Jeigu norite rasti sau Cosplay Komandą, t.y. būrį žmonių kurie cosplay'ins vieno anime skirtingus veikėjus, tai paskelbkite tai čia.
1. Pavyzdys
Ieškome narių Bleach Cosplay Komandai susiformuoti.
Jau yra keletas narių, tai: Ichigo, Zaraki Kenpachi, Rukia ir dar keleta nepaminėtų.
Ruošiamės daryti vaidinimą, tad pamanėme, kad daryti jį su komanda iš to pačio Anime būtų labai įspūdinga.
Miestas: Vilnius (bet galimi susitikimai ir Kaune, repeticijai, taip pat galėtumėme parūpinti nakvynę)
Narių skaičius: 5 (tačiau yra daug norinčių)
Susisiekimas: Skype: mano_skype (Vardenis)
Ieškome rimtų komandos narių, kad ir per kitą renginį galima būtų susirinkti kartu ir išsirinkti cosplay'inti veikėjus iš kito anime.
Parašykite mums ir mes aptarsime visas dėtales.
Laukiame susidomėjusių!
2. Pavyzdys
Norėčiau prisijungti prie jau esamos Cosplay Komandos.
Per Cosplay aš būsiu Suzaku iš Code Geass, man yra 17 metų ir aš iš Vilniaus, tačiau mėgstu keliauti į kitus miestus.
Mano kostiumas yra pilnai pasiūtas ir aš su malonumu dalyvaučiau vaidinimuose.
Laukiu Jūsų pasiūlymų, susisiekite su manimi per Skype: mano_skype (Vardenis)
Labai prašytumėme nerašyti nereikalingų žinučių, kurios sukeltų sumaištį.
Ieškome narių Bleach Cosplay Komandai susiformuoti.
Jau yra keletas narių, tai: Ichigo, Zaraki Kenpachi, Rukia ir dar keleta nepaminėtų.
Ruošiamės daryti vaidinimą, tad pamanėme, kad daryti jį su komanda iš to pačio Anime būtų labai įspūdinga.
Miestas: Vilnius (bet galimi susitikimai ir Kaune, repeticijai, taip pat galėtumėme parūpinti nakvynę)
Narių skaičius: 5 (tačiau yra daug norinčių)
Susisiekimas: Skype: mano_skype (Vardenis)
Ieškome rimtų komandos narių, kad ir per kitą renginį galima būtų susirinkti kartu ir išsirinkti cosplay'inti veikėjus iš kito anime.
Parašykite mums ir mes aptarsime visas dėtales.
Laukiame susidomėjusių!
Norėčiau prisijungti prie jau esamos Cosplay Komandos.
Per Cosplay aš būsiu Suzaku iš Code Geass, man yra 17 metų ir aš iš Vilniaus, tačiau mėgstu keliauti į kitus miestus.
Mano kostiumas yra pilnai pasiūtas ir aš su malonumu dalyvaučiau vaidinimuose.
Laukiu Jūsų pasiūlymų, susisiekite su manimi per Skype: mano_skype (Vardenis)
Labai prašytumėme nerašyti nereikalingų žinučių, kurios sukeltų sumaištį.
Comment