nowJapan'09 atsiliepimai
Collapse
X
-
Man nieko nepadarė, bet va Nilas (jeigu žinot) gelbėdamas mane nukentėjo. Jau šimtą kartų tai sakiau, bet dar tikrai nenustosiu. Beto net neįsivaizduoju kur jis dabar yra. Pagal viską klaidžioja vienas po Vilnių. -
Aš parašiau kas buvo. Pažiūrėjo į mane ir pasakė: šito juodo nepaleisim. Ir nepaleido... Jūs visi išėjot, o man iš pradžių ne kas buvo. Ir apspardė, ir pinigų reketavo, bet išgelbėjo Nilas. Atėjo su peiliu ir tada jau jam liūdnai baigės. Tik pamačiau kaip nusivaikė ir suspardė jį. Nieko negalėjau padaryti. I LOVE HIM! He saved me!👍 1Rašyti komentarą:
-
-
mmm... Lietuva... (bandau keisti temą) Bet buvo ir tolerantiškų žmonių (deje dauguma užseniečiai) kurie vietoj to, kad peiktų klausinėjo kas čia per renginys.Rašyti komentarą:
-
Aš nieko nevaidinau. Paprasčiausiai pas mane spygliai buvo pastatyti. Akys padažytos. Vienas pamatė, kitiems pasakė ir viskas... Bandžiau pasišalinti išgirdęs tą frazę, bet nusivijo.Rašyti komentarą:
-
---------------------
O marozų , forsų ir šeip neaiškių debilų atsiranda visus manęs asmeniškai eisenoi nebuvo , bet tai ka išgirdau manęs nepradžiugino... Manau tokius kaip jie tiesiog reik pamokyt pagarbos...Rašyti komentarą:
-
Negalim paimt ir numest... Aišku, kad ir pakeisti nieko negalim. Bet kažką aš turiu padaryti Nilui už tai, kad pasiaukojo.Rašyti komentarą:
-
.... gal dropinam sita tema, nes labai gadina nuotaika. Blogai baigesi zmonem tikekimies kad nieko rimtai daugiau nesuzeide.Rašyti komentarą:
-
Aš parašiau kas buvo. Pažiūrėjo į mane ir pasakė: šito juodo nepaleisim. Ir nepaleido... Jūs visi išėjot, o man iš pradžių ne kas buvo. Ir apspardė, ir pinigų reketavo, bet išgelbėjo Nilas. Atėjo su peiliu ir tada jau jam liūdnai baigės. Tik pamačiau kaip nusivaikė ir suspardė jį. Nieko negalėjau padaryti. I LOVE HIM! He saved me!Rašyti komentarą:
-
Siaip zmones is kitu miestu yra kitokie yra blogesniu bruozu yra geresniu. Siaip apie vilniu nesu girdejas dar nkRašyti komentarą:
-
CosPlay dalyvavo istikruju tokiu zmoniu ant kuriu tikrai nereikia rautis ir kurie turejo pakankamai pavojingu ginklu, bet kiek as galvoju, kad kai tu ginklu prireike ju nei vieno nebuvo, jei butu buve nieko niekam nebutu atsitike(cia cosplaierem nieko).
Zodziu b**t susinervinau.Rašyti komentarą:
-
Lietuva netolerantiška kitoms šalims, kaip ir Lietuvos miestai kitiems Lietuvos miestams. Niekad nepamiršiu kaip važiuojant į Kauno cosplay viešuoju autobusu, išgirdau komentarą "tikriausiai iš Vilniaus".
Bet, visuomenės nuomonė nėra tokia reikšminga, kai tiek "saviškių" ir policija nesupakavo už šaltąjį ginklą.Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: