Abiem dienom viena kaina kadangi antros kainos ten niekur nesimato
nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Visi apie tą patį kalba, tik skirtingai O aš tai taip pamaniau, kad jeigu ponai organizatoriai išpirko patalpas abiem dalim, tai ta naktis kaip ir įsiskaičiuoja :]~~ tai gal paliktumėte ten mus per naktį "pamiegot" xD ?👍 1Comment
-
jo butu nice ir su zmonem susipazint butu idomu bet netikiu,kad mus ten paliks nakvot sakem su draugais uzimsim visus suoliukus parkeComment
-
32 Lt. Gera kaina jeigu uz abi idenas juk praeita karta reikejo moketi 17 Lt. tiems kurie pvz ne cosplayna...cia beveik tas pats gaunasi nes uz abi dienas...Man dar ir is klaipedos reikia vaziuoti ta kelione dar tokia brangi tai man gal uztektu 200 Lt. Su autobusiukais biski brangu...beto manes nenori isleisti T^T bet as kaip nors isprasysiu nes ziauriai noriu! Ai o bus reklama? Kaip ir praeita karta per MTV ?👍 1Comment
-
-
hm nenoriu floodintis , bet katik apskaiciavau kiek man iseina su tuo ir beto ir t.t.
110 lt kostiumas + 68 kelione pirmyn atgal + 32 iejimas + tarkim apytiksliai 35 lt pavalgyt = 245 lt .. T^T.. kkznnn
hm jejgu tevas nuveza ir parveza --177lt . [ <-- tada pilnaj tinka]
nahh buciau zinojus buciau nedarius kostiumo o buvus vel maid. Bet ka jau padarysi .. daugiau nei ppuse kositumo turiu.
Teks vykti .. T^T hope kad phapa nuvez maneComment
-
Autorius SfinksasltOMG.. ką jūs į tuos kostiumus dedat? man kažn ~50lt max gausis ir čia tik dėl to kad ant kardo daug sukišau... o kitą tai iš spintos trauki ir karpai ;D Na tikiuosi gerai atrodysi
Airiz-> sorry kad paflodinom tiesiog įsijaučiau lbj į cp
o jei nori kazko grazaus ir originalaus tai ir reikia kist pinigiga prie pinigo ir is ju klijuot kostiuma
na kaina manau normali
16lt dienai yra labai normalu
patalpoje niekas miegot garantuotai neleis, pasiklausinėkit draugu (juk ju turit manau)
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
mane sudomino prie bilieto nurodytas organizatorius - Vilniaus pedagoginio universiteto Studentų atstovybė nezinojau, kad pas mus univere tokiais dalykais uzsiima
na ir brangius kostiumus gaminat eh matosi, kad ne studentai, kurie taupiai uz 30lt gali prasisuktiPaskutinis pakeitimas nuo neko_pari; 2009-08-13, 22:55.Comment
Comment