Hmm, butu neblogai prasiblaskyti bet vienai eiti kazkaip nejauku
nowJapan'09 Saga: The Afterparty
Collapse
X
-
Siaip, visai butu idomu nuvykt ir paziuret kas ten vyks. Bet deja, man irgi renginio data nekokia, yra reikalu kuriuos butina padaryt..Kai nuvaziuoja stogas atsiveria dangusComment
-
Einam,kaip merginos spyriojasi... Manau bus linksma chebra. Ką čia ir kalbėt,susitiksime tenais...Comment
-
Mano anas komentaras dėl neaiškių priežasčių buvo ištrintas, jame buvau užsiminęs apie chill-out zoną. Tai dabar tiesiai klausiu, ar ten bus viena salė, ar bus daugiau vietų kur būtų galima ramiai atsisėst ir pabendraut, ar tiesiog reik visą laiką stovėt, klausyt neaiškios muzikos bei trintis? Taip pat kada viskas baigiasi? Būtų ne jėga jei iki 1h nakties vyktų renginys, o po to be taksi nesigautų kaip kitaip grįžt.Comment
-
Mano anas komentaras dėl neaiškių priežasčių buvo ištrintas, jame buvau užsiminęs apie chill-out zoną. Tai dabar tiesiai klausiu, ar ten bus viena salė, ar bus daugiau vietų kur būtų galima ramiai atsisėst ir pabendraut, ar tiesiog reik visą laiką stovėt, klausyt neaiškios muzikos bei trintis? Taip pat kada viskas baigiasi? Būtų ne jėga jei iki 1h nakties vyktų renginys, o po to be taksi nesigautų kaip kitaip grįžt.
Bus atskira zona, bet ne tokia ir chillova - garsas persilies iš pagrindinės zonos. Vakaruška baigsis ~4-5."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
o kodel nera j-rap, j-techno. vien j-crap muzika. nejuagi visi otakai crapa klauso? ale ayumi hamasaki, anime ostus ir x-japanus visokius
oi, as gi neisiu, bet siaip idomu, gi japonu muzikoj yra tikrai puikiu pavyzdziu ir tikrai geros muzikos, o ne anime relatedComment
-
Kilo aistros, kuo toliau to karščiau, teko trint
O ta zona atvira? ne kitose patalpose?
sek0ne, gera mintis dėl techno o.O
dar kokio DNB .... neapsiribokit pliz vien popsu ir roku.
Spoileris:
p.s. pažiūrėjau interjerą to baro... ghm...prie Cosplay temos jokiais galais nesiriša, maine salė neturi jokio jaukumo dėl to "kafelio" ant grindų, dar pačios nuotraukos nepalyginsi su Tarantino klubo nuotraukomis, bet čia jau antraeilis dalykas ...Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-11-05, 20:33.Comment
-
keli pastebėjimai
Beja, niekaip nesupratau loginės šio sakinio struktūros:
Ar ne geriau reikėjo daryti dieninį renginį vaikams-nepilnamečiams ir vakarinį/naktinį - pilnamečiams.👍 2Comment
-
- ("baro" apyvartą galvojate tai padidins, ar dar kas nors?)
Reikia skirti vakarėlius, kurie skirti vaikams, jaunimui ir tuos, kurie atviri bet kuriai amžiaus grupei. Jei norite "tūsintis" su alkoholiu, žolyte ir prizais-striptizais bei nuogybėmis, tada, - VAIKAMS tokiame renginyje NE VIETA!👍 4Comment
-
- o aš niekaip nesuprantu, kam jums PILNAMEČIAMS reikalingi naktiniams vakarėliams NEPILNAMEČIAI? Čia tik šiaip, toks retorinis klausimas, pastebėjimas.
- ("baro" apyvartą galvojate tai padidins, ar dar kas nors?)
Reikia skirti vakarėlius, kurie skirti vaikams, jaunimui ir tuos, kurie atviri bet kuriai amžiaus grupei. Jei norite "tūsintis" su alkoholiu, žolyte ir prizais-striptizais bei nuogybėmis, tada, - VAIKAMS tokiame renginyje NE VIETA!KartoškėComment
Comment