Tai va. Aš Jūs morališkai palaikau dėl neaiškiu leidžiamų ginklų įnešimo sąlygų
nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Ieškojau ieškojau ir tokio klausimo neradau... jei prastai ieškojau tai atsiprašau ^^
Čia dėl audio prisistatymo. pačiame prisistatymo garse turi būti pristatomas herojus (pvz.: Morute Ashera is World Destruction)? ar kažkoks pranešėjas prieš paleidžiant mano garsą mane pristatys?Comment
-
Ieškojau ieškojau ir tokio klausimo neradau... jei prastai ieškojau tai atsiprašau ^^
Čia dėl audio prisistatymo. pačiame prisistatymo garse turi būti pristatomas herojus (pvz.: Morute Ashera is World Destruction)? ar kažkoks pranešėjas prieš paleidžiant mano garsą mane pristatys?
Jau rašė, kad iš to pristatymo turi atpažinti veikėją.
.every me and every you
.DON'TWATCHME👍 1Comment
-
Comment
-
kur bilietus galima isigyti parasyta cia:
Spoileris:http://www.bilietupasaulis.lt/lit/bilietukasos
Bilietu Druskininkuose greiciausiai neisigysite, nes kazkokio popieriaus jie neturi (neturejo)Paskutinis pakeitimas nuo neko_pari; 2009-08-20, 14:34.Comment
-
aš tai irgi problemų su bilietu turėjau, tai aparatas strigo, tai nemokėjo "now japan" parašyt bobulytės... xD
O dar glausimą turiu, ten tas butelis tai tik alkoholis taip? ar apskritai visi gėrimai?Comment
-
Nesąmonė būtų jei neleistų jokių gėrimų įsinešti. Ne baras ir ne naktinis klubas čia.Comment
-
Gal jau kas nors bandėt kelti savo failus į NJ ftp servą?
Man įdomu ar savo failus kelti į atskirą direktoriją , tarkim į subfolderį Karaoke, ar tiesiai i pagrindinį aplanką? Nes kažkaip keista ir abejoju, nes jei visų konkursų medžiagą taip suplaks į vieną vietą..Comment
-
Į visus klausimus atsakyta pirmame pranešime.
INFO-PAPILDYMAS APIE:
Atsidariusias registracijas.
Vakarinę dalį.
Bilietus. Išankstiniai jau pasibaigė.
To be continued...
P. S. Savo nealkoholinius gėrimus žinoma galite atsinešti."Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
Comment
Comment