nowJapan'09 Saga: The Afterparty

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • Integra
    replied
    +
    Pradžioje buvo gera muzika.
    -
    Vėliau ji visiškai nusivažiavo ir buvo nebeįdomu šokt ir panašiai.

    Juokinga buvo kai tas barmenas laimėjo Garos maiša už suplėšitus batus, kaip jis džiaugės galvojau aplinkui visas stiklines išdaužys.
    Nepatiko kai ant scenos mergina nusirenginėjo ir šoko. Daugelis manau iš merginų mano, kad ji padarė sau gėda.
    Patalpos galėjo būt didesnės ir koks polsio kambariukas kuriame nesigirdėtų muziką sklindanti iš kito kambario, nes dauguma tiesiog ėjo į lauką atsikvėpt ar pailsėt nuo garsios muzikos.

    Pralinksmino pradžioje D1e'jaus video. Labiausiai įstrigo.
    -Ką jūs galėtumet pasakyt apie Riyo ir Wishmaster ?
    -Jie vagys. Jie vagia iš manęs alu,vagia duoną, viską vagia!! "pypt" "pypt" "pypt"

    Tikiuos greitu metu patalpint video ir nuotraukų.

    Bėje dėkoju jums Koi, už renginį kuris aišku turėjo pliusų ir minisų, bet visada nugali pliusai. AČIŪ.

    Rašyti komentarą:


  • Luna.
    replied
    O man muzika patiko. Tik vėliau, rodos nuo 2 valandos pradėjo leisti nuobodžią ir vienodą muziką. O šiaip patiko viskas, buvo tikrai linksma. Labai patiko 'interviu su D1e'. Juokingas. Pirmam afterparty nebuvau, tad negaliu palygint...

    Rašyti komentarą:


  • Bardakas
    replied
    Tik dabar išteko atsigauti. Buvo... įdomu. Nemokami popkornai labai nušvietė nuotaiką kuri pradžioje buvo tikrai ne kokia pamačius viena didelę erdvę ir žinant, kad triukšmo nesigirdės tik lauke. Bet renginiui įsivažiuojant viskas atrodo ėjo geryn. Paskaita kaip surengti cosplay buvo labai informatyvi ir švietėjiška ir be jokių sarkazmų, paminėtų patarimų klausykitės
    Labai juokingai atrodė šokantis Airiz, bemaž gal ir pirmą kartą teko tokį vaizdą pamatyt. Nuogybės, pošlybės atmosferoje visą laiką tvyrojo (aliuzija į ryio laimės akimirką). Baigiantis paskutiniams pinigams išgelbėjo Olego šotai ir ne viena surūkyta cigaretė lauke bei žinoma D1e taksi iki namų.
    Taip tariant lengvą žodį gal prieikime minusus.
    Kaip ir keletas žmonių jau minėjo, didžiausias minusas buvo muzika. Pradžioje niekam lyg ir nemaišė ir iš esmės man netrukdė taip pat, bet kuo toliau tuo labiau ėmė užknisti jos monotonija ir apskritai pats stilius. Kiek prisimenu ta pati mergaitė prie laptopo ir praeitą afterparty leido muziką... na, pastebėjimas iš mano pusės, kad reikėtų paįvairint muzikinį racioną renginiuose, kad prierašas "J" prie žanro nėra didžiausias faktorius ir tebūnie atitinka jis temą, bet pilnoms linksmybėms norėtųsi įvairovės.
    Erdvė - vietos atrodo lyg ir daug buvo, bet erzino tai, jog visiems grūstis reikėjo vienoj patalpoj, persimuša muzika, nelabai jauku. Man norėjosi kažkokios chillout zonos, kad būtų įmanoma pakalbėt su draugais ar panašiai, tiesiog buvo labai sunku susišnekėt ir tokią vieta gavosi laukas.
    Barmenas atrodė labai piktas ir nemandagus, užtat jo kolega įdomus vyrukas, visą laiką su šypsena veide atliko savo darbus.
    Vėlavimai ir panašiai... na, kaip visada, būtų per nuobodu jau minėt tuos pačius dalykus kurie paminimi po kiekvieno renginio.

    Bendras įspūdis neblogas susidarė, man buvo linksma, gerai praleidau laiką ir be esminių erdvės ir muzikos minusų kažkas neužkabino per daug. Sulyginti su praeitu afteriu būtų sunkoka, nes "Baltuose Drambliuose" su patalpom viskas puiku buvo, bet iš emocinio potyrio gal būt šį kartą geriau bare "Route 66".
    Beje ar minėjau, kad popkornai buvo nemokami?

    Rašyti komentarą:


  • Mger
    replied
    Jo,buvo beveik viskas linksma,ypac aukcionas.Minusas - Muzika buvo labai bloga,monotonija vyravo,manau,kad muzika ejo vieno atlikejo ir daugiau nieko neturejo. Tai man ypac nepatiko,prisimenu tik viena gabala ,kuris man patiko ir buvo visu zinoma . Beat Crusaders - Hit in the USA ! - su sia daina ish kart visa publika pradejo sokt,deja, po jos vel ejom "sedet" ,geriau sios grupes butu leide visas dainas,tikrai geros visos. Nors sokti galima normaliai... Buvau pirmakart afterparteryje,tad lyginti negaliu...

    Rašyti komentarą:


  • Semashke
    replied
    Buvau, labai patiko! Linksma, draugiski zmones, vyravo tvarka, buvo pora nusigerusiu zmoniu, kuriuos apsauga palydejo iki isejimo ^_^ dalyvavau pirma karta afterpartyje todel negaliu lygint su praejusiu. Labiausiai patiko klipas su D1e (zude sitos frazes : "<...> zaliuzes, "jus nezinot ka reiskia buti emo", " as su jumis niekuom nesidalinsiu" *verkia*;" Ryo ir Wishmasteris yra *PYP* PYP* *PYP*, vagia mano duona ir alu", "DIDELES AKYS O_O", "grazaus sudejimo" (apie Ryo), ir daug kitu xD); Wishmasterio paskaita apie cosplay rengima, AUKCIONAS!!! Nepatiko gal tik ta VIP zona, siek tiek per didelis garsas (dar dabar esu uzkimus nuo rekimo ir apkurtus) xD apie 2h pabodo muzika nes pradejo leisti labai vienodus bumcikus ar kaip juos ten pavadinus..

    Atejusios su draugem pacioje pradzioje pagalvojom kad nera jokiu colu ir sprite'u bare nusipirkt, nes ju ten aplamai nesimate, isvarem i lauka, turejom savo upside'o ir haribo guminuku-braskiu, gryzusios buvom apkaltintos alkoholio nesimusi i renginius paties Wishmasterio (liepe dar kuprines parodyt) O siaip tai JOY!!! dazniau tokiu renginiu! ACIU organizatoriams
    Paskutinis pakeitimas nuo Semashke; 2009-11-08, 11:39.

    Rašyti komentarą:


  • Jin
    replied
    Laukiam foto.

    Rašyti komentarą:


  • Jullara
    replied
    Nors man buvo gan smagu,bet buvo ir tokiu (gan daug) kurie visa laik prasedejo.Sakysit ju beda ,bet manau tai buvo dalinas ir organizatoriu neapdairumas,truko kazkokio papildomo veiksmo....
    All in all,man afteris patiko, bet praeitas buvo daug geresnis:s

    Rašyti komentarą:


  • TecHnoBOY
    replied
    Jo tikrai, buvo linksma ir visai kietai laikas praejo, tie kas nebuvo turetu gailetis

    Rašyti komentarą:


  • dubi
    replied
    Buvo smagu, sutikau daug įdomių žmonių ;] tik vienas minusas pačiam. Velniškai ilgas kelias namo buvo

    Rašyti komentarą:


  • Sekirei
    replied
    oh blm guys gal ir per velai rasau , bet va turiu klausima ar bus ryte vaziuojanciu autiku i kauna?! O_O
    nes seip mane arba tevas pasiims arba viena vaziuosiu..priklauso nuo aplinkybiu..
    tai va jei viena vaziuociau tai kazkaip bent linksmiau butu pasneket su kuo nors apie afteri anime ir t.t negu miegot autike ir bendraut paciai su savim XDDD

    Rašyti komentarą:


  • Ewie^^
    replied
    Ateisiu butinai ;]]

    Rašyti komentarą:


  • Juodojisesuo
    replied
    gal ir ateisiu jei netingesiu ir jei padarysiu visus darbus tik vat viena hmm tikrai tingesiu eit
    Paskutinis pakeitimas nuo Juodojisesuo; 2009-11-07, 08:49.

    Rašyti komentarą:


  • Dark-Tarou
    replied
    Ateisiu~

    Rašyti komentarą:


  • Airiz
    replied
    Padiskutuosit per afteri. Užtenka jau.

    Rašyti komentarą:


  • D1e
    replied
    Registracija pasibaigė!!

    Papildoma info:

    Užsiregistravusiems:
    Šįvakar visi užsiregistravusieji gaus patvirtinimą el. paštu. Jeigu negausite - Jūs blogai užsiregistravote.
    Primename, jog pirmieji 30 užsiregistravusiųjų gauna staigmenėlę~
    Taip pat nuo 20:00 iki 20:30 užsiregistravusieji turės pirmenybę įėjimui.

    Esatę neužsiregistravę?
    Dun worry, neužsiregistravusieji irgi galės patekti į vakarėlį ^^ Tad drąsiai žygiuokite!

    Iki susitikimo :3
    Paskutinis pakeitimas nuo D1e; 2009-11-06, 17:17.

    Rašyti komentarą:

Working...