KOI Cosplay 3 atsiliepimai

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yuffie
    Cute as Hell.

• 2009 01 04
    • 123

giedriusonline pamenu tave ;D aš buvau Chrona, su ružavu peruku ;D ir su dygliuotu kardu xD Kietovai jūs ten atrodėt. Man patiko

Comment

• Mao
      a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
      • 223

Uhkay, I need to say something. Maniau, kad cosplay totali nesąmonė ir t.t... Vis dar taip manau, bet man ta nesąmonė labiau patinka nei ankščiau xD

Uhkay, tai, tarkim, giedriusonline ftw, jei ne jis, tektų eilėj laukt, pasiklyst in Wilno ir...neabejoju, kad dar kažkas šūdino būtų nutikę. Jo ir horkio cosplay buvo one of the most awesome freakin' things I've ever seen.;D Dar patiko Mario and Luigi (už kurį votinau, Mario, neįsižeisk, tavo numerio nepastebėjau xDD), Dante (faking tobulas Dante), 'vartų sargybinis' (ar kaip ten jis save vadino xDD awesome), ta kawaii elfė ( OMG KAWAIIIIIII), Pikachu (hėhėhėhė), tas meeeškinas, kurio 'pavadinimą' kažkaip pamiršt sugebėjau (O.o) ir daaaug kitų. Though buvo ir shitty stuff, kaip vienas užsitesęs pasirodymas, kuriame nieko nevyko įdomaus (sowwies, try again), žmonės, kurie stovėjo ir pro jų galvas nieko matyt nebuvo galima, aaaand... neprisimenu ;D anyway, renginys not bad, not as bad as I thought it'd be, definitely.

EDIT: How the hell could I forget the Machine Gun Brothers? ;o

P.S. Mane kelionėj traukiniu namo padū**ino dėdė tikrinantis bilietus ;DDD
      Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2009-02-28, 23:46.
      I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Gu.
        /b/tard

• 2008 08 30
        • 37

Autorius EdwardElric
        Uhkay, I need to say something. Maniau, kad cosplay totali nesąmonė ir t.t... Vis dar taip manau, bet man ta nesąmonė labiau patinka nei ankščiau xD

Uhkay, tai, tarkim, giedriusonline ftw, jei ne jis, tektų eilėj laukt, pasiklyst in Wilno ir...neabejoju, kad dar kažkas šūdino būtų nutikę. Jo ir horkio cosplay buvo one of the most awesome freakin' things I've ever seen.;D Dar patiko Mario and Luigi (už kurį votinau, Mario, neįsižeisk, tavo numerio nepastebėjau xDD), Dante (faking tobulas Dante), 'vartų sargybinis' (ar kaip ten jis save vadino xDD awesome), ta kawaii elfė ( OMG KAWAIIIIIII), Pikachu (hėhėhėhė), tas meeeškinas, kurio 'pavadinimą' kažkaip pamiršt sugebėjau (O.o) ir daaaug kitų. Though buvo ir shitty stuff, kaip vienas užsitesęs pasirodymas, kuriame nieko nevyko įdomaus (sowwies, try again), žmonės, kurie stovėjo ir pro jų galvas nieko matyt nebuvo galima, aaaand... neprisimenu ;D anyway, renginys not bad, not as bad as I thought it'd be, definitely.
        "Tas meškinas" yra PedoBear-Sama.
        When they cut my signature..
        At first i was like
        But then, i lol'd.

Comment

• Semashke
          U can call me Sema

• 2009 01 16
          • 425

jei kam nerodo mano postintu nuotrauku tai va linkas xD : http://semashke.deviantart.com/gallery/
          semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• Eid
            Narys
            • 2006 12 01
            • 32

http://img87.imageshack.us/img87/4357/imgp6912.jpg
            Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
            http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230

Comment

• Eid
              Narys
              • 2006 12 01
              • 32

Autorius EdwardElric
              ne apie jį kalbu, apie tą, kur laimėjo :3 pedobear was awesome too i guess
              Free Hugs? Ten buvo 3 meskinai, vienas pedo, kitas free hugs, o kitas su akutem graziom

P.S.
              http://warfare.lt/screens/cosplay/
              Cia nuotraukos, jei kas norit pasiziuret, po truputeli atsiras nauju... 150mb~ uploadinam, jei kam ko reikia kokios nuotraukos tai sakykit, nes cia visos is RAW formato konvertuotos, paskui dar idesiu.
              Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.

Comment

• Gu.
                /b/tard

• 2008 08 30
                • 37

Autorius EdwardElric
                ne apie jį kalbu, apie tą, kur laimėjo :3 pedobear was awesome too i guess
                aaa, tas meškinas yra Kon. :>
                When they cut my signature..
                At first i was like
                But then, i lol'd.

Comment

• biganimefan
                  Vienišė manijakė

• 2008 03 20
                  • 228

Na, tik ką grįžau iš Vilniaus. Nuotaika gera, bet esu baisiai pavargusi. Buvo pliusų ir minusų tame cosplay.
                  Man užkliuvo labai vėlavimas ir techniniai nesklandumai. Be to garsas per pietų pertrauką iš alfa salės buvo žymiai per didelis. Net negirdėjau kaip karaokes dainavo. Trūko veiklos, ir žinoma vietos pavalgyti, gerai kad susimąstėm ir patys atsinešėm maisto, todėl galėjom pasidaryti kempingą savo klubui ir draugams kampe šalia salės

Buvo labai malonu, kad daugybė žmonių buvo labai draugiški, buvo tiesiog kaifas su visais fotkintis ar išdykauti su akatsukiu už tų užuolaidų Šiaip renginys lyginant su praeitais buvo tikrai neblogas.

Labai patiko daugybė personažų ir ne vieno žmogaus kostiumai buvo tiesiog fantastiški

Aišku labai didžiuojuosi, kad PanAnime klubas parsiveža vieną gražų titulą kaip geriausias Žaidimo veikėjas , kurį laimėjo mūsų Vincentas Valentine iš Final Fantasy 7.

Bet emocijos tikrai geros, todėl dėkuj už surengtą renginį ir tikiuosi išvysti dar tobulesnį vasarą

P.S. Geriausias Cosplay - Kon iš Bleach

Comment

• ge.
                    Naujokas

• 2009 02 05
                    • 27

man geriausias cosplay buvo No Face is Spirited away! visa cosplay del jo lydziaus ^^ jau taip nerealiai atrode ;D
                    bet kiek supratau no face buvo mergina ;DDD

Comment

• Eid
                      Narys
                      • 2006 12 01
                      • 32

http://warfare.lt/screens/cosplay/IMGP7174.JPG
                      Na va kokį kadrą pagavau, palikau uploadint nuotraukas, einu miegot, labanakt .

Comment

• Lucion666
                        Forumo maniakas

• 2007 04 08
                        • 430

Autorius Neoner
                        yra manam pack'e
                        Siunciuos ^,^ ACIU
                        Gal kas nors video turit? Butu smagu isvysti

Comment

• slicKrox
                          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                          • 2161

Nežinau kas Cosplejino Asuka Langley iš Evangelion, bet nuo manęs jai penkios žvaigždutės.

Comment

• Yukari Murasaki
                            steamheart

• 2009 01 16
                            • 215

p.s. kas prie devianto - susidraugaujam prie progos
                            http://heavypurple.deviantart.com/gallery/#cosplay

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius slicKrox
                              Nežinau kas Cosplejino Asuka Langley iš Evangelion, bet nuo manęs jai penkios žvaigždutės.
                              Man ji apskritai labiausiai patiko iš matytų.

>>>slicKrox:
                              tėp, man taip pat.

Comment

• Eid
                                Narys
                                • 2006 12 01
                                • 32

Autorius EdwardElric
                                Yooo.. Taip norėjau be blykstės pašaudyt

Autorius Lucion666
                                Jei jau apie tai prakalbom, tai gal turit nuotraukų būtent iš dance of swords cosplay'jaus?
                                Kaip ten buvo apsirenge? aš gal turiu

P.S.
                                Žiūrių nuotraukas, kur 1LT = Kiss, ot lucky bastard.. Juokingiausia buvo, kai žmogus padavė lita ir "užpuolė" jį, tas išsigando traukėsi, bet pagavo vis tiek .
                                Paskutinis pakeitimas nuo Eid; 2009-02-28, 23:43.

Comment

Working...