emm amm.. na ash tik foto pazhiurejau, bet.. pavaret zhmones taip sakant .. woah.. nesitikejau tokiu dalyku ishvyst.. na sekanty karta ishvis nezhinau ko tada laukt.. super faini kostiumai, ir super renginys.. woah dar karta... ash jau su barseloniniu sulyginau..
KOI Cosplay 3 atsiliepimai
Collapse
X
-
Comment
-
Na tikrai shitas cosplay buvo labai vykes,nors ir buvo pora tokiu minusiuku tikrai buvo labai idomu,daug visokiu idomybiu,ir beprotishkai daug zmoniu (kaip nekeista buvo lb mazai ziurovu ir labai daug cosplayer'iu ) visi buvo labai malonus ir draugishki,bet galetu buti daugiau nominaciju
Bet asq didziausias shito viso renginio minusas dalis buvo afterparty ....nors musu buvo ne tiek daug kiek dienyneje dalyje bet vistiek... norejosi dabaigti beprotishkai gera diena beprotishkai geroje kompainjoje bet jau kad gavosi nesamone tai tiek to...tikiuosi per sekanti cosplay viskas bus tvarkoje be jokiu afterparty neivykimu
Tikiuosi greit sulaukti Koi Cosplay 4Comment
-
taigi mano prigriebtos foto
va viska ka turėjau ta suuplaudinau
http://public.fotki.com/giedriusonline/koi-cosplay-3-/
pika pikaPaskutinis pakeitimas nuo giedriusonline; 2009-03-01, 10:40.
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
bliamba koks nerealus renginukas rodos buvo.... taip gaila, kad nebuvau....(šitiek papukų vaikščiojo...) didelis respectas Daft'ams, pedo bear, ir visoms su trumpais sijonukais ir didelėm iškirptėm!
p.s. išmokit sumažint foto prieš dėdami į netą.... krauna tris dienas poto....
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Na ka, man irgi tai buvo pirmasis cosplay, bet viskas taip patiko!
Visi tokie draugiski, taip graziai prieme, o viena zalsvai-melsvu plauku Akatsuki seimos mergina su balta rozyte tai apsilt padejo, pirmas foto su ja padarem
Siaip buvo tikrai bespariadke, taciau ka veikti atsirado tikrai ir dekoju visiems uz saunia diena ^^
Su nekantrumu lauksiu kito renginio
P.S. visi, kas turite prigave foto su Tsubaki, jos ginklu (du dalgiai su grandine, nes su tais mano zaisliukais geras kovas renge), sviesiaplauke Maka ir/ar Patty Thompson, gal galite siustelti? mano email: inu.matto@yahoo.com, o Skype rasit vartotojo profilyComment
-
man, kaip ir kai kuriem, shis cosplay irgi buvo pirmasis
man sitas renginys labai patiko, respect Daft Punk'ams negatyviu emociju bei jausmu 0, visi labai draugishki
paneles atrode labai mielai (miaow), kai kurios bishki daugiau nei mielai, hehe
na, tikrai laukiu kito cosplay, didelis organizatoriams ^.^
p.s. pedobear, lol!Comment
-
KOI COSPLAY Vol.3
Em...na kas dėl pačio renginio: Mastai žavus, tvarkos - nėra, kai vyksta vienų metų keleta konkursų ir vienas iš jų didelėje salėje kur faktiškai sėdi visi cosplayer'iai tai nebelieka holė ką fotografuot :/ nepadariau nei pusės nuotraukų kiek norėtusi.
Dėl afterio negaliu nieko pasakyt nes kiek žinau jo nebuvo.Comment
-
Taj buvo pirmas mano cosplay
ir tikrai nepaskutinis wisi zmoguciai tokie linksmi ir draugiski kad is pradziu net nejaukiai pasijutau kai paprase kartu nusifotkint
Renginys siaip labai patiko tik kita karta galetu grupe bishki tiliau groti arba iswis jos nebuti o is disko kokiu dainu paleist nes hole nebuvo galima susikalbet
Bet wistiek laukiam kito cosplayComment
Comment