nowJapan'09 atsiliepimai
Collapse
X
-
Comment
-
-
Video nuoroda jau postinta
Video komentaras:
"liau liau liau , buduliai, jei jums kazkas nepatinka, padarykite treningu ir bambaliu sou!"
+
Gal ir tokio kultūrinio festivalio sulauksim."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)👍 1Comment
-
O va kaip turėjo atrodyti Latvijos FMA sketch jai jie turėtu visu žmoniu!
Sugoi!
Conas ten vyko Rugpjūčio 29 diena kaip ir pas mus, taigi kita diena po con 7 valanda jie surinko ir važiavo dar pas mus į antra diena, va energingi žmones
Cosplayeriu jie ten turėjo daug daugiau už mus, ir gražesniu. Gal tai dėl ilgesio laiko paruošimui skirto, apie cosplay jie buvo informuoti 2009 05 05 o mes tik 2009 08 06.
4 mėn vs. 1 nepilnas...
Bet patalpos man musu daugiau patyko, ekranas ten dar mažiau buvoPaskutinis pakeitimas nuo KolaJ; 2009-09-02, 14:18.Comment
-
Comment
-
Spoileris:O va kaip turėjo atrodyti Latvijos FMA sketch jai jie turėtu visu žmoniu!
Sugoi!
Conas ten vyko Rugpjūčio 29 diena kaip ir pas mus, taigi kita diena po con 7 valanda jie surinko ir važiavo dar pas mus į antra diena, va energingi žmones
Cosplayeriu jie ten turėjo daug daugiau už mus, ir gražesniu. Gal tai dėl ilgesio laiko paruošimui skirto, apie cosplay jie buvo informuoti 2009 05 05 o mes tik 2009 08 06.
4 mėn vs. 1 nepilnas...
Bet patalpos man musu daugiau patyko, ekranas ten dar mažiau buvo
o ar ne dėl to GRAŽUS kad kostiumai PIRKTI?
Pas mus nupirksi - nieko nelaimėsi. Pas Latvijs Kitaps, laimets galims...👍 2Comment
-
Pagal Latvijos CosplayCon'o pagrindinio organizatoriaus žodžius jie surinko virš 400 žmonių iš kurių buvo 102 cosplayeriai. Jų pasirodimų kokybė žymiai aukštesne, bet tai priklauso nuo pačių cospleerių. Mat žmonės pasirodimams pas juos rimčiau ruošiasi. Kad Conas bus, pasakeme jau 02.28 vakarė ir kalbos apie tai ėjo per forumą. Jei taip norit, galiu ir dabar pranešti: kitą vasarą bus kitas nowJapan. Galite su ramią sielą ruoštis jam. Jau per 12 mėnesių gal ir įmanomą kostiumą pasiūti👍 4Comment
-
Pagal Latvijos CosplayCon'o pagrindinio organizatoriaus žodžius jie surinko virš 400 žmonių iš kurių buvo 102 cosplayeriai. Jų pasirodimų kokybė žymiai aukštesne, bet tai priklauso nuo pačių cospleerių. Mat žmonės pasirodimams pas juos rimčiau ruošiasi. Kad Conas bus, pasakeme jau 02.28 vakarė ir kalbos apie tai ėjo per forumą. Jei taip norit, galiu ir dabar pranešti: kitą vasarą bus kitas nowJapan. Galite su ramią sielą ruoštis jam. Jau per 12 mėnesių gal ir įmanomą kostiumą pasiūti
btw. jei kam įdomu (niekam) buvau Ed'as iš FMA.Comment
-
-
pagaliau prisigvau prie interneto
Renginys buvo tikrai saunus! smagiai praleidau, laika susipazinau su fainais zmonemis, kuriu kita diena neradau (manes taip pat niekas neatpazino ), gerai paganiau akis, pradziugino bonsai niya zodziu man labai patiko ir nesigailiu atejus ir dalyvavus
akmuo i organizatoriu darza:tas velavimas truputi (na gerai daugiau nei truputi erzino) ir buvo per karsta, nesvarbu, kad buvau gan issirengus - vistiek man buvo karsta
wat fotkinti as pati nefotkinau, buvo kawaiinu zmoniu, kurie nufotkino mane su dauguma veikeju, kuriais norejau
sioks toks patarimas kitiems cosplayeriams, bukit zmones nesedekit vienoj vietoj kaip vistos ant kiausiniu, nes jusu niekas negaudys ir nesibraus i virsu ar per zmones, kad galetu su jumis nusifotkinti. jei jau pasidaret kostiuma,tai bukit zmones ir ji parodyk
p.s sowy notraukos netvarkingai sumestos👍 1Comment
-
Comment
-
jei, kas turi nuotrauku, su manimi (buvau Neliel Tu is Bleach, kas nemate Bleach tai - ta zaliais plaukais ir apiplysusiu kostiumu) labai laukciau, jei kas pasisharintu jomis su manimiComment
Comment