Manau, galima apvalią formą išpjauti peiliuku (pati penoplastą pjausčiau peiliuku kartonui ir ne tiek jau jis ir ardėsi), jei nėra tokio didelio gabalo, kad viską išpjauti iškarto, galima iš atskyrų gabalų išpjauti rutulio dalis. Aš asmeniškai pirma išsipjaučiau reikiamo dydžio kūbą, tada nugludinčiau kampus ir toliau formučiau rutulį. Gali pabandyti apklijuoti visą formą papjė mašė (dar ir galėsi ištaisyti pjaustant padarytas klaidas, tik kad visa konstrukcija pasunkės), aš taip dariau ir man laikėsi, tiesa konstrukcija nebuvo didelė.
Cosplay making-related Giveaways (įvairių cosplay žaliavų paieška/pasiūlymai)
Collapse
X
-
-
Manau, galima apvalią formą išpjauti peiliuku (pati penoplastą pjausčiau peiliuku kartonui ir ne tiek jau jis ir ardėsi), jei nėra tokio didelio gabalo, kad viską išpjauti iškarto, galima iš atskyrų gabalų išpjauti rutulio dalis. Aš asmeniškai pirma išsipjaučiau reikiamo dydžio kūbą, tada nugludinčiau kampus ir toliau formučiau rutulį. Gali pabandyti apklijuoti visą formą papjė mašė (dar ir galėsi ištaisyti pjaustant padarytas klaidas, tik kad visa konstrukcija pasunkės), aš taip dariau ir man laikėsi, tiesa konstrukcija nebuvo didelė.
o gal būtų galima jį kartonu pakeisti?gal kas žinot kur daug kartono gaut?Iš parduotuvių gal duotų?Comment
-
-
👍 1Comment
-
Sveiki. Gal kas nors gali parduoti, arba bent išnuomoti Eru ("L" iš DN) peruką, arba bent jau panašų? Būtų totemo sugoi!Paskutinis pakeitimas nuo DEADmetal/// Sora Ao; 2011-08-08, 14:57.[PICBORDER][PIC][\PIC][\PICBORDER]Comment
-
Pirkciau ilgo plauko juoda kaili. Dirbtinis irgi tiktu XDDD Reikia nedaug, tik apykaklei apsiuti. Jei kas turit, rasykit. Aciu ^__^Comment
Comment