klausimas del geriausio sokio konkurso: gali sokis but pagal korejietiska daina ar tinka tik pagal japoniska?
nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
yap yap pas mane su klaidom ant bilieto prirasyta arba as pirma karta girdejau apie Japonis Amabasada Lietuvoje
bet tas smile'as gale mane nudziugino =^.^=Comment
-
''ir daug , kas netelpa ant bilieto!'' - gal tiesiog ant bilieto netilpo uzrasyt su klaida irgi parase JaponisPaskutinis pakeitimas nuo Alex Sugar; 2009-08-21, 19:26.Comment
-
Emm.. As pirkau per neta bilieta, bet kjp spausdintuvo neturiu tj uzsirasiau bilieto ar kjp ten jo numeri(jis buvo NET is 13 skaiciu!!!), o pasirinkti ar "atsiimti kasoje" ar "e.bilieta" nebuvo, tik "e.bilieta"...
And... tikiuosi uzskaiciuos kjp "bilieta". Tik del to nerimauju.Comment
-
KArolina atsiusk man ta faila atprintinsiu ir kai leksiu i cosplay atvesiu tauComment
-
Cia gal ne mano darbas bet man labai rupi xD As klausiau ten del vienos dainos prisistatime ir pan. ir man kazkas is ikureju matyt parase kad gali but kad cosplayerim tiesiog reikes pastovet ir papozuot ar kazkas panasaus...
Hm tai kaip ten is tikruju?
Comment
-
KLAUSIMELIS: Kas kuria diena vyks? Ar 1 diena bus tik cosplay, o 2 tik visokie shopai, stendai ir paskaitos ir panasiai? Labai noreciau, kad butu surasyta, kas 1 atskirai, o kas 2 diena vyks, nes kazkaip nelabai suprantu Aciuuu~~~~Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
-
pirma diena cosplay, pasirodymai, rinkimai ir panasiai
o antra parodos, paskaitos ir panasiai
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 1Comment
-
Sailor-Moon, zinai kaip modeliai iseina? vat kazkas tokio. issirenki muzika is savo anime (arba siaip kokia nori) ir prisistatai savo personaza savo vaidinimu, veiksmais, jeigu butinai reikia zodziu, tai irasyk i ta audio takeli. pazaisk su savo 'imidzu' iseinant ant scenos.
ir beje, zmones, kas su tuo NekoOtakubus? ar yra info koks nors?Paskutinis pakeitimas nuo Squalleh; 2009-08-22, 00:24.👍 1Comment
-
-
Tai va, ir man iškilo keletas klausimėlių:
1. Ar persirengimo vietos bus skirtos visiems, ar tik užsiregistravusiems cosplayer'ems?
2. Ar galima tikėtis gauti cosplayer'io nuolaidą necosplay'inant jokio konkretaus personažo, bet pasiruošus pilną kimono aprangą? Ir ar ši nuolada galioja tik registruotiems cosplayer'ems?Comment
Comment