nowJapan'09 atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

  • Sekirei
    replied



    mano siaubingoji karaoke! ..xDDD

    Rašyti komentarą:


  • Bardakas
    replied
    Pasistengsiu kuo trumpiau. Rašau dabar norėdamas iškart įvertint abi dienas.
    Pirma diena:
    Minusai. Atėjau, apėjau viską, teko pabendraut trumpai su prie stendų stovinčiais žmonėmis ir viską pamačiau per kiek mažiau nei 15min. Toliau sekė pasirodymai, prisistatymai ir kitas brudas kuris iš dalyvių pusės atrodė gan apgailėtinai, skurdžiai, neskoningai ir viskas ką galima pasakyti negatyvaus. Vienintelė naujovė apskritai tą dieną kuri buvo tai bonsai, labai džiaugiuosi pamatęs tuos medelius, nes gyvai turbūt niekad ir neteko matyt jų ir dar taip gražiai sutvarkytų. Nusivyliau, kad DMC cosbandui neteko sugrot savo pasirodymo, į detales nesigilinsiu. Iš gėrimų, kas keisčiausia pardavinėjo stipriuosius, bet nepardavinėjo alaus. Dalyviai persirenginėjo vėl tualetuose. Arena tikrai maža ir viskas aplink sugrūsta, vieni per kitus lipo žmonės ir tai erzino klaikiai, pagrindinė scena persimušė šiek tiek garsu su visais stendais, dar gerai, kad garsas gan silpnokas buvo, taip pat šviesos stendams buvo taip minimaliai, kad tekdavo lįst į kokią šviesos oazę pasišviest Lust ar Dark-Tarou piešinius ar mangas, bei vizitines kurias duodavo, akis labai įsiskaudo. Būkim atviri, pirmas aukštas realiai neegzistavo kaip renginio dalis apart tikrai įdomių paveikslų ir nuotraukų (tiesa tokias fotografijas ne animešnikams rodyti, nes nuomonės kurias išgirdau nelabai protingos iš aplinkinių buvo).
    Dabar pradėkime apskritai technine pusę peikti. Praktiškai nuo scenos viskas ėjo buvo blogai, iš klaidų nepasimokoma kol kas, nes Koi Cosplay 3 jau buvo prastai, o čia dar prasčiau. Ekranas toks mažas, vos ne kaip plazminis televizorius, kaltas projektorius ar kas, nes tas aparatas matėsi, kad nelabai išnešė kažką, viskas sublurinta, kas sėdėjo vidury ir toliau nieko nematė. Jei projektorius geras galėjot, kad ir paklodė išsitempt ten, o projektorių gal įmanoma kur nors aukščiau pakabint? Garsas - manau žmonės čia jau pasireiškė dėl to užtektinai. Programos nepaisymas, vėl viskas ne pagal laiką.
    Pliusai. Pamačiau kažką šiek tiek naujesnio tarp anime renginių - bonsai. Teatro arena centre. Draugei kuri sunkiai ruošėsi cosplay atsipirko viskas. (norėčiaudaugiau dar ką parašyti, bet tiesiog neprisimenu ką)

    Afterpartis:
    Buvau trumpai, tad tik pažvelgus greitas įspūdis buvo toks, kad dėl informacijos stokos žmonių ten buvo mažai, nes pačiam paskambino ir pasakė, kad įėjimas nemokamas kas buvo renginy ir turi bilietus. Šiaip nykoka pasirodė, visi kampučiuose, pavargę ir nelabai laimingi. Girdėjau, kad vėliau šiek tiek nuotaikos pakilo.

    Antra diena:
    Bendrai be pliusų/minusų pasakysiu, kad ši diena išgelbėjo renginį, žmonės turėjo ką veikti, pastoviai buvo užimti ir tiesiog reikėjo pasistengt spėt visur sudalyvauti, kažką norėjosi daryti. Vienintelis minusas, kad tai buvo po afterparčio, rytas asmeniškai man buvo labai sunkus ir dar galvojau ar eiti į renginį po pirmos dienos nusivylimo, bet nors ir pavargęs - džiaugiuosi, kad atėjau. Teko sudalyvaut ramen valgyme, kas kiek sutrikdė, kai Olegas paminėjo Bardaką, o ir kamera švietė į veidą, būsiu atviras, atėjau tik pavalgyt ir buvo tikrai skanu. Žaidimų zona labai aktyviai buvo okupuota geimerių kurie įrodinėjo savo "jėgas". Džiaugiuos už draugą kuris iškovojo pergalę "Soul Calibur" turnyre. Labai patiko, kad aikido klubas leido pašaudyt iš lanko. Keliais žodžiais - workshopai, bei greiti konkursai atpirko dalį tų nesėkmių.

    Bendrai:
    Nors pradžioj buvo juokinga, bet ištikro vėliau pagailo Ryio kurį ignoravo dalyviai ir žiūrovai. Tai tiesiog iš publikos pusės buvo negražus žestas, kai žmonės visiškai neparodė jokios pagarbos vedėjams, taip neturėtų būti, juolab pasakyčiau, kad vedėjai niekur nestrigo kalboje ir su visais nesklandumais stengėsi gelbėtis iš situacijos gan žaismingai (nors su tuo žaismingumu buvo vienu metu r persistengta).
    Sutikau gerb. Daan ir gerb. Zio, buvo smagu pamatyti AZ šaknis renginyje, neabejingus anime plėtrai, žinant, kad "forumo katinas" nelabai mėgsta išeiti viešumom. Bet gerai pagalvojus turbūt tiesiog ieškojo animezona logo, kuriam net atskirą giją sukūrė
    Tikėjausi daugiau tikrų paskaitų, o ne kelių pasakojimų apie kelionė į Japoniją, šia tema nieko naujo neišgirdau. Bendrai imant šiame renginyje nieko naujo ir nepamačiau. Dėl to duosiu kritikos už tai, kad renginys taip išreklamuotas iki negalėjimo, tiek žadėta dar jam neprasidėjus, bet jis neperžengė Koi Cosplay 3 ir tai didžiausias minusas, nes tie kas prie įėjimo mokėjo 40lt mačiau vėliau kaip raukėsi. Kaina buvo gerokai per didelė renginiui kuris kokybe nebuvo geresnis už praeitą renginį, kitaip sakant sunku tai pavadint Con'u kurio taip buvo tikėtasi.
    Broliai latviai šaunuoliai. Geriau pasiruošė nei, bet koks kitas lietuvis cosplayeris turbūt* (*aliuzija į DMC cosbandą).
    Siūlyčiau kitą kartą tikrai padaryti kažką naujo ir tai nereiškia tobulint stendus kurie jau buvo, bet tikrai keisti juos visiškai. Tas pats per tą patį labai erzino. Kad jau gavot tokį support'ą iš daug ko, tai manau galėtumėt pasistengt kitą kartą pakviesti iš japonijos, kad ir mažo biudžeto muzikos atlikėją. Taipogi būtų šaunu pamatyti tikro doujinshio kurio būtų galima gal net ir įsigyti. Trūko originalių workshopų šiek tiek, nes piešimas ir modelinas neviliojo tikrai, gerai paglvoju kai pamačiau modeliną šiek tiek pasimečiau ką tokis workshopas čia daro. "Yury" vėl gąsdino žmones siaubingom šukuosenom, kirpimo gal ir nebuvo, bet jų "menas" užpurkšt lako, sušukuot, padažyt ir blizgučių prikraut ant galvos neatrodė įspūdingai, visi žmonės kuriuos sudirbo ten atrodė klaikiai neskoningai.
    Osaka nieko naujo nepasiūlė taipogi. Sumo, stalo žaidimai - šauni mintis. Siūlau nebekišt taip pat "Obuolio" mangų kaip prizų, nes atkrenta noras net dalyvaut konkursuose, tos mangos kiekvienais metais per 4 renginius kaip minimum praeina ir jų išdalinta labai daug, žmonės tas mangas dar prieš renginį tas mangas senokai turėjo, o šiandien girdėjau, kad "Obuolys" net neleido iškeist manga lapų į "Hellsing" mangą, anot jie prieitų minusą, nesąžininga nugalėtojų atžvilgiu. Siūlau kitą kartą į prizus irgi daugiau atsižvelgt, tai pritrauktų žmonių kurie žiūri būtent į "Dalyvauju, kad laimėčiau".

    Procentaliai skaičiuojant:
    Pirmas dienas 10% - renginys pavyko. 90% - buvo nekas.
    Antra diena 70% - renginys pavyko. 20 - buvo nekas. 10% - kažkur galvoje dingo.

    P.S. Su vandens žarnom laukiam naujokų antplūdžio AZonoj.
    Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2009-08-31, 01:14.

    Rašyti komentarą:


  • Shary
    replied
    Pasižiūrėk YT po kokių trijų dienų. *laukia lots of photos*

    Rašyti komentarą:


  • Sekirei
    replied
    beje ar kas turit nufilmave soki kur soko tsuna ir sai? tas tell me.
    mmmmmmmm? T_T beprotiskai noriu pamatyt

    Rašyti komentarą:


  • CrazyCripple
    replied
    Gerai, laukiam kol dabaigs kelti paskutini simta kadru...

    Rašyti komentarą:


  • Shary
    replied
    tave iškeiks, arba pagerbs. Kelk tik .^^

    Rašyti komentarą:


  • CrazyCripple
    replied
    Kaip stipriai suklysiu idejes neredaguotas fotografijas? (be pavadinimu, komentaru, tesiog viskas kas korteleje)

    Rašyti komentarą:


  • Sekirei
    replied
    Autorius Shary
    [SIZE="1"]

    ECHEM,
    Taigi, iš kokio anime buvo ta moteris latvė, mėlynu kostiumu?
    jo man ir idomu butu suzinot *.*

    Rašyti komentarą:


  • Shary
    replied
    Autorius Evexis
    Paskui tas 100 pradėjo skirstytis, o jie pradėjo rinktis.
    Tai kodėl jūs su tuo šimtu negalėjot dingti, jus laikė trys forsai ar kaip -.-? Juk iš tų cosplayerių buvo tikrai didesnių, gal net stipresnių žmonių, kurie tada galėjo padėt...

    gomen, baigiu, tiesiog per daug dramų, kurios nukrypsta į lankas...



    Autorius karolisvis
    tesiam tema "nowJapan'09 atsiliepimai".
    ECHEM,
    Taigi, iš kokio anime buvo ta moteris latvė, mėlynu kostiumu?
    Paskutinis pakeitimas nuo Shary; 2009-08-31, 00:32.

    Rašyti komentarą:


  • karolisvis
    replied
    Vienas dalykas čia ne chatas...Antras visi jau suprato , kad diena sugadino vilniaus šiukšlės...Trečias man asmeniškai gėda , kad nevietiniai pamatė vilniaus žemajį lygi...Tai , kad tesiam tema "nowJapan'09 atsiliepimai".

    Rašyti komentarą:


  • Mao
    replied
    pachattint galit ir pm'ais

    Rašyti komentarą:


  • Evexis
    replied
    Autorius Sekirei
    na siaip buvo pakankamai sviesu. Kai pirma karta pasiekem katedra as ten ir pasilikau nes turejo tetis mano atvaziuot ir paimt mane. tai as ir 4 mano draugai ejome nuo gedimino paminklo iki varpines... as su pilnu kostiumu su ta rozine didele byta.. maciau ten stovejo keleta forsu praejau pro juos bet niekas nk man nedare.. tuo labiau as ten kjp ir vienintele cosplayere buwau .. tai kodel uzsipuole visus 100 ar kiek ten ju buvo .. O_O...

    P.S. mane tai dar belaukiant ir 10 apie japonu turistu paprase nusifotografuoti kartu.. tai buvo tokia irgi fotosesion po cosplay!! yay
    Jeigu išėjei anksčiau, tai jų dar daug nebuvo, o po vieną ar kelis jie nelenda. Paskui tas 100 pradėjo skirstytis, o jie pradėjo rinktis.

    Rašyti komentarą:


  • Sekirei
    replied
    Autorius Shary
    Man patiko FMA'nikai, matosi, kad ne pirmą kart vaidina. Kaip pvz. mūsų etiudų konkurse laimėjo gana lame numeris.

    Apšvieskit mane, iš kokio anime ta moteris (iš Latvijos) su mėlynu kostiumu ir žydrom linzėm...
    jo is latvijos.

    Rašyti komentarą:


  • Shary
    replied
    Man patiko FMA'nikai, matosi, kad ne pirmą kart vaidina. Kaip pvz. mūsų etiudų konkurse laimėjo gana lame numeris.

    Apšvieskit mane, iš kokio anime ta moteris (iš Latvijos) su mėlynu kostiumu ir žydrom linzėm...

    Rašyti komentarą:


  • Sekirei
    replied
    Autorius Airiz
    Eitines gal reikejo atskirai daryti, nes su programos velavimais ir pavargusiais dalyviais ne kas ten gautusi. Ir butinai diena. Daugiau turistu, daugiau fotoaparatu, daugiau visko...
    Forsai ishlenda pagrinde vakarais.
    na siaip buvo pakankamai sviesu. Kai pirma karta pasiekem katedra as ten ir pasilikau nes turejo tetis mano atvaziuot ir paimt mane. tai as ir 4 mano draugai ejome nuo gedimino paminklo iki varpines... as su pilnu kostiumu su ta rozine didele byta.. maciau ten stovejo keleta forsu praejau pro juos bet niekas nk man nedare.. tuo labiau as ten kjp ir vienintele cosplayere buwau .. tai kodel uzsipuole visus 100 ar kiek ten ju buvo .. O_O...

    P.S. mane tai dar belaukiant ir 10 apie japonu turistu paprase nusifotografuoti kartu.. tai buvo tokia irgi fotosesion po cosplay!! yay

    Rašyti komentarą:

Working...