taip taip tas!!! kas ji pazistat?
KOI Cosplay 3 atsiliepimai
Collapse
X
-
Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
Comment
-
Nu as nezinau ar ten mane uzpuole (ziurint kaip tu vertini uzpuolima),as ten tas pirmasis kuris gavo garbe tikuosi nieks nespejo manes nufotkint...nu bet maciau nuotrauku kaip antraji buciavo..ten ir mano veido dalis matesi..
Dar gan juokingu situaciju draugas prifotkino,prifilmavo laukiu gal ikels..
pvz: kaip akatsuki viena kita rape'ino..Paskutinis pakeitimas nuo FantasyBeast; 2009-03-01, 19:16.Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
buvau ziauriai patiko!!! pirma kart dalyvavau ir iskart pabandziau cosplayint labai linksma buvo))) aciu visiems dalyviams ir ypac orgams uz gera nuotaika aisq be munusu neapsiejo, bet tai tikrai nedaug itakojo renginio kokybe)))
vienintelis dalykas del kurio buvo siek tiek nemalonu tai del afterparty... gaila kad i ta viesbuti (ar kas ten bebutu... xDDD) neiledo bet vistiek linksmai laika praleido cileke)))Comment
-
Nu as nezinau ar ten mane uzpuole (ziurint kaip tu vertini uzpuolima),as ten tas pirmasis kuris gavo garbe tikuosi nieks nespejo manes nufotkint...nu bet maciau nuotrauku kaip antraji buciavo..ten ir mano veido dalis matesi..
Dar gan juokingu situaciju draugas prifotkino,prifilmavo laukiu gal ikels..
pvz: kaip akatsuki viena kita rape'ino..Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
-
OHAYO DUDES.
Cosplay buvo UNREAL.
ačiū tiem dviem išdrįsusiem man duoti po litą,kad užsipulčiau XDDDDD hehe.Tikiuos NIEKO nesužeidžiau.Nei morališkai nei fiziškai.Lol.
Tai vo.
Aš buvau Sasori ,kuris reiPino ką papola ir tampėsi kvailus plakatus pvz. "1 kiss 1 lt" arba "be my puppet" arba "standing next to yaoi"
BŪČIAU DĖKINGA jei kas nors man duotų linką į foto ir beje,noriu JŪSŲ SKYPE. Manoškis :urviniskaicool
MYLIU.XD
W00T
BRING IT,BRING IT. : DComment
-
AmikuSunaro, Aturėjau monetomis kelis litus, bet nedrįsau jų išleisti, plius mane dar būtų mergaičių tvikinimu apkaltinę.. bet nerimtas barzdoto dėdės klausimas klausimas, kuris man neduoda ramybės - Didėjant litų kiekiui didėja "kiss" kokybė, ar tik kiekybė?
*Nežiūrėkit į mane, smalsumas.Baikit dangstyti savo sielos skurdumą "Ibetterthanothers" užrašais ir kiek laiko praleidot žiūrėdami menkaverčius Anime. Ač.Comment
-
Siaip viskas buvo labai faina ir labai begalo patiko, bet ir buvo sokiu tokiu nesklandumu pvz per karaoke mes labai blogai girdejom muzika nes kitoj salej vyko kitas konkursas kuris viska savo garsu ir uzgoze. Negirdedami muzikos mes ten biski nusidainavom, ai bet ko tik nepasitaiko. Viskas labai patiko laikas praleke akimirksniuComment
-
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 1Comment
Comment