kaip tik irgi kraunu ;D
Tokiam renginiui BŪTINAS fotikas. Prisiminimai kokiee bus
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Guest repliedMano kostiumas dar toli grazu nebaigtas blyn o sakiau ''na jau siemet tai tikrai reiks is anksciau viska pasiruost'' XD nieko nieko kaip nors..
Jei ne paslaptis kiek uzsiregistravusiu cosplayeriu siemet?Rašyti komentarą:
-
Ot velnias, kaip tyčia dabar neturiu laikraščio to. Visur išieškojau, kai nereikėjo mačiau D:
Anyway, jonaviečiai, "Naujienų" naujausio numerio galą atverskit, pamatysitRašyti komentarą:
-
Yaaaaaaay už generalinę repkę
Mano kostiumui liko tik mažytis akcentas ir aše irgi būsiu done~ kaip aše laukiu savaitgalioRašyti komentarą:
-
KOSTIUMAS SUTVARKYTAS!!!Rašyti komentarą:
-
Aš irgi atrodo susitvarkiau su kostiumu,bet dar reiks apsižiūrėt kad nebūtų paskutinę naktį kaip visadaXDD
biške awkward jaučiuosi pirmą kart, bet oh wellXDDD
*laukia nesulaukia*
o dėl riyo tai yay. Kiek girdėjau buvo jis kažkur,be tduokit scanąXD
EDIT:
Vis dar jaudinuos d4l katanos.pabukinau ją, bet vistiek ar nebus problemų įeinant?
Ar jei neįleis, bus kur palikt, kad neprarast daikto?Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2010-08-18, 17:53.Rašyti komentarą:
-
aš kaip visada nespėjau su kostiumais, bet nieko, vis tiek ateisiu, manau, ir taip bus linksma bet mano kasdieniai rūbai kaip kostiumaiRašyti komentarą:
-
Šiandien pasiimu vietinį laikraštį, žiūriu straipsnis apie jaunimo delegaciją Japonijoje. Žiūriu, ir galvoju, bene akys meluoja, ale nuotraukoje mūsų Riyo su vienu jonaviečiu ir japonų šeima Dabar galvoju ar akys neapgavo... nuskenuosiu ir įmesiu foto vėliau
On-topic - KOSTIUMAS SUTVARKYTAS!!! AAAAA, kiek laimės!! Belieka susidaryt sąrašus ką pasiimti, viską susidėt iiiiiiiiir į Japoniją xDD👍 1Rašyti komentarą:
-
-
Rašyti komentarą: