Tikiuos kad kostiumas pavyks. Bet atleiskite, viskas bus kiek uždariau
Komandų paieška
Collapse
X
-
Ir manau, gerb.Wishmaster, kad tokio fanserviso kaip parodėt negausite, maximum tokį turbūt xD
Sykiu turiu pasiūlymą dėl komandos, gal kas nors, berniukai, apsiimtų rinkti SENGOKU BASARA cosbandą? Ten tokie gražuoliai samurajai.Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2010-01-10, 22:27.👍 1Comment
-
http://media.photobucket.com/image/h...ahime.jpg?o=13
manau Wishmasteris toki tiketusi isvyst. ;DComment
-
http://media.photobucket.com/image/h...ahime.jpg?o=13
manau Wishmasteris toki tiketusi isvyst. ;D👍 2Comment
-
Eyyo,
Kas nori prisidėti prie Disgaea renkamo teamo? Game ir Anime charai, kurių yra daaaug O.o . Dėl more info. man į PM.
http://www.animenewsnetwork.com/ency...me.php?id=6094Paskutinis pakeitimas nuo Shary; 2010-01-18, 21:46.Comment
-
su mielu noru prisijungčiau prie tų, kuriems reikia narių, nes pati kažkaip neapsisprendžiu ir labai nedrąsu, nes pirmas kartas, bet esu pasiryžus viskam.
P.s.: Esu aukšt, pusilgių plaukų.Comment
-
Comment
-
07-GHOST
Renku komandą 2010 metų NowJapan kosplėjui.
Ketinu būti Castor.
Labiausiai reikėtų, kad dar atsirastų žmonių norinčių įkūnyti šiuos veikėjus:
Frau
Labrador
Frau ir Labrador gali būti ir paprastesniais juodais rūbais.
Teito Klein
Hakuren
Ayanami
Kuroyuri
Haruse
Bet laukiami ir visi kiti veikėjai
Labai lauksiu visų norinčiųjų prisidėti (jei apsisprendėt rašykit man privačią žinutę)
NebeieškomaPaskutinis pakeitimas nuo Kuroi Tsubasa; 2010-08-16, 00:42. Priežastis: Bandysiu įrodyt, kad ir vienas lauke karys:D👍 1Comment
-
-
ieskau bendraminciu cosplay'jinti Nyan Koi per AnimeNights. Anime nelabai populiarus, todel abejoju ar atsiras tokiu baka kaip as kurie rinktusi ka nors cosplayinti, bet pabandysiu, juk kuo daugiau tuo smagiau
taigi pati busiu Sumiyoshi Kanako. kiti veikejai butu:
Junpei Kosaka (kandidatas yra):
Spoileris:
Kaede Mizuno:
Spoileris:
Nagi Ichinose:
Spoileris:
Kotone ir Akari Kirishima ir bet koks veikejas is Nyan Koi
su manim galite susisiekti rasydami AZ ar per skype kuri gausite parase AZ
NebeieskauPaskutinis pakeitimas nuo neko_pari; 2010-06-20, 22:40.Comment
-
Ateinančiam 2010-ųjų nowJapan renku videožaidimo "Project: TOUHOU" komandą. Jeigu dar neapsisprendėte, kuo tapsite kitam CONui arba tiesiog norite pabūti miela fentezi stiliaus mergaite-kovotoja, siūlau prisijungti. Labai didelis įvairaus dizaino mergaičių asortimentas.
JAU PLANUOJAME PASIRODYMĄ, TODĖL NAUJI NARIAI LAUKIAMI KUO SKUBIAU.
Taigi, turime: Izayoi Sakuya, Flandre Scarlet, abejojam dar dėl Reiuji Utsuho, Alice Margatroid ir Hakurei Reimu.
Ieškome dar 9 veikėjų, nurodytų žemiau:
Spoileris:
REISEN UDONGEIN INABA:
KEINE KAMISHIRASAWA:
IBUKI SUIKA:
PATCHOULI KNOWLEDGE:
REMILIA SCARLET:
FLANDRE SCARLET:
KONPAKU YOUMU:
SAIGIOUJI YUYUKO:
ONOZUKA KOMACHI:
Free Image Hosting by ImageBam.com
Cosbando narė turi nebijoti reikšti savo nuomonę ir įdomias idėjas, jeigu jų turi, - mat planuosime kokį nors įdomų cosbando pasirodymą.
Jeigu kas rimtai pasiryžote, rašykit Futarei į Skype: bokuwa4thkiraPaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2010-02-22, 19:45.Comment
-
Sveiki ! Mielai prisijungciau prie kokios grupeles kuriai dar truksta nariu nes niekaip neapsisprendziu ka cosplay'int and seip nedrasu. As vilniete, man 15.👍 1Comment
Comment