nowJapan 2014 POP savaitagalio atsiliepimai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Wishmaster
    KOI team founder


    • 2008 07 18
    • 411

    nowJapan 2014 POP savaitagalio atsiliepimai

    First post get. Now you go.
    Of all the things I've lost - I miss my mind the most
    All bannanas in the world - unite!!!
  • Karolis
    Naujokas

    • 2010 08 22
    • 20

    #2
    Tai net nežinau, vietos daug, žmonių atrodo mažai. Šeštadienis dar tik, gal anksti kažką sakyt, bet cosplayerių, ypač rimtesnių tikrai nedaug. Nipažįstu beveik nei vieno iš tų draugų.

    P.s. kas nori in video sudalyvaut? Pasenau, aklas pasidariau, nebematau nieko. Bakstelkit bičą su steadicam'u, sakykit, kad wanna be in le awesome vid.
    Check me:
    YouTube
    Facebook

    Comment

    • dfgzb
      Narys

      • 2009 03 01
      • 37

      #3
      Tenka pritarti, kad tikrai atrodo labai mažai žmonių, kai tiek nedaug vietos ir veiklos, berods, mažiau nei įprastai. O šiaip tai viskas puiku, gražu ir pūkuota.
      Paskutinis pakeitimas nuo dfgzb; 2014-09-14, 09:17. Priežastis: *.*

      Comment

      • Miglaja
        Cute potato ~


        • 2007 12 16
        • 551

        #4
        Kiti skundžiasi, kad žmonių mažai ar mažai vietos (WTF, čia gi Litexpo milžiniški rūmai, kaip gali būt mažai vietos :O ), bet man asmeniškai šis šeštadienis paliko gana gerus įspūdžius.

        Festivalis stipriai patobulėjęs nuo 2010m., kai ten lankiausi pirmą kartą. Visomis prasmėmis :

        + savanoriai,organizacinė komanda - visi labai paslaugūs, lyg seniai nematyti draugai. Visą komandą galima buvo lengvai atpažinti iš vienodos atributikos, neteko sukti galvos, pas ką čia kreiptis dėl info, ir kas čia atsakingi už bilietus

        + visos tos anime stuff parduotuvėlės tiesiog traukte traukė kažką nusipirkti, o kainos irgi nesikandžiojo. Asortimentas šį kartą irgi buvo puikus kiekvieno skoniui. Apsidžiaugiau įsigijus Nami (Onie Piece) statulėlę ir dar kelis menkniekius

        + žaidimų konsolės ir robotas NAO. Robotukas tikrai įdomus reikalas buvo, smagu pamatyt iš arti robotą, kurį stebėdavai tik įš youtube. O konsolės išvis nurautas reikalas, nes pagaliau, galima buvo žaist nelaukiant kosminėj eilėj. Matyt daug kas patingėjo paklaidžiot ir surast tą vietą, nes žmonių ten tikrai vos keli tebūdavo

        - Cosplay. Maniau, kad šeštadienį turėtų vykt didžioji dauguma cosplay pasirodymų, bet jų buvo tikrai mažai. O tų, kurie patrauktų pasirodymais ar kostiumais - galima suskaičiuot ant vienos rankos pirštų.

        - Konsolių ir robotų alėja buvo paslėpta ir nugrūsta taip, kad dauguma jos tiesiog nerado. Džiaugiuosi pasiklausus info centre, kaip rast tą vietą..


        Anyway, tikrai turėjau daug smagesnį laiką, nei 2010m. nors tada cosplay pasirodymai ir kostiumai būdavo gerokai geresni. Ir susirinkus publika šiais metais atrodė gerokai brandesnė, prisimenant kiek daug anksčiau lakstydavo Sasukės ar Naruto kopijų ir visokių mergaičių su pliušinėm katytės ausytėm..
        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

        Comment

        • Futari
          AZ rėmėjas



          • 2007 01 07
          • 1094

          #5
          Palaukit, cosplay publika dar šiandien parodys... žinau ne vieną ir ne dvi galingas cosplay sielas kurios naktį iš penktadienio į šeštadienį nemiegojo, šeštadienį dirbo iki paryčių, ir šiandien atsiskleis visam savo kūrybiniam grožy
          Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2014-09-14, 13:19.

          Comment

          • Abalys
            Nope!

            • 2010 07 20
            • 1136

            #6
            Lolas lolas lolas lolas lolas...

            Spoileris:
            Kas norės - tas supras. Bet ne šiaip - neimkit į galvą. Cosplayinkit ką norit... Veikėjai vistiek spalvoti ir gražus ;D

            Vistiek Dota geriau...


            Šiaip viskas visom keturiom šoka į priekį. BET... Pagrindinė salė sucks. Gale sedinčiams te lieka ekranai... Ir tas žiauriai nemalonu. Ne tas jausmas žiūrėti į ekraną, kai vos už pora dešimčia metrų tas cosplay gyvai kažką daro ant scenos, bet tu to nematai... Matai tik kažkieno pakaušį. Gal tam kas turi pakaušių fetišą čia rojus, bet paprastam žmogui - ne dėl to mokam pinigus.
            Iš pačių cosplay'erių pusės galiu pasakyti - REIK SALĖS KUR ĮMANOMA VISIŠKA TAMSA... JUODAI REIK.
            Iš AMV - PAGALIAU SEKMĖ. PAGALIAU NEPALIKTAS UŽ BORTO... Bet šį kartelį bendruomenė kiek pasikandžiojo...

            Comment

            • stella
              Shooting Star


              • 2008 09 15
              • 146

              #7
              Tai tik treti metai kai einu į NJ, tačiau man šių metų renginys pasirodė prasčiausias. Visų pirma, gavau kaip su šlapiu skuduru per veidą, kai po ilgo ruošimosi piešimo konkursui salėje pasigedau savo darbo. Iš pradžių dar nenorėjau blogai galvoti apie NJ organizatorius, maniau gal pašte pasimetė, ar ką. Deja. Man buvo paaiškinta, kad iškabinti tik geriausi darbai, gaunantys prizines vietas. Nelabai supratau:
              1) Kam nepalikti jokios intrigos iš karto nusprendžiant, kas laimės, ir nesivarginant kabinti likusių darbų;
              2) Kam žeminti kitus dalyvius sakant kad jų darbai per prasti šiam grandioziniam renginiui? Kaip jaustis kitiems? Sakyčiau, prašant 43 litų už renginį, tikimasi aukšto lygio, o šis poelgis buvo labai neprofesionalus ir net sakyčiau neetiškas.
              Galėtumėt tada dar registruojantis pasakyti, kad darbas netinkamas ir nepriimsite jo, tai dar būčiau sutaupiusi pinigų ir nervų beieškant, kur geriausiai spausdina spalvotai.
              Kaip ten skamba tas posakis, svarbu ne laimėti, o dalyvauti, ar kažkaip panašiai. Tai aš ir norėjau dalyvauti vien dėl smagumo, suprantu juk kad yra daug geresnių piešėjų už mane. Tačiau ir tas smagumas iš manęs buvo atimtas. Mano piešinys per prastas iškabinimui. Pajutau gėdą ir pažeminimą, ir nuotaika savaitgaliui buvo apgadinta. Ačiū. Tiesa, po to kai pasiaiškinome reikalus, kiti piešiniai visgi buvo iškabinti. Na, ačiū už malonę. Gerai kad nors kažkiek buvo atsižvelgta į kritiką.
              Na, o pakalbant apie kitus reikalus: žinoma, puiku, kad atsirado didesnės patalpos renginiui. Buvo vietos kur pajudėti ir oro kuom kvėpuoti (: salė, žinoma, dėl lygių grindų nelabai patogi pasirodymų stebėjimui, dėl to Kongresų rūmai turi didesnį pranašumą.
              Patiko naujasis vedėjas. Jis viską pasako trumpai, aiškiai ir smagiai. Gerai, kad žmogus ne iš savų, nes tada susidaro įdomus efektas jam vadinant mus geekais ir viską komentuojant iš savo pusės.
              Su maistu aišku problematiška. Suprantu kad jūs bendradarbiaujat su sušine, bet aš asmeniškai sušių, gulėjusių saulėje, nenoriu. Ir dar su tokiu antkainiu. O kavinėje vien tik užkandžiai. Galėjo bent pagrindi ė valgykla veikti.

              Na anyway, apibendrinant šį NJ vertinčiau 7 balais iš 10.
              Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2014-09-15, 11:22.
              _____


              In the future 15 people will be famous

              Comment

              • dfgzb
                Narys

                • 2009 03 01
                • 37

                #8
                Oke doke... po antros dienos pabendravus ir pasitarus, bei pasidalinus nuomonėmis su kitais, galiu šliukštelėt samtelį srutų su braške ant viršaus. Pasidėlioję pliusus-minusus nustebom, kad minusų prisirinko daug, bet dauguma smulkūs, o pliusus sunku net pastebėti dažniausiai, tai nereikia manyti, kad likom nepatenkinti renginiu
                OK, važiuojam. Pradžiai pliusiukai:
                Spoileris:
                -Savanoriai/tomodačiai/Santas little helpers (ar kaip juos bepavadinsi) didžiulis pliusas, visi stengiasi padėti, nepasimeta ir kantriai paaiškina ir parodo. Visiems kartu ir kiekvienam atskirai dideliausias AČIŪ už pagalbą ir geras nuotaikas.
                -NJ atributikos gausa. Trigubas pliusas ir marškinėlius gavau savo dydžio šiemet (huahahaha) o ir be jų gausus pasirinkimas.
                -LITEXPO. Laisvai galima pasistatyti mašiniuką, gausybė vietos judesiui ir veiksmui, aplink nevyksta maratonai ir kaziuko mugės.
                -Įdomios paskaitos. Čia kaip ir aišku.
                -Atlikėjai. Įdomu buvo išgirsti ir pasiūbuoti.
                -Įvairios smulkios veiklos. (Klynožymės matavimas, speed dating'as ir pan.)
                -Nukrypimai. Kaip nekeista nedaug nukrypimo nuo grafiko.
                -Dar daug pliusiukų smulkių galima prisigavoti, bet didžiausias pliusas kad vis tik įvyko renginys.


                Ties tuo braškę baigiu ir prasideda minusiukų lietus:
                Spoileris:
                -LITEXPO. Taip taip... ir pliusas ir minusas: su pranešimais garsiniais liūdnas reikalas buvo, nes gerai girdėjosi jie, turbūt, tik tualete; Lituanicon salė ir visa Akihabara erdvė neįtikėtinai toli ir atskirai nuo visko (giga-minusas litexpo išplanavimo čia. Gal geriau būtų kitą ekspozicijų salę imti ar kažką. Vienžo nežinau virtuvės vidinės sunku sakyti),
                -Išsidėliojimas erdvėje. "Balkono" apkrovos netolygios, prie menų alėjos vienam gale jau vos prasilenkti įmanoma buvo ir nuolat sugrūdama viskas, kitoj pusėj erdvės nors futbolą žaisk, o apačia išvis veik tuščia po balkonu, nes tik šiuškliadėžės ten. Aikido ir kendo, kažkaip kone paslėpti liko ir atrodė nejaukiai stovyniuodami prie savo stendų.
                -MAISTAS. Litexpo virtuvė čia turbūt atskiras reikalas ir apie jos ypatumus, tikriausiai, neverta net šnekėti. Bet su "Shimai" kažkaip keistokai gavosi, nes pranešama, kad galit paragauti japoniško maisto... ir jo nėra, atkeliauja maistas... tik sušiai, kurių po valandos nėra, kitą dieną "Shimai" nebepasirodo visai... Kas nuskriaudė. Antros dienos sušiai visiems su kuo bendravau liko mistika, nesupratom iš kur jūs tą gavot(ne pasaulinė tragedija, bet toli gražu nieko gero).
                -Tinklelis, laikas ir pan.. Likom nesupratę šeštadienio, kai pasakė, kad jau viskas, o laikrodis dar rodė tik 16 valandas, tuo tarpu sekmadienį viskas nusibogijo vakarop. Visos įdomiausios paskaitos vyksta tuo pačiu metu (nors persiplėšk) ir nėra perkartojamos vėliau.
                -Paskaitos. Turbūt ne pačiom paskaitom minusas, o labiau minusas su jų išdėstymu ir kiekiu. Noro daug viską pamatyti galimybių, be laiko mašinos nėra. Juolab lyginant su praėjusiais metais, paskaitų kiekis, švelniai tariant, sumažintas. Atskiras reikalas buvo "YUKARI" paskaita. Sprendimo geresnio galima buvo ieškoti, nei dėstyti anglų kalba (dvikalbės skaidrės, o dėstyti lietuviškai (mes gi žinom, kad lietuviškai Jūs šnekat puikiai ir įtraukiančiai) ar kažkas tokio). Nes tema įdomi, bet tai kaip tai vyko šiandien buvo baisu...
                -AMV shuffle. Šakar makar nepatiko. Smagu pamatyti prieš tai vykusių konkursų darbus ir nugalėtojus, bet kompoziciją tikrai (bent mūsų nuomone) galima buvo geriau parinkti.
                -Nežinau kodėl buvo nuspręsta skelti renginį į du savaitgalius (galima tik liūdnai spėlioti), bet tokiu atveju gal reikėtų parūpinti daugiau veiklos dalyviams. Kelis kart sugebėjom apeiti viską, viską pačiupinti, paklibint, apžiūrėti ir paveikti, ir vis tik pritrūko mums veiklos kartais (na, bet čia jau gal tik mums taip).


                Baigsiu aš savo tiradą. Tikiuosi piktai nenuskambėjo viskas. Ačiū organizatoriams už renginį ir smagu buvo sudalyvauti. Ačiū ačiū ačiū.

                P.S. Ir dar atskira padėka violent-cat iš menų alėjos už įvykdytus užsakymus, būtume padėkoję dar kart asmeniškai, bet neradom (T_T).

                Comment

                • Puny
                  Coffee lover

                  • 2007 12 09
                  • 101

                  #9
                  Dalyvavau pirmą kartą.
                  Labai smarkiai nustebino tai, kad negalima neštis maisto ir gėrimų..ypač kai buvo toks prastas maisto ir gėrimų pasirinkimas...man, kaip vegetariškai besimaitinančiam ir saldumynų nemėgstančiam žmogui tai buvo tragedija...tiesa..maisto stygium skundėsi ir kiti dalyvavę pažįstami...
                  Nežinau kaip cosplay pasirodymų problema buvo sprendžiama anksčiau, bet sėdint gale nieko nesimatė, o dėl prastos kameros (?) ir tikrai prasto apšvietimo per projektorių viskas taip man matėsi blogai...čia ne konferencija, kur esmė skaidrės ir tai ką kalba, todėl kėdės viename lygyje visai netinka.
                  Dar sakyčiau, kad, in general, viskas buvo labai overpriced, ypač turint omeny tai, kad didžioji dalis publikos buvo nepilnamečiai...
                  Minor complaints: paskutinė dalis ne pagal 'tvarkaraštį' (buvom alkani ir dėl to labai pikti), keista vieta konkursiniams darbams iškabinti.

                  Kas patiko: malonūs savanoriai, robotai, BJD, vedėjas ir japoniški žaidimai

                  Comment

                  • Narya
                    Citizen Erased

                    • 2009 01 22
                    • 205

                    #10
                    Kaip faina kad po nowJapan kažkiek žmonių dar subėga čia kažką parašyt! Tai ir aš prie jų

                    Šeštadienį jausmas buvo keistokas, nes lyg ir nowJapan'as, bet visai kita aplinka ir vaizdas ir maždaug buvo what's going on. Bet pamažu keistumas praėjo, įsisavinom litexpo ir manau visai pavykęs pokytis. Aišku paliekant kongresus paaukojom puikią sceną, apšvietimą ir audio sistemą, bet realiai mes jų buvom išlepinti, todėl dabartinis variantas atrodo toks "downgrade". Salė kaip salė, scena kaip scena, vaizdas darosi panašus į didžiuosius užsienio con'us. Nes come on, dar vienus metus kongresai būtų mūsų neatlaikę. Kitaip sakant džiaugiuos kad metai iš metų zyzimo atsipirko ir turim naujas dideles erdves Gal tik iš to didumo dar buvo neaišku kaip jas išnaudot, kai kur tuštesni kampai buvo, bet juk pirmi metai, dar tik "matuojamės" litexpo~
                    Idėja tuštesniems kampams - teminiai nuotraukų stendai/fonai/whatever. Arba bent nowJapan sieną palikit neapstatytą lankininkais, kad galetų visi ramiai įsiamžint.
                    Milžiniškas šių metų pliusas - vedėjas. Ne tik šauniai renginį pravedė, bet dar ir pasivaikščiojo, pabendravo, žodžiu nuoširdžiai pasidomėjo kas čia ir kodėl vyksta.
                    Cosplayerių kambarėlio kaip visad norėjosi didesnio, na bet erdvūs tualetai + draugų užnugaris meno alėjoje šią problemėlę išsprendė.
                    Toks gan specifiškas akmenukas dėl propsų parodos - patikėjau savo turtą į ją nes man pasakė kad bus žmogus kuris prižiūrės tvarką ir nuvaikys visokius touchy feely tipus, bet kaskart praeidama matydavau savo propsus akivaizdžiai judintus, kilnotus, bet kaip atgal padėtus. So that was not cool.
                    Apie cosplay tai pirma diena liūdnoka buvo, gal žmonės dar nuo praėjusių metų įpratę sekmadieniui rimčiau ruoštis, bet todėl turbūt sekmadienis ir nenuvylė. Gal tik sakyčiau reiktų teisėjams palengvinti gyvenimą ir mixuojant pasirodymus kategorijas atskirt taip, kad jos neišsitęstų per dvi dienas ir renkant prizininkus nereiktų atkasinėt vakarykščių pasirodymų ir lygint su šiandieniniais. Na tarkim pirmą dieną gausiausia kategorija (senshi greičiausiai), antrą dieną meistrai ir visi kiti.
                    Also, cosplayeriai be lipdukų liūdi
                    Kas nustebino, tai kokie žmonės draugiški! Nežinau, gal aš anksčiau nepastebėdavau užsidarius meistrų kambarėliuos kone visą renginį, bet šiemet kad jau neturėjau tokios garbės, tai teko pasimalt minioje. Tai gal čia tik aš nustebau, bet visgi labai smagu kad žmonės bendrauja, nori nusifotografuot, lenda, kalbina, bet neįkyriai(!). Vat, pasiplokit visi sau
                    Pamoka kitiems metams - maisto atsivežti ir pasilikti mašinoje. Pirmą dieną spėjau Shimai sushių paragaut, antrą dieną jų buvo nematyt, o kavinukėj geriausiu atveju užkandžiai, kurių dar berods ir nuolat pritrūkdavo.
                    nowJapan komanda šiemet kaip niekad šauni ir aplodismentai jiems, tik gaila nebuvo tradicinio savanorių sukvietimo ant scenos kad būtų galima juos pagerbt kaip pridera. Atskiras honorable mention nindzėms, Justei ir visiems kurie dirbo prie scenos bei mister DJ koridoriuje!
                    Turiu prisipažint jog pasirodymų mačiau per mažai kad galėčiau komentuot prizininkus, bet kažkokių didelių neteisybių lyg ir nepastebėjau. Plojimai Foxtail , jos kostiumas detalus ir kokybiškas kaip reta (na, bet jos atveju tai kaip visad ). O apie shogun tai galiu pasakyt tik finally! Dėl Semashkes buvo tik laiko klausimas, kada ji prasimuš į tarptautinę erdvę. You rocked the stage! Now you get to rock London's stage!

                    O kad žinotumėt kas čia pliurpia, tai Hanji iš pirmosios dienos Shingeki no Kyojin cosbando. Nepavyko mūsų pasirodymo idėja su apšvietimu nei su dūmais ir efektais, but oh well.
                    Laukiam fotkių, gi tiek pripleškinta, pasidalinkit~
                    All in all, man šiemet patiko

                    P.S. kai kitą kartą darysit masinę nuotrauką, neišstatykit žmonių veidu į saulę. Nes tada būna daug netyčinių susiraukusių veidų.
                    P.P.S. Cosplayeriams norėjosi aiškesnių gairių dėl cosplay tvarkaraščio. Kai parašyta 15h cosplay, 19h uždarymas, o tame tarpe jokių žinių, tai žmonės ir assumina jog pasirodymai truks keturias valandas ir atitinkamai laiką planuojasi...
                    deviantArt
                    BLACKOUT

                    Comment

                    • Yumenator
                      Motherbleeping Killjoy



                      • 2009 07 27
                      • 552

                      #11
                      Uf, pagaliau turiu energijos parašyti čionai.
                      Iš tikrųjų po praeitų metų nieko gero nesitikėjau, bet surprisingly viskas buvo tikrai neblogai. Šiais metais buvau ne tik cosplay'ėrė, bet ir meno alėjos dalyvė, tad atsirado kažkiek naujovių man. Kaip ir Narya minėjo, nowJapanas savaitgalį atrodė tarsi kažkoks kitas con'as. Ar tai gerai ar blogai - nežinau, bet visgi manau viskas linksta į gerąją pusę.
                      Daug prirašinėti nenoriu, bet keliais pliusais/minusais pasidalinsiu.

                      + Patalpos. Visų pirma, wow, žmonės, why so much fuss dėl pernelyg didelės vietos? Kelis kartus teko girdėti tokius skundus per con'ą. Tai mum per tvanku Kongresuose, dabar mum nėr kur dėtis tame Litexpo. Tobulėsnių patalpų vargu ar galima rasti, ypač tokiam festivaliui. Nu jo, galbūt galėjo ir užpildyti tas tusčias vietas, bet kaip pirmam kartui tenais, viskas atrodė tikrai neblogai.
                      + Meno alėja Labai apsidžiaugiau, kai gavau pakvietimą į meno alėją. Kiti dalyviai buvo draugiški, labai faina, kad ir užsienio menininkų buvo. Taip pat labai džiūgu, kad mus aplankė tikrai nemažai žmonių, kurie ne tik grožėjosi piešinukais, bet ir pirko merchandise'ą. Ai, o dar va - tobulai parinkta vieta meno alėjai, nes norint pažiūrėti, kas vyksta scenoje, nereikėdavo bėgti i salę, kur tikriausiai viskas seniai užimta, užtekdavo tik atsisukti ir žiūrėti iš antro aukšto.
                      + Vedėjas Aiškiai kalbėjo, juokavo, bet neperdėdavo, netempdavo laiko ir apskritai buvo labai draugiškas, besidomintis viskuom, kas vyksta. Šaunuolis, Justinai!
                      +Svečiai Labai džiūgu, kad kasmet atvažiuoja vis daugiau svečių iš užsienio bei tikiuosi jie gerai praleido pas mumis laiką.
                      +Veikla fojė Nu, nelabai ten veiklos buvo, tiesiog labai patiko, kad visą laiką grojo muzika ir visi sugalvodavo, kaip dar labiau pasilinksminti, anksčiau tokių dalyku nJ arba nepastebėdavau, arba tikrai nebūdavo. Extra thanks Atriui, kuris didžėjavo abi dienas!
                      +Savanoriai Jūs visi buvot be galo faini! Draugiški, padedantys - nu super! Labai gaila, kad nepakvietė ant scenos jūsų, tikrai nusipelnėt trijų "ačiū" nuo dalyvių ir organizatorių!
                      -Garsas, apšvietimas, etc. Prastokas garsas buvo, bent jau mano manymu. Ne visada išeidavo suprasti, ką ant scenos kalba per pasirodymus. Apšvietimas buvo tikrai geras antrąją dieną, bet nu, pirmąją jo tarsi nebuvo. Ne vienas žmogus minėjo, kad jiem neįjungė reikiamų šviesų, mūsų pasirodymas irgi ne išimtis - nei šviesos buvo tokios, kurių prašėm, nei dūmų efekto negavom. Abydnai, nu.
                      -Erdvės neišnaudojimas Gyriau patalpas, bet jo, vis dėlto yra minusų. Tikrai manyčiau, kad veiklos gali pagausėti renginy, nes kai kurie kampai tai tiesiog liūdnai atrodė.
                      -Maistas Aišku, jo ir anksčiau negalėdavom įsinešti, nu bet tada bent galėdavai nubėgti pertraukos metu į kokį makdonaldą ar kitą kavinę pavalgyti. Čia kažkaip norėjosi ne tik sušių ir salotų. :/
                      Bendrai renginys buvo tikrai pavykęs, visi draugiški, malonūs, padedantys. Visus laimėtojus sveikinu ir perduodu virtual hug'us! O dėl Shogun nominacijos - Sema, mes jau žinojom seniai, kad tu freaking awesome, o dabar tai sužinos ir MCM! U rock, bro <3
                      Tai tiek nuo manęs, kaipo nieko papildyti neturiu rodos.
                      Cheers nuo Blackout'o Armino bei pandos su kasytėm c;
                      Spoileris:

                      P.S. Karoli, tavo macarena buvo tobula.

                      http://yumihoriku.deviantart.com/

                      BLACKOUT
                      http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/
                      be sure to visit our page~

                      Comment

                      • Dulcinea
                        the Changer of Ways

                        • 2011 08 03
                        • 112

                        #12
                        Ir aš po renginio visa apsirgus įmesiu du centus apie renginį
                        LITEXPO: geras užsieninio con'o jausmas, yra kur patogiai padėt automobilį, scena/apšvietimas (ypač apšvietimas) tikrai yra "downgrade" po kongresų, bet juk ten būtume nebetilpę, taigi all in all daugiau gerai negu blogai. Tušti kampai - tik laiko klausimas, teisingai sakė, kad tik "matuojamės" LITEXPO.
                        Savanoriai/nindzės: kaip visada nuostabūs, ir tikrai gaila, kad nebuvo pakviesti ant scenos, kad galėtume pasakyti AČIŪ.
                        Vedėjas: su juo viskas gerai, bet blogai su informacija, kuri jam pateikiama. Manęs nesužavėjo tas faktas, kad didžiausia celebrity guest Tabitha neegzistavo jo sąraše pirmą dieną, ir kad mane pristatinėjo vardu ir pavarde, nickas nepaminėtas. Užsienio svečiams mano vardas ir pavardė tikrai nieko nesako, betgi niekas manęs neklausė, kaip pageidaučiau būti pristatyta (kalbu už save, bet su nuomone, kad kitiems lygiai taip pat)..
                        Cosplėjerių kambariukas: smagu, kad egzistuoja, bet būtų daug smagiau, jei egzistuotų pirmame aukšte. Gaila žmonių su dideliais kostiumais/propsais
                        Publika: kodėl, kai prašote nusifotografuoti su asmeniu, ir gaunate teigiamą atsakymą, tai jums automatiškai reiškia, kad galite apsikabinti, ir beje, ne tik per liemenį? Atsiprašau, kam atsakiau "ne" nuotraukai į dienos pabaigą, nuolatiniai graibinėjimai gerokai išsunkia jėgas ir gerą nuotaiką... Manyčiau, turėtų būti atskiras klausimas "ar galiu apsikabinti?".
                        Prisidėsiu prie nepatenkintųjų maistu, ir dar mestelsiu samtį deguto. Con'o svečius reiktų maitinti. Bent jau.. sausainiais? Ir pačiai pikta, ir dar labiau gėda prieš užsienio svečius.
                        Dėl teisėjavimo ir lyginimo su vakarykščiais pasirodymais: to tikrai nebuvo, vienos dienos balsai surenkami pirmą dieną, antros antrą, teisėjai tarpusavyje nesitaria, ir patys išsižioję laukia, kas gi čia laimės.. ;-) gerai tai ar blogai, spręskite Jūs.
                        Paskutinis pakeitimas nuo Dulcinea; 2014-09-15, 12:59.

                        Comment

                        • Nolikita

                          #13
                          BUVO TAIP SMAGUUU!
                          Pirmą kartą pagaliau sudalyvavau NowJapan ir viskas pasirodė taip nuostabu! Visų kostiumai nerealūs, žmonės draugiški, visi tokie atsipalaidavę. Cosplay pasirodymai buvo super, meistrai tai tiesiog.. *bows*. Nindzės buvo taip pat nerealūs, įdomiai originaliai sugalvota.
                          Menų alėjoj buvo labai daug gražaus meno (visi, kas ten užsiėmėt menu - Jūs visi labai awesome). Buvo ir ką nusipirkti, tikrai.
                          Kas nepatiko, tai kad net vandens atsinešt buvo negalima :\

                          Comment

                          • Marynchan
                            Hatsune Miku <3

                            • 2010 06 13
                            • 70

                            #14
                            Prisijungsiu ir aš ^^

                            Iš visų buvusių nowJapan šis buvo PATS GERIAUSIAS! ^___^
                            Puiku, kad jis vyksta kažkur, kur daug daugiau vietos. Gal, kaip sakot, vietomis salė ir atrodė kiek tuštokai, bet bent buvo vietos vaikščioti, fotografuotis, siausti ir svarbiausia - nebuvo karšta. Pirmą dieną buvo labai linksma aplakstyti stendus, susitikti seniai matytus žmones, paklausyti paskaitų ir žinoma - sudalyvauti ant scenos! Tik gaila, kad nelipantys ant scenos beveik visi atejo be kostiumų. It's cosplay, it would be so much more fun if many were in costumes! ^^
                            Antrą dieną pripažįstu, iki pasirodymų buvo gana nuobodoka, bet prasidėjus cosplay reikalai pagerėjo. The best part was after that - žiauriai smagu buvo dūkti lauke kol filmavo iš oro! Great idea, guys! ^_^ O šokiai po to - BEST part of the whole cosplay convention! xDD DJ buvo nuostabus, visi kartu siautę žmogiukai - awesome! ^^ Kitamet tai reikia pakartoti xDDD

                            Žiupsnelis neigiamo apie pačią cosplay dalį, though - iš tiesų kiek nusivyliau master'iais, tai patapo jau visiška žaidimų kategorija, o nemaža dalis kostiumų buvo na.. neužkabinantys akies. Sutinku, kad ten daug detalių, darbo and stuff, bet bendras vaizdas bespalvis, niūrokas... Žinoma, kalbu iš savo pusės, kuriai patinka spalvingi, labiau anime/more japanese associated stuff kostiumai. Arba aš tiesiog per daug tikėjausi, nes šįmet buvo tokių, kurie skelbėsi, kad padarys kažką nerealaus... ^^U

                            Huge congrats to Semashke!!! 'Cause she's totally worth it, being such a talented person!!!
                            ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫� � <3 http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404 <3

                            Comment

                            • Shaka
                              Dancing Samurai

                              • 2010 03 05
                              • 295

                              #15
                              Visiskai sutinku- sitas NowJapan buvo bene geriausias.

                              Del patalpu- totalus pliusas. Kongresuose jau buvo pabode nuolat trintis vieni kitiem i nugaras kai net prasilenkt nebudavo kur, ypac kai i arena iseidavo master'iai su savo masyvais.

                              Vedejas buvo nerealus! ^^ renginys tikrai neprailgo.

                              Sokiai pokiai antra diena isvis veze kaip nezinau kas ^^ Seniai nebuvo taip smagu siauciant zmoniu bury- you go, D.J. XDDD

                              Vienas minusas gal ir buvo tas, jog del pietu teko papurtyt pinigine arba badaut iki vakaro...^^U
                              ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

                              Comment

                              Working...