nowJapan | Rugpjūčio 29-30 Vilnius | Japonijos kultūros festivalis
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nesuprantu jūsų, žmonės, verkiat, kad 32 Lt už festivalį brangu, kai tuo tarpu patys dėl savęs ant kostiumų šimtų šimtus išleidžiat!!!
Negi nesuprantante, kad organizatoriams reikia festivalį iš kažkokių lėšų pagaminti (šiais laikais nėra nieko nemokamo). Žodžiu, kai skaitau tokius post'us - kaip kad mano kostiumas kainavo 200 Lt, padarykit nuolaidą į festivalį, nes 32 Lt dviem dienoms per brangu, tai net pyktis ima kokie savanaudiški ir egocentriški žmonės esat, jau geriau tuos 200 Lt būtumėt paaukoję festivaliui, o kostiumą patys pigiai ir išradingai pasisiuvę, o ne iš interneto, iš užsienio už šimtus užsakinėję (tikrai, kai pats viską darai, persiūni senus drabužius ar pan.,tiesiog netikiu, kad išlaidos gali siekti bent 100 Lt)...
32 Lt uz renginį yra juokinga suma (pasinaršykit kiek kiti festivaliai kainuoja), ypač kai renginys tokio mąsto ir jame tiek daug visko. Beto, kaip suprantu tie brangieji kostiumai būtent dėl šio renginio ir buvo gaminami, taigi manyčiau pinigų išleidimas renginio bilietui turėtų būti didesnis prioritetas nei pinigų išleidimas savo kostiumui...Paskutinis pakeitimas nuo yuujin; 2009-08-14, 01:40.👍 3Comment
-
visiskai yuujin pritariu, juk organizatoriai negali is savo kisenes si rengini isvystyt, o kas del sostiumu, 200LT, 300LT uz viena?, juokaujat? gal jie paauksuoti ar svarofski kristalais puosti (joke) , tik neuzpykit, as jau beveik 5 tikrai ne vienkartinius pasidariau, nemanau , kad bent 200lt sukisau, kas del kainos, tai mes jamam sita darbaPaskutinis pakeitimas nuo klaunas; 2009-08-14, 08:47.Only the strongest will survive
Lead me to heaven when we die
I have a shadow on the wall
I’ll be the one to save us all
http://blazbluecos.blogspot.com//Comment
-
Nesuprantu jūsų, žmonės, verkiat, kad 32 Lt už festivalį brangu, kai tuo tarpu patys dėl savęs ant kostiumų šimtų šimtus išleidžiat!!!
Negi nesuprantante, kad organizatoriams reikia festivalį iš kažkokių lėšų pagaminti (šiais laikais nėra nieko nemokamo). Žodžiu, kai skaitau tokius post'us - kaip kad mano kostiumas kainavo 200 Lt, padarykit nuolaidą į festivalį, nes 32 Lt dviem dienoms per brangu, tai net pyktis ima kokie savanaudiški ir egocentriški žmonės esat, jau geriau tuos 200 Lt būtumėt paaukoję festivaliui, o kostiumą patys pigiai ir išradingai pasisiuvę, o ne iš interneto, iš užsienio už šimtus užsakinėję (tikrai, kai pats viską darai, persiūni senus drabužius ar pan.,tiesiog netikiu, kad išlaidos gali siekti bent 100 Lt)...
32 Lt uz renginį yra juokinga suma (pasinaršykit kiek kiti festivaliai kainuoja), ypač kai renginys tokio mąsto ir jame tiek daug visko. Beto, kaip suprantu tie brangieji kostiumai būtent dėl šio renginio ir buvo gaminami, taigi manyčiau pinigų išleidimas renginio bilietui turėtų būti didesnis prioritetas nei pinigų išleidimas savo kostiumui...
P.S. tamsta tikriausiai viena iš naujųjų KOI pagalbininkų? Malonu. O tai mes taip ir likome nežinioje ką gi KOI išrinko, tad Jums įėjimas kaip ir nemokamas turėtu būti (: Užjauskit bent kitus.👍 3Comment
-
Jei nesi pasiruošęs deramai konkursui pinigų išleidimas bilietui tampa visiškai bevertis reikalas. Ir iš kur tu žinai ar tikrai žmogus pirko kostiumą ? ( su nupirktu kostiumų kaip jau žinoma mažai tikimybės kad laimėsi) gal kainavo medžiaga, aksesuarai, siuvimo paslaugos ( ne visi siuva patys ir turi nemokamos pagalbos) ir pan. Galu gale visada norint laimėti norisi pranokti kitus, taip ar kitaip šitas noras atsiremia į pinigus. Kas dėl kainų tai nereikia svaidytis žaibais ant kitų, nes žmonėms iš kitų miestų tai rupi ir tai yra normalu.
P.S. tamsta tikriausiai viena iš naujųjų KOI pagalbininkų? Malonu. O tai mes taip ir likome nežinioje ką gi KOI išrinko, tad Jums įėjimas kaip ir nemokamas turėtu būti (: Užjauskit bent kitus.Comment
-
hm nenoriu floodintis , bet katik apskaiciavau kiek man iseina su tuo ir beto ir t.t.
110 lt kostiumas + 68 kelione pirmyn atgal + 32 iejimas + tarkim apytiksliai 35 lt pavalgyt = 245 lt .. T^T.. kkznnn
hm jejgu tevas nuveza ir parveza --177lt . [ <-- tada pilnaj tinka]
nahh buciau zinojus buciau nedarius kostiumo o buvus vel maid. Bet ka jau padarysi .. daugiau nei ppuse kositumo turiu.
Teks vykti .. T^T hope kad phapa nuvez mane
P.S177lt- Man tai panasi sumele iseina o ash ish Vilniaus :33 Kostiumas mano 100-110Lt Bilietas 32 ir dar apie 30-40 su sawim = apytiksliai 162-182 LThttp://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~Comment
-
butinai dalyvausiu!! na mano kostiumas isejo ypatingai pigiaiXD palyginus su jusu isleistais pinigais:/ na bet ir kostiumas gana paprastas
kas is jusu piesia manga, galit padeti, koks tas formatas mangos turi buti? cia turi buti tokie mazi lapukai?Paskutinis pakeitimas nuo BarbieJupiter; 2009-08-14, 11:29.Comment
-
jeez nereikia cia tjp pykt, zmones manau nori tik i viena dali nes neturi kur per nakti pasilikt..
as pati nzn dar kjp. bet jej rejks pasilikt kur turiu ir i rengini eisiu. jej rejks tj ejsiu i abi dalis.
hm kolkas tiksliai nesakysiu bet is chaos;head xD pamatysi !^^.. na as neskaiciavau tu pinigu kur su savim . ajsku tada iseitu dar daugiau XDPaskutinis pakeitimas nuo Wishmaster; 2009-08-14, 12:22.Comment
-
Comment
-
Žodžiu, kai skaitau tokius post'us - kaip kad mano kostiumas kainavo 200 Lt, padarykit nuolaidą į festivalį, nes 32 Lt dviem dienoms per brangu, tai net pyktis ima kokie savanaudiški ir egocentriški žmonės esat, jau geriau tuos 200 Lt būtumėt paaukoję festivaliui, o kostiumą patys pigiai ir išradingai pasisiuvę, o ne iš interneto, iš užsienio už šimtus užsakinėję (tikrai, kai pats viską darai, persiūni senus drabužius ar pan.,tiesiog netikiu, kad išlaidos gali siekti bent 100 Lt)...Paskutinis pakeitimas nuo Shary; 2009-08-14, 15:17.Comment
-
Bet jie organizuoja, stengiasi, kad mum butu kuo geresnis renginys ir ttt tai zinoma, kad jie uz darba nusipelne to pelnoComment
Comment