Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Eeeeeei. Kodėl man niekas to nepasakė? Aš čia ardžiaus kad iki 13-tos viską suspėti, solo pasirodymą nusiunčiau tokį mažokai atrepetuotą... My own fault, ką padarysi. >.<
Keista, kad kai kuriem reikia ilgai laukti patvirtinimo, nes man po poros valandu atejo Labai dziaugiuosi, nes traukiu lauk nuo civilizacijos keletui dienu, todel nebereikes jaudintis gavau patvirtinima ar nea
Ahhh.Pagaliau Cerius grįžo iš kaimo. Na, kažkaip nėra labai malonu, kai kažkas kažką rezga, o pats esi toli toli nuo interneto. ;/
Spoileris:
Buvo labai juokingas incidentas nutikęs man su registracija Labai kruopščiai viską sutvarkiau, belenkaip nervinausi ir išsiunčiau registraciją. Po kelių dienų supratau.. kad pamiršau kokį defilė aš parašiau.. Laužiau galvą ir pagalvojau, kad išvis neparšiau, tik kad 'solo defilė'. Na.draugai ramino ramino.ir nepaigailėjau kelių litų, greit patikrinau super populiarųjį paštą per telefončiką ir pamačiau, kd mane priėmė.oho, bet ne į anime, bet į žaidimo personažą. Nors patikrinus info, sužinojau, kad pirma atsirado žaidimas, o tada ananime XD Na, laiminga, kad mane įrašė į žaidimo. Gerai, gana šitos istorijos, grįžtu, kas buvo šiandien..
Vilniuj mokytojų kiemely buvo labdaros koncertas 'Soundtrack of life' ir su draugais ten 'šėlom'. Išeinu pasivaikščioti po tylias gatves ir eina merginos su nowJapan reklamėlėm. Aš mintyse panikavau. Kaip tai galėjau pamiršti apie tą dalinimą.. Visada padėdavau XD
na, man davė.ir merginos tokios praeina ir sako 'oho, kaaaiip pataikėm'. prajuokino.
Autorius Lust
Nereikia.
Ar taip sunku keleta puslapiu atgal pasiverst? :I
Grįžus namo skaičiau visus puslapius.net tuos, kuriuos atrodo iškalus esu. ;D
Dabar tiesiog eiliniai klausimai:
Į repeticiją nesinori neštis ginklo, jis dar nepatobulintas ir kol kas trapus, galima bus su kokia nors šluota parepetuoti..? Juk repeticijoje, svarbiausia judesiai, o ne išvaizda ir t.t.
Kino teatre filmai nemokami?
Ir tikrai prižadate mums gerą festivalį?
Kol kas tiek ^^
Į repeticiją nesinori neštis ginklo, jis dar nepatobulintas ir kol kas trapus, galima bus su kokia nors šluota parepetuoti..? Juk repeticijoje, svarbiausia judesiai, o ne išvaizda ir t.t.
Manau kad pilnai gali imti ir šluotą mums repeticijose ginklus taip pat atstojo pagaliukai, tik va solo kad jau galėjau tai parepetavau su tikrais "ginklais", kad žinoti dinamiškumą jų ir kitus parametrus bet jeigu žinai kad mostelėjus ginklu jis lūš perpus, tikrai geriau palik namie kol kas, spėsi pasirepetuot namie su padarytu
Kino teatre filmai nemokami?
Ir tikrai prižadate mums gerą festivalį?
Kol kas tiek ^^
Cere-chan~,Į repeticiją pakaks ir šluotos
Filmai nemokami, kaip gauti bilietus pranešim ant savaitgalio.
Viskas priklauso nuo jūsų.
Autorius giedriusonline
kaip buvo minėta kazkada organizatoriu bus tas kaskadininkas ir rezisierius ar kas ten toks buvo sakyta per repeticija?
Giedriau, tikrai bus kas išmokys kristi profesionaliai.
Autorius Olasas
O į tą repeticiją reik ateit jau su kostiumu ar ne?
Olasai, gali atlėkti ir be kostiumo.
Autorius Futari
Eeeeeei. Kodėl man niekas to nepasakė? Aš čia ardžiaus kad iki 13-tos viską suspėti, solo pasirodymą nusiunčiau tokį mažokai atrepetuotą... My own fault, ką padarysi. >.<
Futari, užtat dabar gali būti maladies ir atsipūsti, nes viską sutvarkei laiku.
"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)
Futari, užtat dabar gali būti maladies ir atsipūsti, nes viską sutvarkei laiku.
Ne, atsipūst galėsiu tada kai gausiu patvirtinimo laišką dėl solo defile (išsiunčiau vakar, patiently waiting), o tai sėdžiu kaip ant adatų dabar >_____<
Ai jo. Sveikinu visus su pasibaigusia registracija xDD
Į repeticija pašaliniam žmonėm bus galima įeiti. Nes mums reikia, kad ateitu žmogus dėl apšvietimo su jumis susitartu.
manau tai jau reikes daryti pries festivali, nes nemanau kad technikai sedes su kruva popieriaus ir visur viska uzrasys (nors taip ir reikia tokiose repeticijose).
Ne Ant savaitgalio, o Savaitgalį..........just bugging around
like someone actually cared.
zio: i cared
2 zio: I think mr. riyo here is cool enough not to care about such small details. Implying, that information he's supplying us with is more than enough to overcome his writing errors, ne?~
Paskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2010-08-14, 13:33.
Comment