nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
👍 1Comment
-
Patartina. Įsivaizduok sueina krūva personažų ir visi susineša garso takelius. Prisistatinėja sau linksmai atsipūtę~ ateina tavo pasirodymas... žengi į sceną... visi laukia, kur tavo soundtrackas... o tu pasirodai ir nueini (nes mikrafų gi nieks neduos kaip sakė) prisistatymas su muzika ir garsais palieka didesnį efektą. Bent jau kokią veikėjos muzikinės temos ištraukėlę prigriebk.👍 1Comment
-
Renata> su muzika tikrai atrodys daug geriau, atitinkamas muzikinis fonas sukurs veikėjui būdingą atmosferą.
Man visgi liko neaisku, kaip bus pranesta, koks butent veikėjas iseina i scena - ar paskelbs vedejas (teko matyti defilė pasirodymus internete, kur taip ir daroma), ar bus parašyta ekrane, ar pačiam reikia įterpti į garso įraša (šiaip jau pastarasis varintas man asmeniskai nelabai priimtinas, nes muzikinį failą sukarpyt galiu, bet eksperimentuot su balso įrašymu nesinori, ypač kai laikas jau spaudžia)?Comment
-
Man visgi liko neaisku, kaip bus pranesta, koks butent veikėjas iseina i scena - ar paskelbs vedejas (teko matyti defilė pasirodymus internete, kur taip ir daroma), ar bus parašyta ekrane, ar pačiam reikia įterpti į garso įraša (šiaip jau pastarasis varintas man asmeniskai nelabai priimtinas, nes muzikinį failą sukarpyt galiu, bet eksperimentuot su balso įrašymu nesinori, ypač kai laikas jau spaudžia)?
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
-
Comment
Comment