nowJapan'09 Saga: The Afterparty
Collapse
X
-
Ateisiu, pažiūrėsiu kas ten gero, jei bus š*das(pilna vaikų, retaardų ir noobų / šnekės vien tik apie anime) - išeisiu. Vienaip ar kitaip - nusigersiu; bandysiu ką nors nuveikt nesvarumo būklėj, ir paryčiais grįšiu namo. Anyway - rezervuokit man vietą(emailą siunčiau kažkokį);]Rašyti komentarą:
-
hmm. Abejoju ar eisiu. Muzika bus crappy j-stuff arba techno, kaip visuose faking tūsuose. Rinksis probably vien kvailos keturiolikmetės dancios ir d1e fangirlės. Kiaurą naktį prasėdėt kitam mieste su būriu weeaboo ir fyfinų kažkaip nevilioja. Ir apskritai nekenčiu animetardų.xD Count me out.Rašyti komentarą:
-
kazkas man sako kad as vel tik ziuresiu fotkes po viso renginio T____TRašyti komentarą:
-
na ka man leido.. ehh tikiuos bus gera kompanija ir linksma.. tiesa sakant po ano afterparcio buvau biskiuka nuliudus nes teko is pat ryto trenktis autais namo... vos neuzmigau ir sedejau salia bobutes gal 2 h.. grr..... o salta kaip buvo is ryto pareit . nu nk si karta silciau apsirengsiu tad is manes turbut nelabai bus visokiu miniskirt.. too cold.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-11-04, 20:57.Rašyti komentarą:
-
-
Nebūsim, kažkaip... nesinori.
Ir nelabai originalus "plakato" šūkis. xDRašyti komentarą:
-
Rašyti komentarą: