nowJapan 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Futari
    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
    • 1094

Pavyzdziui mano personazas yra is grynai japonisko danmaku shooter tipo zaidimo. Todel isties gaila kad nebera zaidimo veikeju nominacijos, jau masciau ten pretenduot.
    Beje kas del kaskadininku ir rezisieriu, tai jau tikrai: ar mes bandome is paprastu zmoniu surengtu pasirodymu daryti teatro vaidinimus ir kiekviena pratint aktoriumi buti? Kaip kazkada Bardakas sake, juk ne visi mes tokiu talentu apdovanoti...

Comment

• Kastetas
      regular everyday guy

• 2009 12 04
      • 341

Autorius klaunas
      Paprastais game?, na manau, kad ir siemet atsiras pasirinkusiu game personaza, o ne anime ar mangos. Iki sioj visada budavo kazkoks atskiras geimeriu kampelis taip pat dalis anime yra isleista ir game pavidalu, tad manau, kad sasaju su siuo renginiu tikrai si nominacija turi.
      As tik sakau kad jeigu reingiesi kaip japonisko game persenazas, kuris yra anime stiliaus. Tai gaunasi kad tapati nominacija Anime. O ne kokio kitokio game personazu pvz Faith she's not an anime style...

Comment

• Squalleh
        .MØNSOON.

• 2009 01 12
        • 1892

klaunas, nera nominacijos, nes zaidimu ir j-zaidimu cosplayer'iu beveik nera. Ju gal ir pakanka nominacijai, bet butent padoriu kostiumu rasti gan sunku.

Comment

• Mao
          a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
          • 223

nebūtinas tas anime stilius, užtenka fakto, kad JAPONIŠKAS ŽAIDIMAS. Na, kąžinau, daug cosplay solid snake'ai ar mario vaikšto, niekas nebitchina.
          I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• giedriusonline
            Costume Maker

• 2008 06 07
            • 279

iš vienos pusės gero taisyklės ir malonu kad stengiamasi gerinti renginio kokybę
            iš kitos pusės mano vargšas pyramid headas lieka be vietos nei male cosplayer, nei game, nei non anime :/ kazkaip abydna

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
            Parašyk man.

Comment

• miharuse
              Narys

• 2009 03 17
              • 55

''Norint dalyvauti šiose nominacijose: solo defilė, solo gothic lolita defilė, cosband defilė, šokis, vaidinimas, muzikinio kūrinio atlikimas, reikia dalyvauti repeticijoje 08.14-15 d.d. arba, gabus leidimą atsiusti repeticijos vaizdo įrašą.''

Čia apie karaokę?
              <...>What should I do??? *panic* Aaaa *got an idea*-look useless!

Comment

• Narya
                Citizen Erased

• 2009 01 22
                • 205

Autorius giedriusonline
                iš vienos pusės gero taisyklės ir malonu kad stengiamasi gerinti renginio kokybę
                iš kitos pusės mano vargšas pyramid headas lieka be vietos nei male cosplayer, nei game, nei non anime :/ kazkaip abydna
                Man atrodo niekur tiksliai neparašyta, kad solo defile dalyvauti gali tik anime/manga veikėjai. Manyčiau kad ten gali dalyvauti visi netelpantys į kitas atskiras kategorijas (well, bent jau Latvijoj taip buvo, o kadangi matosi nemažai kas perimta iš kaimynų... )
                deviantArt
                BLACKOUT

Comment

• UsagYchii
                  Naujokas
                  • 2010 06 30
                  • 7

OMG!... Taip greitai? Puiku to ir laukiau! Bet 100% važiuosiu į paskutines dvi dienas. Po galais neapsimoka 4 naktis mokėti už naktynę ir t.t gimdytojai neduos pinigų (krizė). Pritariu kestetiu bus kaip ir praeitą kartą dvi savaites prieš pranešė

Eh... tai kada bus tos paskutinės datos? kas nors žino?
                  Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-07-22, 12:02.

Comment

• Squalleh
                    .MØNSOON.

• 2009 01 12
                    • 1892

miharuse, ne, cia gyvai groti kokia nors daina/melodija is anime/zaidimo.

Comment

• Renata
                      Meanie

• 2008 05 25
                      • 715

Kažkaip man galva neišneša... tai kad apskritai dalyvauji konkurse reiku registruotis, o cosbandą reginti atskirai ? <-----Į šitai ataskymą suradau ^^"

o solo defilė dalyvauti būtina ? O-o
                      Paskutinis pakeitimas nuo Renata; 2010-07-22, 10:21. Priežastis: Edit.
                      AnimeList // Last.fm // DeviantArt

Comment

• klaunas
                        Narys
                        • 2009 03 29
                        • 50

Autorius Kastetas
                        As tik sakau kad jeigu reingiesi kaip japonisko game persenazas, kuris yra anime stiliaus. Tai gaunasi kad tapati nominacija Anime. O ne kokio kitokio game personazu pvz Faith she's not an anime style...
                        bet, jei neklystu, praejusi karta buvo galima pasirinkt ar game ar anime konkurse dalyvauti

Autorius giedriusonline
                        Tas pats atsitiks ir su mano pasirinktu L2 personazu
                        Only the strongest will survive
                        Lead me to heaven when we die
                        I have a shadow on the wall
                        I’ll be the one to save us all

http://blazbluecos.blogspot.com//

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Giedriau, klaunas, Jūs išvis taisykles skaitote?
                          Geriausias solo defilė (3 vietos)
                          Dalyviai: bet kuris norintis kostiumuotas dalyvis.
                          Pasirodymo trukmė: iki 45 sek.
                          Kas renka: žiūri.
                          Būtina registracija.

Comment

• giedriusonline
                            Costume Maker

• 2008 06 07
                            • 279

ne apie tai turėjau omeny, solo defilė gali dalyvauti visi, aš tiesiog norėjau akcentuoti kad neliko daugumos kategorijų kuriose būtų mažesnė konkurencija dalyviams, kas mano nuomone palengvina atranka teisėjams, daleiskim kur lyginti kokia nors mielą fainą mergaitiška personažą, su monstru ar kareiviu ar bilenkuo kas yra visiška priešprieša mano prieš tai minėtam personažui.
                            dalivauti vienam konkurse vietoj 3 ar kiek ten buvo manau yra tiesiog ne taip ydomu

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
                            Parašyk man.

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1656

Na teisėjai tam ir yra kad dirbti renginio metų, vertinama ne miela mergaitė su kareivių, bet jų kostiumai ir taip kaip kostiumas dera prie žmogaus.

Comment

• Sekirei
                                Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
                                • 170

Autorius miharuse
                                ''Norint dalyvauti šiose nominacijose: solo defilė, solo gothic lolita defilė, cosband defilė, šokis, vaidinimas, muzikinio kūrinio atlikimas, reikia dalyvauti repeticijoje 08.14-15 d.d. arba, gabus leidimą atsiusti repeticijos vaizdo įrašą.''

Čia apie karaokę?
                                pala pala! tai jeiggu noriu dalyvaut solo defile tj reik repeticijoj but? nemaciau sito pirmai parasyta.. wtf .. juk nereik .. o.o" .. ar?

Autorius giedriusonline
                                same here... :,, heh.. nu ka padarysi, gaila gaila ..xD
                                Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-07-22, 16:39.

Comment

Working...