noreciau paklausti, kaip turetu atrodyti prasymas del truputi ilgesnio solo pasirodymo?
nowJapan 2010
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Only the strongest will survive
Lead me to heaven when we die
I have a shadow on the wall
I’ll be the one to save us all
http://blazbluecos.blogspot.com// -
Šiaip klaunas ne to klausė.
Autorius klaunasnoreciau paklausti, kaip turetu atrodyti prasymas del truputi ilgesnio solo pasirodymo?👍 1Comment
-
Gal atsirastu geras zmogus, kuris man galetu padeti su garsu? jai taip taip siusk zinute👍 1Comment
-
Lialia, čia tokiem klausimam ne vieta. O dėl bilietų dar nieks nieko nežino ar bus bilietai tam tikrų dienų. Šiaip iš esmės Squall teisus, gali pirkt bilietą 2 dienom ir eit į vieną, nieks nedraudžia👍 2Comment
-
Dyoko, na jeigu mastyti logiskai, tai koliazas tik cosplayeriams, kurie su kokiu nors konkreciu anime/filmo/zaidimo veikejo kostiumu, kad komisija turetu su kuo lyginti. O kadangi G.Lolita tai labiau jau free-style kostiumas, tai jau bus vertinama kurejo improvizacija ir unikalumas imho.👍 1Comment
-
Dyoko, harder than I thought.
Fotografijos yra tam, kad komisijai legviau butu lyginti originala su cosplayer'io padarytu variantu ir ivertinti jo/jos pastangas. O kadangi G.Lolitos turi atskira nominacija, manau vertintoju komisija jau zinos kaip, ka ir kur joje vertinti ir be pateiktu paveiksliuku.
lialia,
<----Comment
-
Dėl NowJapan, ar greitai atsiras daugiau info apie tas keturias dienas ir ar kada paaiškės fest'o vieta?
Ir greitai sužinosime kažką apie repeticijas? Vieta, laikas or kžkas tokio. (Nors šiaip kažkaip skubu, dar 2 savaitės..)Paskutinis pakeitimas nuo Cere; 2010-08-01, 22:01.Comment
-
Norėčiau registruotis į gothic lolita nominaciją, bet kažkaip per daug viskas neaišku... Kad ir dėl koliažo nuotraukų. Gerai, tarkim paėmu nuotraukas iš Harajuku, bet kaip jūs tada palyginsit 'panašumą'? Aš juk nepaimsiu vienos nuotraukos ir nenukopijuosiu kostiumo.. Ar jūs žiūrėsit ant kiek aš į japonę panaši?
OrgKom"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
Tikrai, kada suzinosime pilnai datas?
Ar bus paskelbta tik tada kai bus like tik kokia savaite?Comment
Comment