Komandų paieška

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • BeniChan
    Naujokas
    • 2010 08 22
    • 5

Sveikučiai,
    Kadangi artimiausiu laiku ruošiuosi cosplayint Stocking iš Panty and Stocking ieškau Panty'es.
    Kadangi jos turi gana nemažai kostiumų galėsim susitart kurį imt ;33
    Taip pat būtų labai smagu surasti tas demon sesutes scanty and kneesocks (jos raudonos... tačiau mačiau cosplay'us neraudona oda visai normaliai atrodo :3), GaterBelt ir Brief ^^

Būtų nuostabu jei būtumėt iš Vilniaus.
    Labai lauksiu PMe :33

Comment

• DancingFox
      Naujokas
      • 2011 05 28
      • 4

Shaka~
      Norėjau paklausti, ar vis dar reikia narių? :3 Esu iš Kauno ir visai norėčiau prisidėti. Tik kad kostiumo dar neturiu. Bet norėčiau būti Kagamine Rin.^^

Comment

• Shaka
        Dancing Samurai

• 2010 03 05
        • 295

Autorius DancingFox
        Shaka~
        Norėjau paklausti, ar vis dar reikia narių? :3 Esu iš Kauno ir visai norėčiau prisidėti. Tik kad kostiumo dar neturiu. Bet norėčiau būti Kagamine Rin.^^
        Taip, reikia. Tik pradejom savo veikla, tad burys dar mazas. Vis dar laukiam norinciu prisidet ^^
        ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• DowyChan
          Narys
          • 2011 05 19
          • 38

Autorius Shaka
          Taip, reikia. Tik pradejom savo veikla, tad burys dar mazas. Vis dar laukiam norinciu prisidet ^^
          Do I count too ? xD
          ♪♫░▒▓♦►Uninstall◄♦▓▒░♫♪
          -Uninstall Cosband ​Nare ~
          HOMESTUCK ~
          HoNk :o)

Comment

• Barb.*
            Narys

• 2011 11 06
            • 30

Hello. Cosplay srity esu visai žalia, bet tas visas procesas laaabai traukia jau porą metų. Deja, yra vienintelė problemėlė - nelabai turiu pažįstamų, kurie tuom domėtųsi taip pat, kaip aš. O viena dalyvauti kažkaip nelabai noriu. Esu susipažinusi su vocaloidais, "Durarara", "Inuyasha", "Axis powers Hetalia", "Naruto", "Death note", "peach fuzz", "princess ai", "Hell girl", tačiau prireikus galėčiau pasėdėti prie reikiamų manga/anime (man labiau patinka skaityti, taai... : /). Groju pianinu, smuiku, turiu šiokią tokią klausą. Galiu gamint aksesuarus, truputį mėgstu siūti, prireikus susimodeliuočiau peruką, šiek tiek sugebu elgtis su kosmetika. Gyvenu Plungėj, bet prireikus galėčiau atvykti į Klaipėdą, ar dar kur tuose galuose. Gal karts nuo karto pavyktų nuvykt į kokį Kauną... Net nežinau. Man 14, tačiau manau kad sugebėčiau prisiimti šiokią tokią atsakomybę. Jei kam nors reikia cosplayer'ės, rašykit į BarbOry1997@gmail.com. Beje, mane taip pat traukia šiokie tokie live-action'ai, ar šiaip fotosesijos. Um... Ta-dam?
            ˙ǝɹǝɥ pɐɯ ןןɐ ǝɹ,ǝʍ

Comment

• Dulcinea
              the Changer of Ways

• 2011 08 03
              • 112

Ieškau panelės Rei Ayanami cosplay, pati planuoju būti Asuka Langley. EVA~ Esu iš Klaipėdos, bet apsilankau Vilniuje pakankamai dažnai, kad tai nebūtų kliūtis

Comment

• Niekada
                Naujokas
                • 2012 01 09
                • 2

Gal butu norinciu kurti marvel ar tai capcom heroju cosbanda?
                O gal tada atisrastu norinti cosplayint Harley butume Joker and Harley...
                Paskutinis pakeitimas nuo Niekada; 2012-01-12, 14:04.

Comment

• Nifalatha
                  Naujokas
                  • 2011 03 04
                  • 18

Hmmm, noreciau pati kur prisisliet, bet velgi labai nesinori nusvilt kaip anais metais... ruosemes cosplai'int bet zmogai pasisiukslino ir ne vienas nevare.. tai jau antra kart tikrai nesinoretu viska pasigamint ir veltui...
                  tai noreciau tikrai konkreciu zmoniu (ta prasme tokiu kurie nesiblasko nuo vieno prie kito), o del personazo ..tai man tinka beveik visi na tik issk robotinius ir pan xD
                  siut moku tai su drabuziais problemu nebutu

Comment

• Shaka
                    Dancing Samurai

• 2010 03 05
                    • 295

DĖMESIO!!!

Ieškomi žmonės, norintys prisidėti prie Vocaloid cosband netik dalyvavimui įvairiuose cosplay renginiuose, bet ir tolesnei bendrai veiklai, kaip fotosesijos, live action klipų filmavimas ir t.t.

Būtini reikalavimai:

1. vieta- Vilnius-Kaunas (kad būtų lengviau susitikti ir atstumai nebūtų dideli);
                    2. pasirinkto personažo kostiumas (filmuojant klipus gali keistis);
                    3. tikras noras dirbti ir dalyvauti grupės veikoje - jauskite atsakomybę prieš kitus grupės narius.

Numatau tai kaip gana rimtą projektą, tad ieškome žmonių, kurie tikrai bus pasiryžę veikti ir nepabėgs pirmai progai pasitaikius. Tad jei esi tikras Vocaloid fanas, kviečiame prisidėti.

Ieškomi personažai:

Meiko
                    Megurine Luka

Akita Neru
                    Yowane Haku
                    Lily
                    Nekomura Iroha
                    SeeU
                    Suzune Ringu
                    CUL
                    IA

Dėl Genderbent vocaloidų galima susitarti.

Laukiame atsiliepimų! ^__^
                    Paskutinis pakeitimas nuo Shaka; 2012-02-09, 14:55.
                    ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• kyuu33
                      Naujokas
                      • 2012 01 25
                      • 8

Sweiki.As isiwaizduoju kad as cia labai ne i tema..Kiek labiau ne komandu paieska,bet tiesiog reikia kitu cosplayeriu patarimo,nors dar nera gijos apie Nowjapan 2012.(ir greitu metu nebus)
                      Taciau gal kartais koks Vilnietis ar turintis patirties geras zmogus galetu patart del NowJapan 2012 (nes po truputi jau reiketu ruostis, jeigu waziuosim, tai kostiuma jau dabar reiktu pradet po biski ruostis) Pirma karta su drauge ketinam waziuot is Siauliu i NJ. Gal kas zinot, ar bus tam tikra wieta kokia nakwynei? Wiesbuciui manau esam siektiek per jaunos-16-metes(ir brangu) ir labai abejoju ar imanoma butu. O ir nedaug reikia mum tiesiog kur pernakwot, autobuso ar traukinio ta pacia diena nelabai yra po renginio. Sawaime suprantama ,kad tewai neleistu nakwot pas koki 'gera zmogu is interneto. ' Buciau labai dekinga jeigu atsirastu koks zmogus,kuris ikrestu proto ar pasidalintu sawo patirtimi. Rasykit i PM buciau labai labai dekinga!!! Atsiprasau,kad cia taip ne i tema ;_;

Comment

• Airiz
                        מיד

• 2004 01 09
                        • 1656

Spoileris:

Autorius kyuu33
                        Sweiki.As isiwaizduoju kad as cia labai ne i tema..Kiek labiau ne komandu paieska,bet tiesiog reikia kitu cosplayeriu patarimo,nors dar nera gijos apie Nowjapan 2012.(ir greitu metu nebus)
                        Taciau gal kartais koks Vilnietis ar turintis patirties geras zmogus galetu patart del NowJapan 2012 (nes po truputi jau reiketu ruostis, jeigu waziuosim, tai kostiuma jau dabar reiktu pradet po biski ruostis) Pirma karta su drauge ketinam waziuot is Siauliu i NJ. Gal kas zinot, ar bus tam tikra wieta kokia nakwynei? Wiesbuciui manau esam siektiek per jaunos-16-metes(ir brangu) ir labai abejoju ar imanoma butu. O ir nedaug reikia mum tiesiog kur pernakwot, autobuso ar traukinio ta pacia diena nelabai yra po renginio. Sawaime suprantama ,kad tewai neleistu nakwot pas koki 'gera zmogu is interneto. ' Buciau labai dekinga jeigu atsirastu koks zmogus,kuris ikrestu proto ar pasidalintu sawo patirtimi. Rasykit i PM buciau labai labai dekinga!!! Atsiprasau,kad cia taip ne i tema ;_;

Paklausk kai reikės klausti, niekas į tavo tokius klausimus atsakymo dabar tikrai nežinos.

Comment

• Futari
                          AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                          • 1094

Autorius Airiz
                          Paklausk kai reikės klausti, niekas į tavo tokius klausimus atsakymo dabar tikrai nežinos.
                          Na kodėl, gerai kad žmonės ne paskutinę dieną prieš NowJapan kreipiasi, kad rūpinasi kur uodegas per naktį padėt reikės; nes juk reikės. Susisieksiu ir atsakysiu į klausimus.

Comment

• Shary
                            woof.

• 2009 02 26
                            • 173

Ieškau žmonių planuojančių cosplayint FLCL veikėjus.
                            Nors pagrindinis tikslas NowJapan'as, pavykus suburt kompaniją, galėtume organizuot fotosesijas, performances ir kitus fun stuff. Kostiumai, išskyrus mechas, lengvi, kaip ir mano vis dar gaminamas Haruko .
                            Esu iš Vilniaus, bet jeigu ir atsirastų tokių personų iš kitur, bandytume kaip nors išsisukt ~
                            Su manim susisiekt galit per Skype: animesim arba per PM.
                            Spoilery pridėjau visus galimus veikėjus, jei kas dar norės žvilgtelt

Spoileris:

Paskutinis pakeitimas nuo Shary; 2012-01-27, 17:00.

Comment

• kyuu33
                              Naujokas
                              • 2012 01 25
                              • 8

Autorius Futari
                              Na kodėl, gerai kad žmonės ne paskutinę dieną prieš NowJapan kreipiasi, kad rūpinasi kur uodegas per naktį padėt reikės; nes juk reikės. Susisieksiu ir atsakysiu į klausimus.
                              aha istikruju,didziausia tik tokia problema Paaiskes jau info dar negreit,vasara. Taigi menesi-2 PRIES bus tikrai manau daugiau galvosukiu,nei nakvyne. Dauguma tiesiog nevaziuoja, nes neturi kur isnakvot. Nera kur nakvot-nevaziuoja. Tai norejau zinot, ruostis man kostiuma ar ne (nes vasara neturesiu daug laiko siuti kanors ar daryt) . Futari dekui, praskleidei siektiek debesis mano galvoj. Aisku daug klaustuku,bet mazdaug bent jau zinosiu kad nebus jokio prieglobscio tai reikia svarstyt galimus variantus. Bent jau kazka mazdaug pradziai zinau,tai ir uztenka Daug kas gali keistis iki to laiko,bus daugiau info ir tada is naujo reiks kurtis planus ir lauzyt is naujo galva dekui uz supratima

Comment

• stormmy
                                Naujokas

• 2011 08 15
                                • 13

Autorius kyuu33
                                aha istikruju,didziausia tik tokia problema Paaiskes jau info dar negreit,vasara. Taigi menesi-2 PRIES bus tikrai manau daugiau galvosukiu,nei nakvyne. Dauguma tiesiog nevaziuoja, nes neturi kur isnakvot. Nera kur nakvot-nevaziuoja. Tai norejau zinot, ruostis man kostiuma ar ne (nes vasara neturesiu daug laiko siuti kanors ar daryt) . Futari dekui, praskleidei siektiek debesis mano galvoj. Aisku daug klaustuku,bet mazdaug bent jau zinosiu kad nebus jokio prieglobscio tai reikia svarstyt galimus variantus. Bent jau kazka mazdaug pradziai zinau,tai ir uztenka Daug kas gali keistis iki to laiko,bus daugiau info ir tada is naujo reiks kurtis planus ir lauzyt is naujo galva dekui uz supratima

oO labai aktualu ehm. O Vilniuj yra nepilnameciam kur nuomuotis koki kambari? Kai palangoj buvau tai vos islipi is autobuso su didesniu krepsiu uzpuola mociutes siulancios nakvyne , nerupi jom nei kas tu, nei kiek metu. Ir labai pigiai. O Vilniuj buna tokiu? XD

Comment

Working...