Man nieko nepadarė, bet va Nilas (jeigu žinot) gelbėdamas mane nukentėjo. Jau šimtą kartų tai sakiau, bet dar tikrai nenustosiu. Beto net neįsivaizduoju kur jis dabar yra. Pagal viską klaidžioja vienas po Vilnių.
nowJapan'09 atsiliepimai
Collapse
X
-
buvo visai neblogas renginys. antra diena buvo gerokai geresnė už pirmają. labai fainai pasirodė latviai. man tik nepatiko mažas ekranas ir prastas apšvietimas. Bet manau svarbiausia kad daugelis pasisėmė geros nuotaikos. organizatoriams linkiu kad kitas renginys būtų žymiai geresnis.Comment
-
hmmspeju jei ir as bucaiu buves eisenoj tai ir prie manes butu pristoja, nes irgi juodas ir su pastatytais plaukais ir veidu ispaisytu.Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Nemanau, kad jie labai geras pavyzdys. T.T TIk panelės gražiai pašoko. Ten tai man patiko.Comment
-
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
nebūtų Lietuva. kaip mane užknisa tas žmonių abejingumas. apsimeta kad nemato ir galvoja svarbu kad ne mane. o tuos visus marozus reiktų atspardyt taip kad praeitu noras kabinėtis prie žmonių. labai užjaučiu kas nukentėjo. tikiuosi kad nesunkiai. Nilas šaunuolis. lb gaila kad jį pasivijo.Comment
-
Na, ta mergina su žydrom akim tikrai atrodė įspudingai, FMA'nikai parodė kaip reik pravirkfyt auditoriją... Geriau būtų dar kelis savo cos'failus atsiuntę. Bet tikriausiai čia buvo viena iš tų "staigmenų".Comment
Comment