Ar bus didesnios rezoliucijos Now Japan logotipas (bent 1000x1000) ? nes norejau amv daryt logotipo animacija, o su ~400x400 nelabai ir pazaisi.
nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tai nejaugi versit vardą, pavardę ant viršelio rašyt? Aš galėsiu visą info orgams pasakyti, bet ant viršelio net nesiruošiu to rašyti. Kas čia per nesąmonė? Juk net Japonijoje tikri mangakos susigalvoja slapyvardžių ir rašo ant viršelių. Net Lietuvoje poetai naudojo slapyvardžius.Comment
-
Yep, nelabai pagristas tas sumanimas rašyti vardą ir pavardę šalia logotipo. Interpretacija: "Jūs sutinkat su tuo kad Organizatoriai gali naudoti Jūsų intelektinės veiklos produktą savo nuožiūra" kai Jūs niekur nepasirašinėjat ir jokia sutartis Jūsų laimėjimo atvejų nešviečia vien dėl kokių nors ypatumų (autorius pvz. nepilnametis). Be to nowJapan nėra oficiali Lietuvos šventė ar kontroliuojamas ir Euro lėšomis subsidijuojamas renginys. Tad nemanau kad reikalingas asm. informacijos teikimas viešumai. Užtenka vardo + niko, pavardė vistiek nieko nesako.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-13, 00:34.👍 1Comment
-
C'mon, žmonės, tie kurie bijo šnekėt, cypsi, ar ten kažką kniaukia panosėj, tai jau geriau įrašykit tą audio prisistatymaą arba naudokitės migrafonu taip kaip priklauso, kad visi suprastų ką kalbat.
čia dar klausimas for KOI:
o jeigu aš savo audio-prisitatyme panaudosiu muziką/ dainos ištrauką? ar negalima?
[em, čia tik tarp kitko, nes žinot nėra man laiko kada su tuo kostiumu, aš jo dar net neturiu, bet...kas žino ]Paskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2009-08-13, 09:19.Comment
-
Visi klausimai atsakyti DUK sekcijoje, pirmame pranešime.
Beje, prekyba išankstiniais bilietais jau atidaryta:
http://www.bilietupasaulis.lt/lit/bi...?concert=52735"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
M...sekantis eventas kainuos jau 50 litų.
Parvažiuot iš kito miesto 30 - 50 ( jei su moksleivio /studento nuolaida) + 32 bilietas + maistas 2 iem dienom (jei su savimi neimt) ~ 100
Gražus skaičiukai išeina turint omenyje žadama atkeliauti auditoriją.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-13, 17:26.Comment
-
Jooo... Tikriausiai čia bus jau tik kasmetinis renginys... Apie ateities kainą net baisu pagalvotComment
-
Yep, nelabai pagristas tas sumanimas rašyti vardą ir pavardę šalia logotipo. Interpretacija: "Jūs sutinkat su tuo kad Organizatoriai gali naudoti Jūsų intelektinės veiklos produktą savo nuožiūra" kai Jūs niekur nepasirašinėjat ir jokia sutartis Jūsų laimėjimo atvejų nešviečia vien dėl kokių nors ypatumų (autorius pvz. nepilnametis). Be to nowJapan nėra oficiali Lietuvos šventė ar kontroliuojamas ir Euro lėšomis subsidijuojamas renginys. Tad nemanau kad reikalingas asm. informacijos teikimas viešumai. Užtenka vardo + niko, pavardė vistiek nieko nesako."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
Comment