nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Seip noreciau i afterparty bet man tik 13 xDDD Mano draugei jau 18 su kuria vaziuosiu i CON ir busiu su ja tai ji turbust varys i afterparty...Bilieto nespejau nusipirkti uz 32 lt teko uz 37 lt xD kalipedoj tiek mazai ju beliko...taip isperka...parsdaveja sake kad pries pusvalandi mergaite nusipirko paskutini bilieta zu 32 lt xDComment
-
Comment
-
Comment
-
Mane pardaveja apgavo xD O gal as ja...
Kzn, sumokejau 32 o ant bilieto buvo parasyta kad 37 Nebent ten data >^-^<Comment
-
Pazystamas sake kad is klaipedos i con veza otakubusas 29 d. anksti ryte.is kitu miestu irgi veza? ar mane apgavo...jis sake kad man nueiti nowjapan.lt kur yra bendra ir ten kelione vat ten jis man sake nueiti bet nieko neatsidaro kur yra kelione...Comment
-
Lol wut?
http://www.autobusubilietai.lt/index.php?cl=select&
Negi sunku į googlą parašy Klaipėdos autobusų parkas.Comment
-
-
Rodo,rodo.
"Keliaujantiems nuo jūros krašto - Otakubusas:
Autobusas nuo Klaipėdos pro Šiaulius į Vilnių ir atgal. Rugpjūčio 29-osios ankstyvą rytą autobusas nuo Klaipėdos autobusų stoties pajudės į Vilnių, tiesiai į festivalio vietą. Grįžimas tuo pačiu autobusu sekmadienį vakare. 30% pigiau, 50% patogiau ir 100% smagiau (Otakubusas)
Susidomėjote? Rašykite į info@nowjapan.lt
Susirinkus pakankamam keleivių skaičiui, autobusas tikrai važiuos"Comment
-
👍 1Comment
-
Aciu--> Olasas. nora man per now japan nerodo siatos info...nzn gal man kazkas su pc ar netu netaip bet uztat dabar zinau info ^^ Nezinau ar vaziuosiu su situo oatkubusu na je jis pigesnis uz autobusiuka su kusiuo planauvau vaziuoti tai tada vaziuosiu su oatkubusu xDComment
-
Comment