Komandų paieška
Collapse
X
-
Ieškome žmonių, norinčių cosplay'inti "Lineage 2" personažus, pasirinkome šį online žaidimą todėl, kad jame abstu įvairiausių kostiumų, ginklų, aksesuarų, šukuosenų ir pan.. Galima pasirinkti šias rūšis: elfų (elf), tamsiųjų elfų (dark elf), orkų (orc), dvarfų (dvarf), kamaelių (kamael) ir taip pat žmonių (human wizard, human fighter). Būtų malonu, jei prie mūsų prisijungtų iniciatyvūs žmonės, norintys rengti bendrą pasirodymą, prisistatymą ir nepavestų komandos. Šiuo metu mūsų cosband'e 5 nariai, kurie tikiuosi jais ir liks... Taigi, jei norite prisijungti prie mūsų, ar sužinoti daugiau parašykite man į privatą. Taip pat galėsiu atsiųsti visų galimų kostiumų paveikslėlius. Laukiame jūsų!👍 4Comment
-
Sveiki
noreciau pasiulyti prisijungti prie kuriamo anime AMATSUKI cosbando, kol kas yra tik vienas narys (as ). Veikeju kostiumai kiek panasus i 18 - 19 amziaus Japonijos apranga, su atitinkamomis sukuosenomis. Ieskomi personazai butu:
Kuchiha (uzimta ),Tokidoki Rikugō, Kon Shinonome (kadidatas yra), Shamon, Heihachi, Ginshu, Shinshu, Bonten, Tsuruume, Kurotobi.
su manimi galite susisieki parase privacia zinute, skype: katyte_sen
p.s jei prisijungi norinciu nebutu, tada as siulausi i Naruto (kaip Kurenai) ar Bleach (kaip Mayuri arba jei labai reiketu Orihime) cosbandaPaskutinis pakeitimas nuo neko_pari; 2009-09-13, 11:52.Comment
-
Ieškome žmonių, norinčių cosplay'inti "Lineage 2" personažus, pasirinkome šį online žaidimą todėl, kad jame abstu įvairiausių kostiumų, ginklų, aksesuarų, šukuosenų ir pan.. Galima pasirinkti šias rūšis: elfų (elf), tamsiųjų elfų (dark elf), orkų (orc), dvarfų (dvarf), kamaelių (kamael) ir taip pat žmonių (human wizard, human fighter). Būtų malonu, jei prie mūsų prisijungtų iniciatyvūs žmonės, norintys rengti bendrą pasirodymą, prisistatymą ir nepavestų komandos. Šiuo metu mūsų cosband'e 5 nariai, kurie tikiuosi jais ir liks... Taigi, jei norite prisijungti prie mūsų, ar sužinoti daugiau parašykite man į privatą. Taip pat galėsiu atsiųsti visų galimų kostiumų paveikslėlius. Laukiame jūsų!Comment
-
Yo,
aš ieškau sekančiam NowJapan Shikamaru (kiek skaičiau Hellsing'o Mangoj tai kasmetinis renginys gi, tai supratau, kad bus kitą vasarą). Turiu idėją cosband'ui ir Etiudui, tai jei yra norinčių rašykit;
el.paštas: zupajushin@gmail.com
P.S. Jei ne vilnietis tai parūpinsiu kur apsistot.
P.P.S. Bet darbus vasarą pradėsim, nes aš irgi ne vilnietė. DD
P.P.P.S. Pati būsiu Temari.Paskutinis pakeitimas nuo WataRyuu; 2009-09-13, 09:32. Priežastis: Pamiršau paminėti, kad pati būsiu TemariComment
-
Spoileris:gomene už paveikslėlį, tiesiog man jis labai patiko XD
EDIT: Ieškau DeathNote cosbando (taip pat ir etiudui) vasariniam NowJapan. Pati būsiu Remu dar bus Ryukas, L ir prisidėjo Misa-misa ^^ manau trūksta Yagamio Light'o(jau yra) . Miestas - nesvarbu. Dėl nakvynės - manau mama leis priglausti kelis cosplay'erius ^^ Tai vat - norintys į skypą : renata-tomodachi , arba į PM (rašykit darbo dienom nuo 17h)
Gomene, bet mes susėdę ir pasitarę nusprendėm, kad dar priimtume antraeilius veikėjus, tokius kaip Matt, Mello, Near, Vatari ir t.t. ;]👍 1Comment
-
Na, vat... Sužinojau, kad žiema nowJapan nebus.xD Tad lauksim dabar vasaros.
O aš jau pagalvojau ir apsisprendžiau del visko.
Renku Makai Senki Disgaea. Pati būsiu Etna. Dar yra viena mergina kuri žada Flonne. Mano skype: black_xewe. Rašykit kas norėtu prisidėti. ))))Comment
-
Sveiki, jei kas nori susiburti i D.Gray-man cosbanda ir varyti i Kauno cosplay 2 spalio 29diena, rasykit i pm, prisidekit!!! Pati busiu Lavi , bet jei atsiras ir kitu Laviu, butinai priimsim, kuo daugiau tuo linksmiau xD
semashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Ateinančiam 2010-ųjų nowJapan renku videožaidimo "Project: TOUHOU" komandą. Jeigu dar neapsisprendėte, kuo tapsite kitam CONui arba tiesiog norite pabūti miela fentezi stiliaus mergaite-kovotoja, siūlau prisijungti. Labai didelis įvairaus dizaino mergaičių asortimentas.
JAU PLANUOJAME PASIRODYMĄ, TODĖL NAUJI NARIAI LAUKIAMI KUO SKUBIAU.
Taigi, turime: Izayoi Sakuya, Reiuji Utsuho, Alice Margatroid ir Hakurei Reimu.
Ieškome dar 9 veikėjų, nurodytų žemiau:
Spoileris:
REISEN UDONGEIN INABA:
KEINE KAMISHIRASAWA:
IBUKI SUIKA:
PATCHOULI KNOWLEDGE:
REMILIA SCARLET:
FLANDRE SCARLET:
KONPAKU YOUMU:
SAIGIOUJI YUYUKO:
ONOZUKA KOMACHI:
Free Image Hosting by ImageBam.com
Cosbando narė turi nebijoti reikšti savo nuomonę ir įdomias idėjas, jeigu jų turi, - mat planuosime kokį nors įdomų cosbando pasirodymą.
Jeigu kas rimtai pasiryžote, rašykit Futarei į Skype: bokuwa4thkiraPaskutinis pakeitimas nuo Futari; 2010-01-18, 21:21.Comment
-
Hi all! Maniau vasaros cosplay vienas eisiu uz Kakashi, bet ziuriu cia galima grupe susirast-taigi siulau save uz naruto tai kaip kakashi(rubais pasirupinta), ziurejau vocaloid yra ieskanciu raito-ta irgi galeciau nesunkiai padaryti jei be nagu lakavimo ir, kad parduotu ta svarka...
Dar siulykit vyrisku vietu gal ir i tokias butu kalbos prisijungt...
Vieta:Panevezys, bet galimybe kas men 1-2 savaitgalius i vilniu nuvaziuot...
P.S: jei bus artimesnis koks cosplay i ji irgi galeciau atvykti...Comment
-
Hi all! Maniau vasaros cosplay vienas eisiu uz Kakashi, bet ziuriu cia galima grupe susirast-taigi siulau save uz naruto tai kaip kakashi(rubais pasirupinta), ziurejau vocaloid yra ieskanciu raito-ta irgi galeciau nesunkiai padaryti jei be nagu lakavimo ir, kad parduotu ta svarka...
Dar siulykit vyrisku vietu gal ir i tokias butu kalbos prisijungt...
Vieta:Panevezys, bet galimybe kas men 1-2 savaitgalius i vilniu nuvaziuot...
P.S: jei bus artimesnis koks cosplay i ji irgi galeciau atvykti...Comment
Comment