Komandų paieška
Collapse
X
-
-
D.gray man
Sveiki,
Renkam cosband'a iš D.gray man personažų į NowJapan2010. Ir mum truksta vieno veikėjo: Yuu Kanda Antra uniforma. Butu neprošal jei gyventumet netoli Kėdainių arba išvis butu perfect jei Kėdainiuose gyvenat O jei ir toliau tai oh well Jei dar domina tai ir vaidinima gal darysim. Mano skype : ferret12. Jei norit tik į cosband'a tai pakvieskit su tema: cosband. O jei ir vaidint norit tai tada : Yuu Kanda. Bet nerašyt kokią savaitę prieš con'a Ir bukit rimtai nusiteikės apie kostiumą
Ačiū už dėmesįPaskutinis pakeitimas nuo animefangirl; 2010-07-12, 12:35.Comment
-
Aš galėčiau pabūt tuo bepročiu xD Bet čia jau reiktų kažko įkalt ant drasos, nes su mini sijonėliu palakstyt po miesta vien nusiteikimo neužtektų ;>
P.s Jai dar toks cosband atsirastų tai išvis iki ašarų žmonės prisijuoktų. Sorry už offtopic.Kyou Kara Ore Wa ! the best <3Comment
-
Sveiki,
Renkam cosband'a iš D.gray man personažų į NowJapan2010. Ir mum truksta vieno veikėjo: Yuu Kanda Antra uniforma. Butu neprošal jei gyventumet netoli Kėdainių arba išvis butu perfect jei Kėdainiuose gyvenat O jei ir toliau tai oh well Bet jus turesit atvažiuot pas mus , o ne atvirkščiai Jei dar domina tai ir vaidinima gal darysim. Mano skype : ferret12. Jei norit tik į cosband'a tai pakvieskit su tema: cosband. O jei ir vaidint norit tai tada : Yuu Kanda. Bet nerašyt kokią savaitę prieš con'a Ir bukit rimtai nusiteikės apie kostiumą Bus paprašyta atsiust savo kostiumo nuotrauka ir jei reikės tai atsiusim savo jums (kiek bus padaryta )
Ačiū už dėmesį
Lavi
Allen Walker
Miranda Lotto
Leenale Lee (aš :])
Taigi rašykit kas norit į cosband'a ir žiūrėsim. Gal jei turesim blogiukų bus įmanoma įdomesnį vaidinima sugalvot Kai kviesit parašykit: cosband. Tas skaitosi ir Yuu Kanda'i xD Nereik jokio atskirai :] Išsiaiškinsim kai pakviesytPaskutinis pakeitimas nuo animefangirl; 2010-07-01, 02:03.Comment
-
Che che. Sveiki.
Ieškau žmogų angel sanctuary cosbandui. Kaip tik apsiemiau Michael kostiumo gaminimu. Ir kažkaip sumasčiau, gal irgi bus žmonių kurie cosplėjins iš šios mangos ar OVA's. Taigi jei netyngit duokit man žinia apie jūsu egzistavima.
Bėje gal kas susidomės, šioje mangoje yra labai gerų veikėjų su gerais kostiumais, tad drasiai galima pasidaryt gera kostiuma.
Tik gaila, kad ši manga nelabai populiari.;/
A tiesa tie kurie keičia savo cosbandus (pakeičiat personaža) tai ištrinkit senus postus, kad po to kitiem būtu lengviau ieškot kas ištiesų ieško komandai žmonių :}Paskutinis pakeitimas nuo Integra; 2010-07-01, 00:42.Dėkoju Fasian už sig'a.
Comment
-
Ohayo!!!
Norėčiau sužinot ar kas šiais metais renka FullMetal Alchemist cosband'ą??? Po anų metų latvių pasirodymo ir Brotherhood serijų labai užsimaniau cosplay'nt Eda, net automail'a pradėjau daryt ir ieškau ar būtų prie ko prisijungt.Paskutinis pakeitimas nuo Do0omulis-San; 2010-07-04, 06:12.Comment
-
Sveiki.
Ieskau cosplayer'io kuris sutiktu daryti Hiro kostiuma is Soul Eater. Hiro yra Excalibur'o partneris. Ieskau ne coband'ui, o tiesiog taip pasivaikstinet kitiems matant (: Kas mate anime, supras. Kostiumas gan lengvas, tad kas dar nenusprende kuo buti, butu puiku organizuoti mini pasirodyma publikoje.Comment
-
Update'as nuo Pandora Hearts cosband'o:
Surinktas 10 žmonių cosband'as, kadangi nowJapan 2010 tai yra cosband'o pasirodymo dalyvių maksimumas, daugiau žmonių galim priimti tik "neoficialiai", t.y. be pasirodymo ant scenos. Bet vis vien laukiame norinčių smagiai kartu praleisti laiką su kostiumais. Juk cosplay - ne vien konkursas :]deviantArt
BLACKOUTComment
-
Sveiki, deja taip jau atsitiko, kad jau seniai surinkta L2 komanda, del visiskai neaiskiu priezassciu, isiro ,pasiteisinimas tikriausiai butu skambejas taip: " ji/jis nevaro tai ir as nevarau" , gaila, bet bent tiek gerai, kad susivoke isvis pasakyt :/ . Dabar musu yra trys, du vaikinai human/ dark elf ir dark elf mergina,tad jeigu butu susidomejusiu , kvieciam prisijunkti prie musu, esam ir soki paruose, galima ir suvaidint kazka, tad tik noro reikia. Nera skirtumo kuo noresite buti .
Jeigu usidomejot, rasykit i privata, arba i skype: trupintojas69 , bet geriau i privata, nes ne visada bunu onOnly the strongest will survive
Lead me to heaven when we die
I have a shadow on the wall
I’ll be the one to save us all
http://blazbluecos.blogspot.com//Comment
-
sveiki visi, cia gal jau super velai, bet, gal atsirastu norinciu cosplayint hetalia axis power? nelabai svarbu kokia salis norit but, nes hetalia, kuo daugiau ivairesniu saliu tuo idomiau.
rasykit i pm arba i skypa (silver_ladys_dreams) as esu is vilnius bet gal kazkaip ir is kitu miestu susikooperuotume. butu didelis aciu. be to, kol kas dar nemaciau lietuvoj nieko is hetalijos tai dar netgi smagiau.Hurting you is the last thing i would like to do , but it's still on the list.
Blackout👍 1Comment
-
gal atsirastu norinciu, nj muzikanto rinkimams, susirink i "grupe" ir sugrot kazka kartu, as esu siek tiek gitara ivaldes, lb butu faina jei fleitininke/as pisijunktu. RasykitOnly the strongest will survive
Lead me to heaven when we die
I have a shadow on the wall
I’ll be the one to save us all
http://blazbluecos.blogspot.com//Comment
-
-
Okay, suprantu, kad rašau palyginus vėlai, bet ieškomi žmonės, norintys cosplayint Phoenix Wright: Ace Attorney veikėjus. Esmė tame, kad jų kostiumai yra palyginus lengvi, tai nemanau, kad atsirastų problemų jei dar kas norėtumėt prisidėt. Rašykit man į skype: kronos55 jei susidomėjot.
Kol kas turėsim: Phoenix Wright, Ema Skye, Lana Skye, Miles Edgeworth.
GAL turėsim (yra norintys, bet dar nežinia ar tikrai): Larry Butz, Dick Gumshoe.
Ieškomi: Mia Fey, Maya Fey, Godot arba kasnors kitas, kas sudomintų (susitartume)
Neplanuojam dalyvaut konkursuose kol kas, bet jei kas norit prisidėt ir norėsit, gal ką sugalvosim. Jei spėsit. Taigi jei norit prisidėt, per daug laiko netempkit.Paskutinis pakeitimas nuo Mao; 2010-07-26, 01:53.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
aš laaaaaabai vėluoju,
bet ar atsiras norinčių cosplaiinti iš Ookami Kakushi?
Ieškau Isuzu Tsumuhana
Spoileris:
ji turiu mokyklinę ir išeiginę aprangą, sutikčiau su betkuria, kokią pasirinksit.
Aišku aš tai siūlau tiem kurie nežada cosplaiint ar neapsisprendę. Čia costiumas lengvas, kad net iš paprastų drabužių surinkti galima būtų.
Būtų labai gerai jai atsiras paprasta mergina, nes pavyzdžiui šame cosplaii aš būsiu viena >_>
atsakymą lauksiu iki rugpjūčio 5. : )Comment
Comment