Guaso efektas bus jei labai daug pripurksi. Taciau jei nori purkstis juodai, tai nemanau, kad labai daug reiktu purksti, taigi galbut tas guaso efektas neturetu matytis. Vistik nelabai patariu naudoti purskiamus. Jie byra nuo plauku ir po to visi peciai ir veidas tampa papilkeje XD
Cosplay making-related Giveaways (įvairių cosplay žaliavų paieška/pasiūlymai)
Collapse
X
-
purksti galima bet tam reikia kantrybes ir kieno nors pagalbos. purskiant reiktu plaukus patoviai sukuoti, tada jie nesulimpa. siaip nezinau, kiek kartu esu purskus plaukus nieks man ten nenubyredavo, turbut nuo pacio lako priklauso. aisku, silkiniai jie po to neatrodys- kaip ne kaip visgi lakas, bet jei kitos iseities ner tai visiskai galimas variantas👍 1Comment
-
Comment
-
ieskau zmogaus - savininko (ar bent kontaktu, ar kontaktu zmogaus, kuris zinotu, kaip su juo susisiekti), kuris per Bon Odori buvo atsineses Harkonnen Cannon :
Spoileris:
buciau labai labai dekinga uz bet kokia pagalba
butu gerai kuo galima greiciau, nes antraip metas pradeti gamintis, kad speciau iki NowJapanComment
-
Neko_pari, tavo pranešimas ne toje skiltyje, nes čia ieškoma objektų, ne žmonių, tam yra kažkur atskira tema. O tokį dalyką tai pasieškojus internete tutorialų galima pasidaryti, tad ramybės ir kantrybės
Gome as to daikto ieskau (o gal zmogus butu geras galetu paskolinti), nes pirkti jauciu neipirkciau .
teisingai sakai galiu pasidaryti ir pati, bet laiko ir pinigeliu susitaupytuPaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2010-06-13, 15:13.Comment
-
Gome as to daikto ieskau (o gal zmogus butu geras galetu paskolinti), nes pirkti jauciu neipirkciau .
teisingai sakai galiu pasidaryti ir pati, bet laiko ir pinigeliu susitaupytuComment
-
pirkciau ilga arba poilgi (iki juosmens) violetini peruka. jei kas galit pasiulyt, mestelekit man zinute. aciu ^^Comment
-
-
pirkciau sparnus. geriau butu geltoni ar gelvsi, gali but ir balti. pageidautina didesniuComment
-
Taip... turiu 2 vario spalvos sagteles ir 3 žiedelius (vienas žiedelis su dar vienu žiedeliu). Taip pat turiu 25cm pločio maždaug 1,80m ilgio juodo su baltom gėlytėm audinio, ir juodą trumpą "aksominę" suknytę ant šleikučių.
Man pačiai reikėtų juodų plunksnų boa. jei ką, PM mane :]Comment
-
Comment