Liko 6 dienos iki KOI Cosplay :3. Daug kas atvažiuoja iš kitų Lietuvos miestų, ir neretam iškilo problema su nakvyne.
Esame įsitikinę, jog Anime tauta - labai svetinga. Tad jei tik turite galimybę nakvynei priimti kokį animietį iš svetur, praneškite apie tai šioje temoje.
Apie paieškas ir pasiūlymus nakvynei laisva forma skelbkite čia.
Pvz:
Esu vilnietis, gyvenu Žirmūnuose, nakvynei priimčiau iki dviejų žmonių, pažadu sofą miegojimui (telpa du). Turėkite miegmaišį. Ryte pavaišinčiau arbata ir sausainiais. Prioritetas teikiamas GITS veikėjams Kontaktuojam paštu segrio at cosplay.lt
Arba:
Esu laike pasiklydęs InuYasha. Reikia nakvynės po KOI Cosplay :3. Išsinešdinčiau anksti ryte, kadangi traukinys 10am. Prašyčiau pasitikti stotyje ir iki jos palydėti. Atsidėkodamas atvešiu naminio pyrago. Beje, į renginį važiuosiu iš Irkutsko pusės, gal kas kartu? Lauksiu PM.
Smagiai skambės, kai draugams galėsit skelt:
- Pas mane nakvojo Sangokas.
- Ką, tikras?
- Na taip, savo plaukais visą lovą susmaigstė. Tie sajanai...
Geranoriškumas atperka pats save.
Keep rockin'
Esame įsitikinę, jog Anime tauta - labai svetinga. Tad jei tik turite galimybę nakvynei priimti kokį animietį iš svetur, praneškite apie tai šioje temoje.
Apie paieškas ir pasiūlymus nakvynei laisva forma skelbkite čia.
Pvz:
Esu vilnietis, gyvenu Žirmūnuose, nakvynei priimčiau iki dviejų žmonių, pažadu sofą miegojimui (telpa du). Turėkite miegmaišį. Ryte pavaišinčiau arbata ir sausainiais. Prioritetas teikiamas GITS veikėjams Kontaktuojam paštu segrio at cosplay.lt
Arba:
Esu laike pasiklydęs InuYasha. Reikia nakvynės po KOI Cosplay :3. Išsinešdinčiau anksti ryte, kadangi traukinys 10am. Prašyčiau pasitikti stotyje ir iki jos palydėti. Atsidėkodamas atvešiu naminio pyrago. Beje, į renginį važiuosiu iš Irkutsko pusės, gal kas kartu? Lauksiu PM.
Smagiai skambės, kai draugams galėsit skelt:
- Pas mane nakvojo Sangokas.
- Ką, tikras?
- Na taip, savo plaukais visą lovą susmaigstė. Tie sajanai...
Geranoriškumas atperka pats save.
Keep rockin'
Comment