KOI Cosplay 3 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Anita
    The watcher..

• 2008 03 23
    • 132

emm amm.. na ash tik foto pazhiurejau, bet.. pavaret zhmones taip sakant .. woah.. nesitikejau tokiu dalyku ishvyst.. na sekanty karta ishvis nezhinau ko tada laukt.. super faini kostiumai, ir super renginys.. woah dar karta... ash jau su barseloniniu sulyginau..

Comment

• Horkis
      Kritikuosiu žiauriai

• 2005 12 23
      • 637

Nice one Ped-o-bear...
      kas turi fotke kur Daft punk'as su ped-o-bero kauke...?

Comment

• BattleToad
        Naujokas
        • 2009 03 01
        • 1

na buvo mano pirmasis su anime susijes renginys nors ir necosplayinau bet patiko labai, taigi rugpjuti laukit manes jau su kostiumu
        P.S.
        Autorius slicKrox
        [
        Nežinau kas Cosplejino Asuka Langley iš Evangelion, bet nuo manęs jai penkios žvaigždutės.
        VISISKAI PRITARIU

Comment

• Belphegor
          cha cha..I got hurt again
          • 2009 03 01
          • 4

Na tikrai shitas cosplay buvo labai vykes,nors ir buvo pora tokiu minusiuku tikrai buvo labai idomu,daug visokiu idomybiu,ir beprotishkai daug zmoniu (kaip nekeista buvo lb mazai ziurovu ir labai daug cosplayer'iu ) visi buvo labai malonus ir draugishki,bet galetu buti daugiau nominaciju
          Bet asq didziausias shito viso renginio minusas dalis buvo afterparty ....nors musu buvo ne tiek daug kiek dienyneje dalyje bet vistiek... norejosi dabaigti beprotishkai gera diena beprotishkai geroje kompainjoje bet jau kad gavosi nesamone tai tiek to...tikiuosi per sekanti cosplay viskas bus tvarkoje be jokiu afterparty neivykimu

Tikiuosi greit sulaukti Koi Cosplay 4

Comment

• Lucion666
            Forumo maniakas

• 2007 04 08
            • 430

Autorius Neoner
            Aš noriu Pikachu kontaktų
            O šiaip Belphegor, kas ten afterpartyje buvo, papasakok plačiau
            Tai tu gal tas veikėjas kur siekė kažko su ranka nuotraukoje su pikachu?

Comment

• giedriusonline
              Costume Maker

• 2008 06 07
              • 279

taigi mano prigriebtos foto
              va viska ka turėjau ta suuplaudinau
              http://public.fotki.com/giedriusonline/koi-cosplay-3-/
              pika pika
              Paskutinis pakeitimas nuo giedriusonline; 2009-03-01, 10:40.

Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
              Parašyk man.

Comment

• kypshius
                Rašytojas

• 2007 04 17
                • 254

bliamba koks nerealus renginukas rodos buvo.... taip gaila, kad nebuvau....(šitiek papukų vaikščiojo...) didelis respectas Daft'ams, pedo bear, ir visoms su trumpais sijonukais ir didelėm iškirptėm!

p.s. išmokit sumažint foto prieš dėdami į netą.... krauna tris dienas poto....

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• fiury
                  Naujokas
                  • 2008 10 06
                  • 0

Na sis cosplay buvo man pats pirmas ir man jis labai patiko draugiskas kolektyvas ir siaip daug gerai padarytu cosplay , ir siaip per visa cosplay buvo ka veikti ,nebuvo nuobodu, padeka organizatoriams

Comment

• Futari
                    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                    • 1094

Na ka, man irgi tai buvo pirmasis cosplay, bet viskas taip patiko!
                    Visi tokie draugiski, taip graziai prieme, o viena zalsvai-melsvu plauku Akatsuki seimos mergina su balta rozyte tai apsilt padejo, pirmas foto su ja padarem

Siaip buvo tikrai bespariadke, taciau ka veikti atsirado tikrai ir dekoju visiems uz saunia diena ^^
                    Su nekantrumu lauksiu kito renginio

P.S. visi, kas turite prigave foto su Tsubaki, jos ginklu (du dalgiai su grandine, nes su tais mano zaisliukais geras kovas renge), sviesiaplauke Maka ir/ar Patty Thompson, gal galite siustelti? mano email: inu.matto@yahoo.com, o Skype rasit vartotojo profily

Comment

• Karinutea
                      Naujokas
                      • 2009 02 28
                      • 24

Damn dabar vasaros laukti reikia xD Labai didelis dekui visiems kas prisidejo xD Cosplay net sapnavau xDD

Comment

• Dedmytas
                        KYOKUGEN NI!!!

• 2008 10 21
                        • 20

man, kaip ir kai kuriem, shis cosplay irgi buvo pirmasis

man sitas renginys labai patiko, respect Daft Punk'ams negatyviu emociju bei jausmu 0, visi labai draugishki
                        paneles atrode labai mielai (miaow), kai kurios bishki daugiau nei mielai, hehe

na, tikrai laukiu kito cosplay, didelis organizatoriams ^.^

p.s. pedobear, lol!

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

KOI COSPLAY Vol.3

Em...na kas dėl pačio renginio: Mastai žavus, tvarkos - nėra, kai vyksta vienų metų keleta konkursų ir vienas iš jų didelėje salėje kur faktiškai sėdi visi cosplayer'iai tai nebelieka holė ką fotografuot :/ nepadariau nei pusės nuotraukų kiek norėtusi.
                          Dėl afterio negaliu nieko pasakyt nes kiek žinau jo nebuvo.

Comment

• Neoner
                            We're the Unbound

• 2005 12 28
                            • 109

blin, vo čia tai fail'as dėl afterparty tada

Comment

• sek0ne
                              AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                              • 1260

hehe... Lupin'as buvo ... yay, be visu narutu as te daugiau beveik nieko nepazystu. neziuriu nauju anime

Comment

• ugnieska
                                Ami
                                • 2009 01 12
                                • 49

Taj buvo pirmas mano cosplay
                                ir tikrai nepaskutinis wisi zmoguciai tokie linksmi ir draugiski kad is pradziu net nejaukiai pasijutau kai paprase kartu nusifotkint
                                Renginys siaip labai patiko tik kita karta galetu grupe bishki tiliau groti arba iswis jos nebuti o is disko kokiu dainu paleist nes hole nebuvo galima susikalbet
                                Bet wistiek laukiam kito cosplay

Comment

Working...