Cosplay making-related Giveaways (įvairių cosplay žaliavų paieška/pasiūlymai)
Collapse
X
-
-
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 2Comment
-
Man regis, tada jau geriau iš plastilino lipdyt👍 1Comment
-
Comment
-
Na, tas tai tiesa. O šiaip, iš savo pusės tai siūlyčiau daryti paprasčiau - tiesiog pasidaryt pagrindą, o tas visas detales išpiešti kad ir su iškiliais dažais (net nelabai žinau, kaip jie vadinasi, bet dažnai prie visokių dekupažų būna tokie sidabriniai/auksiniai, kurie gana tiršti ir skirti iškiliems ornamentams išpiešti)👍 1Comment
-
Na, tas tai tiesa. O šiaip, iš savo pusės tai siūlyčiau daryti paprasčiau - tiesiog pasidaryt pagrindą, o tas visas detales išpiešti kad ir su iškiliais dažais (net nelabai žinau, kaip jie vadinasi, bet dažnai prie visokių dekupažų būna tokie sidabriniai/auksiniai, kurie gana tiršti ir skirti iškiliems ornamentams išpiešti)
Dar šiaip yra spec. tiršta masė, kurią naudoja menininkai (kuriems gaila pinigų dažams), kad pasidarytų grublėta(yra toks žodis?) textūra ant drobės ar etc. ..Bet nemanau, kad labai tinkamas dalykas būtent šitam ginklui, tai yeah, aš naudočiau akrilą..👍 1Comment
-
Ai va, akrilas, tik kad ten tas akrilas dar kiek tirštesnis yra (berods jį vadina dekoratyviniu akrilu ar pan.)Comment
-
..tai palauki kol padžius, nes jei ne dideliais kiekiais tai kaip tik tas. Bet sakau - čia kaip aš daryčiau tuos išvinguriavimus(jei ir toks žodis egzistuoja) ir pan. Kiti gal geriau žinos..👍 1Comment
-
Comment
-
yra, senukuose permatono plastiko lapai, po mazdaug 30cm *50cm ar kazkas tokio po 6 lt mazdaug, manau 1 ar ba 2 mm storio pilnai užtektų, gal netgi uztektų ir 0,7 - 1 mm storio
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 1Comment
-
Hm. Gal kas turit parduot arba žinot kur gaut už padorią kainą ilgą raudoną peruką (geriausiai - su kirpčiais) Grell Sutcliff cosplay? Jei netyčia į tą klausimą mintyse atsakytumėm "taip", tai gal galit parašyt į pm arba sms į 869325746... : /
P.s. jei turit parduot, gerai būtų, kad galėtumėt siųst į kitus miestus. Bet jei negalit, tai vis tiek būtų smagu žinot, kad jei ką yra kas gali parduot tokį daiktą.˙ǝɹǝɥ pɐɯ ןןɐ ǝɹ,ǝʍComment
-
Gali is ebay uzsisakyti. Is viso butu 50 lt
http://www.ebay.com/itm/New-Popular-...item3a71e7242cComment
-
Niekaip nesugalvoju iš ko geriau gamintis ginkluotę, kuri atrodo maždaug taip:
Spoileris:
Čia pavaizduota ne visai tinkamu kampu, bet ilgis turėtų būti apie 50 cm. Galvojau apie medžio plaušų plokštę ar eskaboard (tas storas kartonas, kur būna fotoremeliuose), bet nežinau ar atlaikys ir nesulūš pačiu netinkamiausiu momentu:/ Any help?Comment
Comment