Zmones ka daryti jei pvz issiunciau vakar drauges registracija ir dar nieko neatrase o ten vienam pazystamui jau atrase nors jis irgi issiunte tik vakar >.< Ir visus budus meginau bet nereguoja x.x
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Wishmaster
Repeticija prasideda sekmadieni, 12:00, prie Fluxus ministerijos (Gedimino pr.27). Detalesnė informacija Jūs pasieks el.paštu, šeštadieni.
Šeštadienis greitai baigsis.;>>
Kažkaip nesinori sedėt iki 12h ir laukt. Manau prieš repeticija reik gerai išsimiegot.;]Paskutinis pakeitimas nuo Integra; 2010-08-14, 22:59.Dėkoju Fasian už sig'a.
👍 3Comment
-
Kantrybės. Stengsimės viską patvirtinti sekmadienį, vėliausiai pirmadienį.
Kaip tik šiuo metu turėtumėte gauti patvirtinimo sms'us. O laimingieji gaus ir skambutį po vidurnakčio, kur organizatoriai manjakiškai kvėpuos į ragelį."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)👍 6Comment
-
Skambinau, rašiau ir manjakiškai kvėpavau į ragelius tiems, kas registravosi vaidinimui, šokiui ir cosbandui bei neatsiuntė repeticijos video įrašo. Žmonėms, užsiregistravusiems į solo pasirodymus, į repeticiją eiti nebūtina, bet jei yra noras išklausyti patarimų ir dar geriau pasiruošti nowJapan cosplay konkursams - laukiame Jūsų Fluxus Ministerijoje (Gedimino pr. 27) sekmadienį nuo 12:00. Pasimesit - skambinkit telefonu - 868983822Paskutinis pakeitimas nuo riyo; 2010-08-15, 17:20.👍 3Comment
-
"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)👍 2Comment
-
Buvom su draugėm repeticijoj, nustebau, nes žmonių - nulis, gal 10 ir buvo per visą tą laiką, kai aš buvau... O šiaip gavom neblogų patarimų iš KOI, kaip iš žiūrovų pusės, išbandėm savo jėgas, so thanks for that!!! \(>o<)/semashke.deviantart.com BLACKOUT
👍 1Comment
-
Aš ir buvau repeticijoj. (krč.susirikno Karolinų team XD). Bet su Koi team'u priėjome prie to, kad namuose turėsiu daug energinigiau treniruotis, užimti visą deramą plotą, sutrumpinti garso takelį. ir so on.
Na.gerai, kad atėjau, o tai būčiau per cosplay vidury scenos stovėjus su panika.hahaComment
Comment