nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
IESKAU COSPLAY DRAUGO(-ES)
XDD
-------------------------------
kadangi i nowjapan vyksiu pirma kart,nieko nenusimanau..ir nenoriu but viena.kelios pazistamos vaziuos bet nenoriu but kaip suniui 5-a koja >.<
gal butu vykstanciu is siauliu otakubusu(sake,jog otakubusas VAZIUOS) taigi gal is to galo butu kokiu zmoniu vienu paciu vaziuojanciu ir noretu susipazint ?
XD👍 1Comment
-
-
👍 1Comment
-
👍 1Comment
-
A jau taip baisu vienai eiti? Praeitam cosplay ir vienas ejau so? Radau ten draugu kuriu anksciau ne nepazinojau taigi nematau bedos ir nereikia cia nieko nusimanyti net nelabai isivaizduoju ka reikia nusimanyti einant i cosplay? Jei vaidintum kazka tuomet gal ir reikia ismanyti jei siaip paziuret eini tai ne xD Taigi gali nepergyvent : p👍 1Comment
-
Iš tikrųjų tai nereikia nieko nusimanyti, aš pirmą kartą atvykus į renginį, automatiškai susipratau kur ką daryti
O tuo metu dar netgi buvau labai nedrąsi o kai tik įžengiau į salę, drąsos atsirado
Draugų tai tikrai susirasi kad ir vietojePaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2010-08-04, 21:15.👍 1Comment
-
Man tai idomu pasidare kiek zmoniu rinksis taukini. Nes ~6h ryto traukinys startuoja Klaipedoj, ir lekia per visa Lietuva iki Vilniaus, tai tam paciam traukiny praejus pro vagonus turbut galima bus rast kruva zmoniu kurie i nJ vaziuoja.
Reikes koki NowJapan logo ant kuprines uzsiklijuot.
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----👍 2Comment
-
Man tai idomu pasidare kiek zmoniu rinksis taukini. Nes ~6h ryto traukinys startuoja Klaipedoj, ir lekia per visa Lietuva iki Vilniaus, tai tam paciam traukiny praejus pro vagonus turbut galima bus rast kruva zmoniu kurie i nJ vaziuoja.
Reikes koki NowJapan logo ant kuprines uzsiklijuot.
po Vilnių dbr vaikščiosiu su NJ nupieštu logotipu :33👍 1Comment
-
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----👍 1Comment
-
Klausimas ,KOI : Norėčiau sužinoti kada bus šokių konkursas, nes jei būtu tą pačią dieną kaip ir cosplay pasirodymai būtu labai sunku persirengt į kitus veikėjus/atlikėjus šokiui. O vėliau vėl persirengt į cosplay personaža. Tad tikėsimes viskas bus ne tą pačia dieną.Dėkoju Fasian už sig'a.
👍 1Comment
-
Yep. visada žmonės pafludina.tai automatiška.
Per šį NowJapan neturėsiu lydinčio draugo(-ės), tai man labai reikia žmogaus, kuris sugeba normaliai (ar gerai, susitvarkysim ) fotografuoti, būtų labai linksmas ir mielai palaikytų man kompaniją : ). Na, aišku vietoj irgi ransiu daug draugų (kaip ir praitą kartą), bet būtų fainiau su kuom nors iš anksto tartis ^^"
Šeštadienis: judri diena. Workshop'ai, mini-konkursai, karaoke, AMV, Manga ir dar daug ko.
Sekmadienis: COSPLAY! Visi cosplay konkursai, daug prizų-siurprizų, svečiai iš užsienio, geriausiųjų rinkimai ir tai dar ne viskas.Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2010-08-04, 23:55.👍 1Comment
-
AS noreciau palinket visiems sekmes kurie dalyvaus ir lips ant scenos. Nuosirdziausios sekmes, gaila siemet negalesiu pati sudalyvauti, del sveikatos, bet kita met butinai, tad tikiuosi kad visi pasilinksminsite ir pasisemsite geru nuotaiku ir graziu prisiminimu.
HAVE A REALLY GRATE TIME GUYS!!!
sincerely Same-chan ;>*
+ + =👍 2Comment
-
AS noreciau palinket visiems sekmes kurie dalyvaus ir lips ant scenos. Nuosirdziausios sekmes, gaila siemet negalesiu pati sudalyvauti, del sveikatos, bet kita met butinai, tad tikiuosi kad visi pasilinksminsite ir pasisemsite geru nuotaiku ir graziu prisiminimu.
HAVE A REALLY GRATE TIME GUYS!!!
sincerely Same-chan ;>*
tavo palinkejimas nukeliavo man i sirdies gilumas
arigato.. seip atrodo dainuot nelabai dainuoju.,tik siek tiek kai namie nk nera xD ir mano daina lb lengva.. bet isivaizduoju kad nekas bus kai pamatysiu daug zmogu...ooh kaip bus sunku!!!👍 1Comment
Comment