nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pamiršau >__<
Na mano kostiumas man nieko nekainavo
O dabar į temą - Vat galvojau prisistatymą, šiaip su muzikiniu fonu nieko nesugalvojau... o ar galima tiesiog ant scenos užlipus aka "suvaidinti" iš animės vieną momentą, bet jis truks 30s ir ar tai laikysis prisistatymu ? nes kažkai sakyti savo vardą ir cosplayinama personažą neįdomu... ai ir galima lipti ant scenos dviese ? mes ne cosbandas , bet cosplayinam to paties anime personažus
Ir dar - o kada cosplay'eriams bus galima registruotis ?Comment
-
Šita tema pasakysiu tą patį, KIEK LAIKO UŽIMA ORGANIZUOT TOKIUS RENGINIUS. Kiek pinigų išeina už nuomą ir visą kitą š.
Ir čia tikrai ne jų kaltė, kad žmonės tiek išleidžia savo kostiumams ir kelionei.Comment
-
👍 1Comment
-
kada butu galima tikėtis plakatus gauti?
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
kad ir koks kostiumas butu, bet prie jo labiausiai per cosplay tinka - draugiska sypsena, o ne finansiniu rupesciu isvagoti veidai ir visi tiki burbejimai ir bambejimai, kokie visi aplinkui negeri (aisku jei to nereikalauja cosplayinamas personazas)👍 1Comment
-
Pabersiu šiek tiek (greičiausiai gan kvailų) klausimų, kadangi norisi būti tikrai dėl keletos dalykų
Pirma - teisingai supratau, kad jei dalyvausiu Cosband rinkimuose, Cosplay personažo rinkimuose dalyvauti galima, bet Vyr./Mot. personažo ne? Ir tam reikės atskirų prisistatymų?
Antra - dėl išankstinių bilietų - juos galima nusipirkti tik Bilietų Pasaulyje nurodytose parduotuvėse (Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžy), ar ir kituose miestuose? Klausimas gal kam atrodys kvailas, bet kadangi nedažnai tenka naudotis Bilietų Pasauliu..
Shame on me, jei šitie klausimai jau buvo užduoti, bet DUK'e jų nemačiau, so... Laukiu ir dėkui už patikslinimus :]deviantArt
BLACKOUTComment
-
Well, mano islaidos butu: uz kostiuma tik ~20lt, kadangi siuvu pati, ir beveik visa medziaga pati turiu. Peruko paieskos vis dar vyksta, todel jo prie islaidu negaliu itraukt. Traukinys i Vilniu ~25lt, kadangi bilieta pirks drauge su mokinio pazymejimu, traukinys is Vilniaus ~50lt, kadangi pazymejimo neturiu, 32lt uz bilieta i CON, vietiniams autobusams/troleibusams 20lt, suvenyrams 20lt, maistui dviem dienom 50lt (khe, khe xD), zodziu, total = 217lt ;DD
i suma neitrauktas perukas, bei nakvyne (jei tokia bus) ;DComment
-
-
Deima klausia:
Tai nejaugi versit vardą, pavardę ant viršelio rašyt? Aš galėsiu visą info orgams pasakyti, bet ant viršelio net nesiruošiu to rašyti. Kas čia per nesąmonė? Juk net Japonijoje tikri mangakos susigalvoja slapyvardžių ir rašo ant viršelių. Net Lietuvoje poetai naudojo slapyvardžius.
Tokia yra dalyvavimo sąlyga. Tikrai neverčiame.
Ir taip aš įkyrus. Ir toks būsiu iki tol kol jūs normaliai neargumentuosite man, Kodėl aš turiu rašyti savo pavardę ant viršelio. Beje, to punkto įtraukimas į dalyvavimo sąlygas yra šioks toks vertimas. Aišku, aš galiu nedalyvauti, bet...👍 3Comment
-
Deima- >> visiškai sutinku su tuo. Gadangi esam jau tokios būtybės, kad kas antras iš mūsų subjektyviai vertina ir jei kažkas tavęs nemėgo, tai tau va kaip bus, o jei draugelis, tai dzin kad ir kaip lievai padarytas darbas, tai įvertins.
[jei kažkam aš nusišnėjau, tai NEKOMENTUOKIT, just ignore me]👍 1Comment
-
Ašen irgi visai norėčiau paaiškinimo, kam ta pavardė reikalinga
and manga viršelio?
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt👍 1Comment
-
piccosan, niekas neverkia. tiesiog man idomu, kiek zmoniu tu cia pazysti pagal vardus? o pavardes? tau jos sako ka nors? o nick visi zino. bent forumose zmogu gales pasveikint, arba po cosplay atrasti pagal nick'a DAUG lengviau negu naudojant varda ir pavarde.
tad as tik uz nick'us.
Kazkas klause del AMV, tai manau kad galima registruoti tik viena ir kad jo rodymas Now Japan'e butu premjerinis.👍 2Comment
Comment