Bandei rašyt į info@nowjapan.lt ? Bent jau man tai greit į visus klausimus atsakė..
nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Che che, nusipirkau katik bilietus sau ir broliui Belieka sulaukt sestadienioDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Bandei rašyt į info@nowjapan.lt ? Bent jau man tai greit į visus klausimus atsakė..Comment
-
👍 1Comment
-
HELP!!! Uzsiregistravau bet galvoju kad wiskas blogai ir mano duomenys nepateko!!!! Tas ftp serveris iswis nesuprantu kam! As neturiu audio pristatymo tai man tada i ta serveri prakeikta nereikia ar reikia Atsakykit please!!!!http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
Jei neturi audio pristatymo į ftp serverį gali nosies nekišt (:👍 1Comment
-
Peoples, padėkit įkelt failą tam užsireginime (NowJapan) per Internet Explorer T.T onegaiiii.... Liko tiek nedaug laiko, o man tereikia browse mygtuko Galėjo tutorialas normalus būt... bent jau man ten kosmosas (I dont get it, ką tas bičas per YT kalba -.-).
Spoileris:kas galit meh į skype parašyt ir padėt: animesimComment
-
-
O nuolaidos gimtadienio proga bus?
(what stupid question is this?)Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-25, 17:38. Priežastis: Bilieto pirkimo proga nuolaidos prašyčiau....Comment
-
tai kas nors ruosiasi atsakyti i klausima, kas nutiko su cosband registracija? ar reginantis i sia nominacija gausim numeriukus? kaip galima atsiusti audio jei nera registracijos?
Sory jei yra kur nors atsakymas, tiesiog 1 diena liko!!!!semashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Bandei rašyt į info@nowjapan.lt ? Bent jau man tai greit į visus klausimus atsakė..
neiseina man issiust laiskucioPaskutinis pakeitimas nuo YuuChi; 2009-08-25, 20:39.Comment
-
kadangi man akys jau raibuliuoja nuo jūsų postų ir šiaip neturiu laiko kada jų skaityt, bet gal kas galit pasakyt kada tas CON'as prasidės šeštadienį? nes manęs neotakai draugai kasdien klausia, o aš čia kiekvieno posto gi neskaitysiu, ir neieškosiu jei kas jau yra paklausęs ir jau atsakykta, tai jei netingit, tai pakartokit.Comment
-
kadangi man akys jau raibuliuoja nuo jūsų postų ir šiaip neturiu laiko kada jų skaityt, bet gal kas galit pasakyt kada tas CON'as prasidės šeštadienį? nes manęs neotakai draugai kasdien klausia, o aš čia kiekvieno posto gi neskaitysiu, ir neieškosiu jei kas jau yra paklausęs ir jau atsakykta, tai jei netingit, tai pakartokit.👍 1Comment
Comment