Mačiau, kad parašyta dėti -, jei nereik pildyti, bet pildydama forma aš nesupratau, kame reikalas. Na, Ačiū. : )
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Toks gal visai be ryšio klausimas, bet ar yra kokių apribojimų dėl cosplay grupės pavadinimo?
Suprantu kad turi būti be keiksmažodžių, bet jei pavadinsiu savo komandą "Girls on Drugs", neišspirs mūsų niekas?
Dar klausimas: labai atidžiai skaičiau bet taip ir neradau ar gali tas pats veikėjas dalyvaut ir cosbando nominacijoj ir solo defile?Comment
-
Suprantu kad turi būti be keiksmažodžių, bet jei pavadinsiu savo komandą "Girls on Drugs", neišspirs mūsų niekas?
labai atidžiai skaičiau bet taip ir neradau ar gali tas pats veikėjas dalyvaut ir cosbando nominacijoj ir solo defile?
~OFFTOP~
*Cere-chan~, na nelabai taisinga pavyzdi paemei. as istaisiau AMV kaip termina. O tu man demonstruoji sakinio taisykles (;Comment
-
offtp.
Squall
Bet vis tiek taisymas. : )
____
Klausimas dėl koliažo, ar užteks vienos foto? Muzikos failas tęsiasi 45 sec, o žiūrėti į vieną pav. nebus nuobodu? Nors visas dėmesys cosplaieriui, vis tiek, kažkaip nuobodoka.Comment
-
Iš kitos pusės, žiūrovas nežinos kur žiūrėti: ar ant tavęs, arba video/daug photo. Vieną paveiksliuką apžiūrės, o paskui dėmesys bus skirtas tavo pasirodymui.
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
-
O jei pasirodymas pasirodys nuobodokas? Kas tada?haha. ;D
na, tikiuosi taip nebus. : )👍 1Comment
-
O galima ateiti į repeticija with no idea?
Tiksliau, paruošiau tą nelemtą mp3 failą prie solo defilė, bet neturiu jokių idėjų dėl 'maivymosi ant scenos'. O atėjus į repeticiją man prof'ai duotų 'ale' patarimų ir nurodymų ką galėčiau padaryti ant scenos su mano gabumais. ;D Galima taip.ar nelabai patartina?Comment
-
Toks klausimas iškilo, jei 10 žmonių registruojasi į cosband konkursą, jie visi gaus lipduką/ženkliuką/numeriuką dalyvio? Ar vieną visam cosbandui? Ir jei cosband nariai nesiregistruoja į solo defilė, jie pretenduoja į best of the best? Ar, sakykim, "siekiantiems aukščiau" būtinai reik ir solo defilė dalyvaut?deviantArt
BLACKOUTComment
-
*Cere-chan~, profus ten kviecia pasirodymo patobulinimui o ne sugalvojimui is nulio. tu turi tureti bent kokia nors ideja ir bent viena minti kaip galvoji ja igyvendinti.
Narya,
Toks klausimas iškilo, jei 10 žmonių registruojasi į cosband konkursą, jie visi gaus lipduką/ženkliuką/numeriuką dalyvio?
Ir jei cosband nariai nesiregistruoja į solo defilė, jie pretenduoja į best of the best?Comment
-
Aišku, kad yra idėjų, tuščiom nepasirodysiu (kažkiek). Tik keliose vietose aš nžn ką man atlikti. : )Comment
-
.every me and every you
.DON'TWATCHMEComment
-
1.4. Koliažas rodantis Jūsų vaidinamą personažą jūsų gaminamame kostiume (min 300 dpi, būtinai spalvotas).
Klausimas jeigu aš cosplay'nu iš mangos tai iš kur aš turiu gaut spalvot paveiksliuka? DDDD
Internete yra keli fan art'ai juos galiu naudoti?Dėkoju Fasian už sig'a.
Comment
Comment