nowJapan: INTRO

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • riyo
    Čefyro Katilas

    • 2008 08 01
    • 127

    nowJapan: INTRO



    Pameni, kaip praeitais metais buvo sugoi? Tikriausiai liūdna žiūrėti į dulkantį princesės Mononokės kostiumą spintoje... Festivalis „nowJapan“ išklausė tavo maldas tamsiausiam tarpgalaktiniam Dievui Nyan-cat ir kviečia tave pasiklysti spalvingų personažų jūroje jau Balandžio 11 d. Lofto menų fabrike vyksiančiame vienos dienos Cosplay renginyje. Be tradicinių pasirodymų, programa tave lepins šokio mokyklų etiudais pagal j-pop muziką, retro konsolių erdve, gyvūnų Cosplay, kūrybinėmis dirbtuvėmis, japonišku maistu, tradiciniais žaidimais ir daug kitų veiklų, kurios švelniai drebins žemę tau po kojomis.

    INTRO tai įžanga į tai, kas dar tavęs tik laukia. Tai pradžia su aiškiu atskaitos tašku, nuo kurio kažkada atsispyrė kiekvienas cosplayer'is. Jei dar nebandei Cosplay, bet naktimis sapnuoji erdvę skrodžiančias blogąsias princeses arba tiki, kad praėjusiame gyvenime buvai italas santechnikas, tuomet sveikiname tave, šis pavasaris gali būti tau lemtingu! Draugiška INTRO scena bus atvira visiems: ir ilgamečiams Cosplay gerbėjams, kurie kažkada taip pat drebėjo lipdami ant jos, ir naujokams, bijojusiems, bet išdrįsusiems pirmąkart persikūnyti į savo mylimiausius super herojus. Svarbiausia nepamiršti žaisti ir mėgautis. Otanoshimini!

    Japonijos pop kultūros perlas Cosplay tai kostiuminis pasirodymas (iš ang. - costume ir play). Mėgėjai ir profesionalai siekdami persikūnyti į animacinių filmų, kompiuterinių žaidimų ar komiksų herojus dažnai patys ruošia savo kostiumus, mokosi scenos meno, rūpinasi įspūdingu sceniniu makiažu bei bando perimti savitą personažo charakterį. Neretai toks užsiėmimas tampa hobiu, o po kiek laiko ir gyvenimo būdu. Kai kurie ilgamečiai Cosplay gerbėjai ne tik reguliariai dalyvauja konkursuose ir renginiuose savo šalyje bei atstovauja ją užsienyje, bet ir dėvi mylimų personažų kostiumus kasdien. Kodėl nepabandžius ir tau?

    Ganbarimasho!

    Daugiau informacijos ir smulki renginio programa netrukus bus bus skelbiama čia:
    https://www.facebook.com/events/632656693533089
    "Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)
Working...