Buvau, labai patiko! Linksma, draugiski zmones, vyravo tvarka, buvo pora nusigerusiu zmoniu, kuriuos apsauga palydejo iki isejimo ^_^ dalyvavau pirma karta afterpartyje todel negaliu lygint su praejusiu. Labiausiai patiko klipas su D1e (zude sitos frazes : "<...> zaliuzes, "jus nezinot ka reiskia buti emo", " as su jumis niekuom nesidalinsiu" *verkia*;" Ryo ir Wishmasteris yra *PYP* PYP* *PYP*, vagia mano duona ir alu", "DIDELES AKYS O_O", "grazaus sudejimo" (apie Ryo), ir daug kitu xD); Wishmasterio paskaita apie cosplay rengima, AUKCIONAS!!! Nepatiko gal tik ta VIP zona, siek tiek per didelis garsas (dar dabar esu uzkimus nuo rekimo ir apkurtus) xD apie 2h pabodo muzika nes pradejo leisti labai vienodus bumcikus ar kaip juos ten pavadinus..
Atejusios su draugem pacioje pradzioje pagalvojom kad nera jokiu colu ir sprite'u bare nusipirkt, nes ju ten aplamai nesimate, isvarem i lauka, turejom savo upside'o ir haribo guminuku-braskiu, gryzusios buvom apkaltintos alkoholio nesimusi i renginius paties Wishmasterio (liepe dar kuprines parodyt) O siaip tai JOY!!! dazniau tokiu renginiu! ACIU organizatoriams
Atejusios su draugem pacioje pradzioje pagalvojom kad nera jokiu colu ir sprite'u bare nusipirkt, nes ju ten aplamai nesimate, isvarem i lauka, turejom savo upside'o ir haribo guminuku-braskiu, gryzusios buvom apkaltintos alkoholio nesimusi i renginius paties Wishmasterio (liepe dar kuprines parodyt) O siaip tai JOY!!! dazniau tokiu renginiu! ACIU organizatoriams
Comment