KOI Cosplay 3 atsiliepimai
Collapse
X
-
Ohh buvo kuul as nedalyvavau, bet buvau su draugu nes dar tik mano pirmas cosplay'jus o seip tai tu konsoliu galejo ir nebut nes visas gazas vyko saleje man siaip nieko pries butu jei ir dvi dienas vyktu cosplay'jusComment
-
Damn it ! nuostabus Cosplay buvo vakar ... Noreciau ir vel i ji nueit :3 Nors naktinej daly nebuvau , bet pirmoj sedejau iki tol kol musu neisvare XDDD , tikrai nenorejau isejt XDDComment
-
Comment
-
Comment
-
Cosplay Vol.3 nuotraukos - Jeigu kam reikia sutvarkytos nuotraukos vienos ar kitos - rašykit.
http://warfare.lt/screens/gallery2/m...?g2_itemId=230Comment
-
Pagaliau pavyko išsimiegoti, po savaitės bemiegių vakarų Renginys pavyko nepaisant daugybės techninių problemų... na bet tik, tas kas nieko nedaro, niekad neklysta
Labai šaunu, kad buvo labai daug puikių kostiumų, žmonės ištikrųjų paplušėjo iš peties jiems besiruošdami
Mano favoritai tą vakarą buvo:
Vaistų pardavėjas iš Mononokės. Puikiai padarytas kostiumas, jau įsivaizduoju, kiek darbo idėta į jį.
Mana sama cosplay. Neįtikėtinas panašumas... Super!!!
Bei mūsų mažieji kawajai
Comment
-
-
renginys tikrai buvo nerealus. labai aciu organizatoriams! labai laukiu kito cosplay Labai dziaugiuosi kad laimejo Kon as dabar kaip tik ziuriu Bleach ir man jis labai patinka. Vedejas su savo komentarais labai prajuokino. Tikrai saunuolis matos ,kad profesionalas -nepasimete.
Beje as padariau tokia isvada, kad geriau nebuti veikeju is zaidimo, nes arba zmones nezino ka tu cosplayjini, arba kostiumas turi buti labai ispudingas ,kad tave pastebetu . Nes mane kaip Baiken is Guilty Gear atpazino tik vienetai :P ir foto su savim dar nemaciauComment
Comment