Na turetu but lb idomu . Buvau RUsijoj Anime suvaziavime tai ten buvo awesome ,o 4e bus idomu del to kad musiskiai sels
KOI Be2gether festivalyje
Collapse
X
-
Festivalio metu šeštadienį be kruvos įdomiausių renginių ir dirbtuvių vietelę turės ir Japonijos kultūrai skirtas tentas.
Ten vyks: rytinė mankšta Japoniškai, paskaitos „visa tiesa apie Japoniją ir Anime“, Anime piešimo pagrindų dirbtuvės, Anime peržiūra, AMV projekcijos, Japoniškų aitvarų leidimas, o taipogi – Best B2G Cosplayer rinkimai bei jų eisena!
B2G Cosplay nugalėtojo laukia 200LT vertės prizas-siurprizas!Comment
-
Comment
-
Dėl kitų festivalio dalyvių nuomonės mažiausiai turėtumėt parintis. Ne tik dėl to, kad animešnikams jūra iki kelių, bet ir todėl, kad chebra ten atvažiuoja stogų nusiraut, atsipalaiduoti ir pabėgti nuo miesto ritmo. Pasikapstę Be2Gether puslapyje ir pasiskaitinėję, kas vyks festivalyje suvoksite, jog Cosplay palapinė tikrai ne vieninteliai keistuoliai. Kodėl "keistuoliai" italicu, ogi todėl, jog XXI amžiuje keistuolis tas, kas nėra susipažinęs su Anime. Keičiam padėti?"Too much sanity may be madness! But maddest of all is to see life as it is and not as it should be." (Miguel de Cervantez)Comment
-
Oooo, jų tai tikrai bus >: DPaskutinis pakeitimas nuo Dark-Tarou; 2009-06-05, 17:55. Priežastis: Mano piktas smile'as buvo sugadintas D:Comment
-
Tūsinamės. Na, ok nesitūsinam. Labai labai lija, vos pasistatėm palapinę. Ir tai tik apysausę. Na bet tai labai festo įspūdžiams nemaišo. Daug forsų, marozų ir kitų darbinės liaudies atstovų atžalų, ganėtinai nemažai jau įkaušusių, nors festivalis realiai dar nė neprasidėjo. Muzikos geros nematėm, išskyrus miloopą (apynormalis bandas). Cosplayerių nematyti, nes visi vaikšto su prezervatyvais nuo lietaus. Kolkas laukiam Bordello pasirodymo.
Davė naudotis macais, bet juose sudiegti windowsai. Koks pointas tai daryt? >___> Anyway, traukiam toliau tūsint.
Kuro, Tsuyu, LaxasComment
-
-
be2g yra geras labai festivalis, pazystami keli lekia ,nes girdejo kad metallo grupiu daug bus ,man tai kaskaip gaila pinigeliu ant bilieto galetu ir pigiau butPaskutinis pakeitimas nuo karolisvis; 2009-06-13, 15:50.Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Festivalis baigėsi, bet KOI sumanymas visiškai neišdegė paprasto stebėtojo akyse. Atskiro tento nebuvo, iš Die pasakojimo supratau, kad jie susirinko Havana Social'o palapinėje (iš kur tūlam žmogėnui sužinot tai, kai informacijos nebuvo niekur - nei festivalio buklete, nei čia). Cosplayerių beveik nebuvo (manau užtektų man pirštų suskaičiuot, kiek mačiau) ir tik keli išsiskyrė, o tiksliau turėjo normalius, atpažįstamus kostiumus. Aitvarų irgi neteko matyti. Trūko suvereno cosplay'ui. Krišnaitus pvz. puikiai galėjai puikiai atskirti ir aplenkti iš tolo, o va cosplayerių, net ieškodamas sunkiai surasi.Comment
-
Tiesa, mūsų nedaug buvo, bet ką padarysi jei į tokius renginius daugelį jaunesnių cosplay'erių tiesiog neišleidžia, o kita problema ta, suprantu, kad ir taip su nuolaida, bet nepigiai atsiėjo. Na ką padarysi, aš į visą tai žiūriu gan optimistiškai, manau step by step mes supažindinsim žmones su cosplay, anime ir pan. Koks skirtumas jei mes dabar atrodom jiems kaip keistuoliai, svarbu mums patiems gerai xD👍 4Comment
Comment