neko_pari, manau bent kazka galima bus sugalvoti. pasikalbek su orgais.
Mancoin, taip tik atrodo kad ismetyta. Mano manymu taip specialiai buvo padaryta, kad butu idomiau ziureti, kadangi sedet ir spoksot TIK i solo pasirodymus ar TIK i cosband'us arba TIK i vaidinimus (you name it zdz) tiesiog boring. Todel ir padare siokia-tokia organizuota betvarke. Bent man labai patinka.
P.S. I luv mah AZ friend list :3
http://i248.photobucket.com/albums/g...Untitled-9.png
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rašyti komentarą:
-
Rašyti komentarą:
-
-
Ar galiu jau nusisauti? kaip as tureciau atsigrusti i Vln 8.00 repeticijai?Rašyti komentarą:
-
-
Puiku, būsiu kažkur vidury, tai ramiai praslinksiu pro visų akis Bet ojojoj man galva susimaišys, kai ten tos visos solo defilė taip išsimėčiusios bus
O dar klausimas - o kada sužinosime kitų konkursų (muzikantų, karaoke etc.) eiliškumus? Tik vietoje ar dar kada šiandien/rytoj paskelbsite?
26 A13 Hellsing_loverRašyti komentarą:
-
galetu tikrai atsiust patvirtinima i filma, dbr nzn ar jau gavai bilietus, ar jau reik skubet i teatra ju pasiimt...Rašyti komentarą:
-
14 C2 Touhou on Drugs
15 A2 Squall
16 G13 *Cere-chan~
db Cere-chan turi uzsideti sau Excalibur avatara, kad butu viskas logiska :3👍 1Rašyti komentarą:
-
-
Jei man rytdienai reik 6 vietų į filmą waterboys, tai reik atskirus laiškus rašyti po 2 žmonės?Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: