KOI Cosplay 3 atsiliepimai
Collapse
X
-
-
Mmm... Pačiam cosplay renginy iš techninės pusės buvo daug klaidų. Kažkaip keista, negi nepatikrinta aparatūra prieš renginį buvo? Ar čia taip staiga mikrofonai numirdavo iš niekur? Garsas tragiškas netgi tuomet kai jie ir veikdavo. Šiaip keista, kad žmonės keikiasi dėl tų kelių salių buvimo. Tikrai gerai, kad buvo jų daugiau nei viena, tai bent dirbtuvės ir kiti renginukai nelipo viens ant kito ir nebuvo tokio didelio šurmulio. Vis dėl to blogai, kad didžioji dalis cosplayerių su kuriais galbūt norėtą nusifotkint pratupėjo toj pačioj didžiojoj salėj ir žiūrėjo pagrindinį renginį (kuris iš savęs galiu pasakyt buvo nuobodokas). Patiko šalutiniai konkursai kurie įnešė energijos ir papildymo į programą (skanūs ryžiai beje - padėka Osakai). Origamis, konsolės, stalo žaidimai, ambasado ir obuolio stendai, shopai įvairūs - tokie dalykai pagyvina pačią aplinką, renginys nebeatrodo taip nykiai. Aišku organizuotumas irgi nekoks, galiausiai buvo sunku suprast ar pagal programą kas nors vyko ar ne (apart 15h pertraukos)? Į pabaigą pasidarė visai nuobodu, visi išsisunkė arba išvažiavo namo. AMV konkursai praktiškai išnyko, nes kas liko gale juos žiūrėt buvo visiškas minimumas. Galiausiai afterpartyje nebuvau, bet ir džiaugiuosi, nes žmonės kurie nuvažiavo į jį skambinėjo ir keikėsi dėl viso šito reikalo. Savotiškas minusas, nors kaip supratau patalpų savininkai padarė "zapadlo".
All in all - cosplay renginys iš žiūrovų pusės pavyko, veiklos buvo, tiesiog reikėjo joje dalyvaut. Žmonių minia nemaža, kas aišku parodo vis didesnį susidomėjimą į "anime" kaip reiškinį. Pats renginys jau šiek tiek pavirto į 'con'ą, bet gal tai ir nėra blogai. Pasiruošimo visgi trūko. Šiaip duodu thumbs up.
P.S. tikiuosi mergaičių neišgąsdinau, saldainiai buvo neužnuodyti
nyoo!! cia tas kawaii pedobear ir vaikinas kuris suko savo galwa kaip man pasilikus afterpartyje.. nyo, jej nepameni meh is nynia, ta tarnaite XDComment
-
-
Buvau visuose cosplay (isskyrus ta kalediny) ir maonu matyti, kad sis renginys po truputy auga ir prigyja. Tiesa, dar ne tobulas ir organizuotumas kai kur slubuoja (padekit ramenta surast ), taciau buvo tikrai smagu. Pirma, samuojingi ir sumanus vedejai, tokia kruva zmoniu ir visi su kostiumais, beje labai gerais (nesureiksminant tu paciu paprasciausiu), visi linksmi ir su fotoaparatais. Isnaudota erdve ir daug uzkaboriu su yvairiausia veikla ir prekem. Tikrai dziaugiuos, kad ten buvau ir viska pati maciauComment
-
Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo Džiro sesė; 2009-03-03, 02:01.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
Renginys labai patiko, norejosi ilgesnio ^_^ Aishku buvo trukumu, bet tai kol kas didziausias Cosplay renginys Sou, arigato visiems. Kita karta geriau cosplayinsiu, nes nemegstu fotkint zmoniu ish tikruju...>_>
Foto nuo manes viename ish post'u:
http://wanda-rando.phpbb24.com/porta...?p=34372#34372
PEACE OUT👍 3Comment
-
Comment
Comment