kiek supratau i antra diena yra bilietas atskiras, o jei galvoji but tik pirma diena tai atskiro bilieto nera- turi pirkti pilna bilieta.
nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dėl bilietų: Bilietas į abi dienas kainoja 30lt(plius 2lt sau glemžiasi Bilietų Pasaulis), veliau bilietai brangs. Jei nori eiti tik į antrą dieną, prie įėjimo nusipirksi bilietą už 20lt. Atskiro bilieto į pirmą dieną nėra.Comment
-
Ar bus imanoma gauti renginio plakatus ir Vilnieciams, nes laaaaaaaabai noretusi gauti toki prisiminima ir pan.Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girlsComment
-
Deima- klausia:
Jomajo, tai nejaugi aš negalėsiu likti anonimiškas? Aš, pavyzdžiui, noriu, kad žiūrovai ir skaitytojai vertintų mano darbą, o ne mano pavardę ar net asmenybę. "Kūrinys gali egzistuoti ir be autoriaus./ Manau, mano darbas yra tai pakeisti - kurti kūrinį, o ne kūrėją." Citatos Asukos Fujimori. Šiaip jis yra prancūzas ir Asuka Fujimori nėra tikra pavardė.
Ir taip aš įkyrus. Ir toks būsiu iki tol kol jūs normaliai neargumentuosite man, Kodėl aš turiu rašyti savo pavardę ant viršelio. Beje, to punkto įtraukimas į dalyvavimo sąlygas yra šioks toks vertimas. Aišku, aš galiu nedalyvauti, bet...
Po spekulacijų apie netikros pavardės užrašymą (paskaityk, kas toliau buvo diskutuojama temoje) pavardės tikrai reikalausime. Konkurso partneriai nori žinoti, kam yra steigiamas prizas. Ir tai užtikrina skaidrumą.
Deima- klausia:
Keli žmonės virš jau atsakė ir aš pats, savo buvusiame poste, atsakiau kodėl nenoriu dėti savo pavardės. Bet jeigu aš ir esu bailus ir nenoriu, kad mano draugai, klasiokai ar dar kas sužinotų apie mano kūrybą, aš turiu turėti teisę į anomiškumą.
Kadangi geriausius renka ne Tavo klasiokai ar draugai, o kompetetinga komisija, nemanau, kad dėl šito turėtum bijoti. Priedo, vistiek laimėtojus kviesim ant scenos atsiimti prizų. Manau, klasiokai Tave pažįsta ne tik iš pavardės, bet ir iš matymo. O jei Tavo klasiokai tokie neišprusę ir juokiasi iš Tavęs - leisk mums su jais pasikalbėti.
👍 1Comment
-
Čia klausimas ne dėl renginio, bet
KODĖL ŠITOS GIJOS NERODO PRIE NAUJIENŲ?
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Comment
-
Comment
-
Ar is antros dienos aprasymo reikia suprasti, kad veikla nurodyta skiltyje KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS, INFO-STENDAI, PASKAITOS IR PARODOS
vyks tik antra diena? Turgeliai, parodos ir stendai kaip suprantu gali vykti abi dienas, tuo tarpu kaip su Aikido pasirodymu, paskaitom, seminarais ir pan.?
Noretusi tikslesnio isskirstymo, pvz. prie kiekvienos veiklos, konkurso ir pan. aprasymo galetu buti nurodyta kuriom dienom vyks (kaip kad prie turgelio parasyta kad abi dienas). Ar tiesiog dar tvarkarastis galutinai nesudarytas?Paskutinis pakeitimas nuo DStalker; 2009-08-16, 22:02.Comment
-
Laukiu nesulaukiu renginio. Tačiau, kaina brangoka, o jai dar ir apsipirkti nori tai išvis plius iš kito miesto važiuojant kainuoja brangokai... bet šeip pasistenksiu atvykti ir dar draugų prikalbinti na, bet jai nepavyks atvykti tai atsiprašau iškarto
It's little Miharu-chan<...>What should I do??? *panic* Aaaa *got an idea*-look useless!Comment
-
Nenoriu kurti naujos temos, tai čia parašysiu :]~ Jeigu kokia panele gerai moka šukuosenas daryti ir tikrai važiuos į renginį, gal galėtų man pm parašyti :]~ ? Būčiau dėkingasComment
-
Comment
-
Manau, kad tokia gyja kaip ir jau yra : http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3117
ar po renginio bus ieskomi zmonės kurie cosply'ino ta ar kita personaza ir ieskoma ju kontaktu
manau kad reiktu tokios temos
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
Comment