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
-
Turiu klausimą: aš darausi metalinę kataną, ne medinę, žinoma, ji nebus aštri kaip tikra, bet vis tiek, ar nekils jokių problemų norint ją įsinešti į renginį (Ji bus cosplay dalis)
Ai, dar pasitikslinsiu. Jeigu nenori ant scenos vaikščioti 45 sekundes su visokiais pribombasais, tai ant scenos parodyti savojo kostiumo nebus visiškai galima? Gal tik aš vienas toks, bet tikrai nesu scenos žmogus, o registruotis dėl 5 sec. prisistatymo..... Taip tik apkrausi Organizatorius....Comment
-
Ai, dar pasitikslinsiu. Jeigu nenori ant scenos vaikščioti 45 sekundes su visokiais pribombasais, tai ant scenos parodyti savojo kostiumo nebus visiškai galima? Gal tik aš vienas toks, bet tikrai nesu scenos žmogus, o registruotis dėl 5 sec. prisistatymo..... Taip tik apkrausi Organizatorius....👍 2Comment
-
siūlau oraganizatoriams pasiskolint iš Lietuvos kinoteatro ekraną 200m per tokį puikiai visiems matysis net iš pačio galo .vistiek ji nugriaut ketina, visokie bomžai ten landžioja kam jiem tas ekranas ir dar projektorius yra ir dolby digital sistema holly shit visas komplektas .
ps.Nakti renkames prie lietuvos kinoteatro apiplėšim juokauju, į kaleimą sėst nenoriu nors ir dėl NowJapan bus gerai toks ekranas kokį rasit ^/_\^Comment
Comment