nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
del tu 10 zmoniu cosbande siek tiek ziauru realiai tiek zmoniu gali surinkti, tik keletas anime - Bleach, Naruto, One piece, Gintama, Dragon Ball ir keletas kitu. Paprastai anime, kuris buna 12 - 26 seriju tiek veikeju ne nesurinksi Antra velniskai sunku surinkti daugiau nei 4 patikimus zmones, kurie netingetu, nemestu visu pasiruosimo darbu iki cosplay likus kelioms dienoms. Todel realiai manau cosbandu galima vadinti jau 3 zmoniu grupe, jei jie sugeba prisistatyti yeyComment
-
DĖMESIO:
Keičiasi CosBand taisyklės - minimalus dalyvių skaičius pasirodymui yra 5 žmonės (jei kūrinys turi dar mažiau pagrindinių veikėjų - praneškit - tarsimės).
Geriausias Cosband pasirodymas (3 vietos, renka komisija, reikalinga registracija)
Cosband (Cosplay Band) tai personažų grupė iš vieno kūrinio (Anime, Manga, filmo, žaidimo). Grupę turi sudaryti ) ne mažiau 10 žmonių.
Pasirodymo trukmė: iki 90 sek.
Nejuokaukit gi, žmonės dirbo pr tų cosbandu puse metų. Gi jūs norit kokybės, o ne kiekybės patys taip sakėt. Jeigu tos 5 mergaitės padarė puiku pasirodymą tai kodėl dabar jom atsuksit nugara ir pasielgsit vos ne kaip su š. Gi bus repeticija nuspresit ką leisti ką ne.
J-jūs nejuokaukite taip negražiai... tai velniop aš tada visą sezoną treniravau penkių žmonių komandą, jeigu dabar net savo pasirodymo parodyti negalėsim...? Galėjot bent anksčiau tai parašyti... dabar nusiunčiau laiminga užpildytą anketą... laukiu jau trečia diena... o va dabar ateinu ir perskaitau šitokį atnaujinimą, padarytą gal viena diena po mano anketos išsiuntimo... aš ir galvoju kodėl mane ignoravo... -eina gert valerijonų- Kuo netinka mažesni cosbandai? Kituose renginiuose tikrai apart "Bleacho" ar "Naruto" nesusirenka dešimtys žmonių iš to paties anime, ir jie vis tiek turi teisę pasirodyt...
Integra, Futari, padarysim viską, kad tik Jums netektų gerti valerijono.
zhmogeliukas, 10:30 leisim cosplayerius (registruotus ir ne), idant jie turėtų šiek tiek daugiau laiko persirengti."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)👍 5Comment
-
Sveiki mes dar kartą vakar išsiutėm registracijos laiška adresu reg@cosplay.lt. Bet taip ir nieko negaunam. Liko ištiesų mažai laiko ir jei jums netiks nebebus laiko perdaryt. O tikrai nenorim, kad visas vasaros darbas nuplauktu.;/Dėkoju Fasian už sig'a.
Comment
-
Kažkaip nebuvo iškeltas šitas klausimas. Dėl maisto. Neštis savo, ar bus kokia nors kavinukė ar panašus dalykas? Juk jai visas tas dienas kažkur praleisim, tai nelabai gali būti laiko kažkur tolėliau nulėkti užkasti.Comment
Comment