Taip isejo, kad zmones kurie turejo prisidet atsipurte ir viska sujauke. Gomen jei kas jau ka planavo ><
Komandų paieška
Collapse
X
-
Hi all... Noriu padaryti casband ant NowJapan2 is Avatar: the last airbender
As esu Zuko labai noriu padaryti ta cosband nors ten ne anime, bet vistiek labai geras filmukas
Reik:
Toph
Katara
Aang (nemanau, kad kazkas juo nores but)
Sokka
ir daugiau...
Jei kazka sumastysit man i PM arba cia
Dekui👍 1Comment
-
Sveiki!
Ieškau žmonių, kurie cosplay'ins iš Soul Eater ir norėtų prisidėti prie vaidinimo. Pati būsiu Soul'as.
Būtų geriausia žmonės tik iš Vilniaus, nes reiks daug repetuot, ir žinoma tie, kurie stengsis, mokysis ir nepaves. Imam tik rimtai cosplay'inančius (be kostiumu siutų iš pamušalinio audinio ar plaukais suteptais guašu.).
Spoileris:Jeigu kils problemų dėl kostiumo ar peruko gavimo - būtinai padėsime ar patarsime ^_^
Rašykit į skype: sandra_internete
Į PM galiu ilgai neatsakyt xD
P.S. Jei atsiras daugiau norinčių, tai galima būtų surinkti cosband'ą ^^ O jei ir toks jau yra, tai mielu noru prisidėsiu.Comment
-
jega ^^ o Jum Greilo nereik? turiu jegini kostiuma^^ jei ka, rasykit i Skype, Shaka662Comment
-
UPDATE nuo Kuroshitsuji cos-bandos, kiek pasikeitimų:
Turimi personažai:
Sebastian Michaelis
Ciel Phantomhive
Elizabeth Middleford
Meilin
Bardroy
Lau
Angelina Durless (Madam Red)
Grell Sutcliff
"Atskilę" perėjo į kitą animeComment
-
nius, cia vel as ^^ galiu Undertaker'i pasiulyt. drauge mano rubus darosi jau nuo ziemos. o as..? ziurint kokio jum personazo reikia ^^Comment
-
Sveiki visi ir visos
Taigi siaubo, kraujo, monstrų, seksualių seselių ir panašių dalykų gerbėjai
Silent hill Cospbandas vis dar ieško norinčių prisijungti
Silent Hill
daug kam girdėtas filmų/žaidimų serijos pavadinimas
serija pasižymi veikėjų gausa, skitingais ir savitais jų dizainais charakteriais.
lauksiu susisiekiant per pm arba skype giedriusonline1989
veikėjų/monstrų sarašėlis (dauguma nuotraukų veda į straipsnius apie veikėjus
visų veikėjų sarašas http://silenthill.wikia.com/wiki/Category:Characters
visų monstrų sarašas http://silenthill.wikia.com/wiki/Category:Monsters
Spoileris:Missionary - laisvas
The Butcher - laisvas
Walter Sullivan - laisvas
Pyramid head (filmo versija) - užimta
Pyramid head (red pyramid) - laisvas
Bubble Head Nurse - laisva (gali buti kelios, tiksliau kuo jų daugiau tuo geriau)
Arba tiesiog s nurse exy bloody
Harry Mason - laisvas
James Sunderland - lasivas
Heather Mason - laisva
Alex Shepherd laisvas
Harry Mason (Shattered Memories) - laisvas
http://silenthill.wikia.com/wiki/Har...ed_Memories%29
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
Sveiki, noriu surinkti cosplay komanda.
Taigi kas noretu cosplayint bent ka is NARUTO butu labai faina jeigu parasytumete, gal netgi pararytumem koki skit'a ar dar ka kas susidomejot rasykit
Paskutinis pakeitimas nuo Rimante; 2010-07-04, 22:27.Don't hate the player, hate the game.Comment
-
HELLSING cosbandas NowJapan cosplay'ui
Victorios Seras nereikia
Domina susisiekti su manimi - skypej ieskokit Estrambotica neko pari
vistiek nieko, tai nedomina ir jei susisieks, tai zinoma paskutine diena pries renginiComment
-
sveiki mano vardas Danas man 14 ieskau grupes su kuria galima butu cospleint niekada dar necosplaonau tad reiks pagalbos skype: danguss prasau parasytiComment
-
Žiū, pavartai puslapius čia visos temos, pasižiūri, kokias komandas kokių anime renka, į kuriuos renginius, kokių žmonių pageidauja, kokie miestai ir numatomi kostiumai, pasidomi, susisieki su žmogumi, kuris ką organizuoja ir voilaComment
-
Ateinančiam 2010-ųjų nowJapan renku videožaidimo "Project: TOUHOU" komandą. Jeigu dar neapsisprendėte, kuo tapsite kitam CONui arba tiesiog norite pabūti miela fentezi stiliaus mergaite-kovotoja, siūlau prisijungti. Labai didelis įvairaus dizaino mergaičių asortimentas.
Laisvos veikėjos:
Spoileris:
REISEN UDONGEIN INABA:
KEINE KAMISHIRASAWA:
IBUKI SUIKA:
PATCHOULI KNOWLEDGE:
REMILIA SCARLET:
KONPAKU YOUMU:
SAIGIOUJI YUYUKO:
ONOZUKA KOMACHI:
Free Image Hosting by ImageBam.com
Jeigu kas rimtai pasiryžote, rašykit Futarei į Skype: bokuwa4thkiraComment
-
oi, lytis cia vos ne pusei cosplayer'iu neatitinka, jei nepastebejai XDD kazkodel panos vyriskiu vaidint nebijo, ot va kokia butu super baika, jeigu atsirastu koks drasuolis ir persirengtu moterisku personazu. va cia tai butu pagarba XDDComment
Comment