KOI Cosplay :3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
Mieli organizatoriai,
būtų malonu kuo greičiau išvysti programos išklotinę: kokią valandą koks konkursas vyksta. Tarkim, mano pasirodymą norėtų stebėti grupelė pažįstamų, bet jie tikrai negali būri nuo 12 h iki 18 h, o norėtų atvykti konkrečiu laiku ir žiūrėti konkretaus konkurso (jie tiesiog nori pasižiūrėti kas per daiktas tas anime ir cosplay). :]~Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...
Comment
-
Norejau paklausti, pagalka bus vertinama konkurso daina, mat as ja atlikti noriu pati viena su akustine gitara, ir nesiryztu uzsiregistruoti, mat bijau jog galiu pamirsti teksta dainuojant is jaudulio -_- japoniskai nedainuoju....esu vokalisteComment
-
ir kodėl aš ne organizatorius....
JEI PIRMAME ŠIOS GIJOS PUSLAPYJE NERANDAT INFOS, JŪSŲ PASLAUGOM WWW.COSPLAY.LT
JEI NERANDAT IR TEN, REIŠKIASI INFORMACIJA RUOŠIAMA - TAI BŪNA PARAŠYTA ŠALIA, BET MAŽESNĖMIS RAIDĖMIS,
PRIEŠ FLUDINANT KLAUSIMAIS, BENT JAU PASKAITYKIT PRADŽIOJE.
P.S. bet jei jūsų klausimas atsiprašant kvailas - atsakymo niekur nerasit.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-02-24, 15:33.👍 3Comment
-
Autorius Keira-chanNorejau paklausti, pagalka bus vertinama konkurso daina, mat as ja atlikti noriu pati viena su akustine gitara, ir nesiryztu uzsiregistruoti, mat bijau jog galiu pamirsti teksta dainuojant is jaudulio -_- japoniskai nedainuoju....esu vokaliste
Aišku - daugiau pliusų, kai mažiau minusų, o lapelis aiškiai yra minusas.
P.S.: Airi, prašytumėme kantrybės ir postųnetrinimo, ne visiems čia 25+ metų.
cAPS oFF plzx0r.
All hail Lelouch!!Comment
-
Vertinama bus pagal tam tikrus kriterijus. Jeigu bijote pamiršti tekstą - atspausdinkite lapą su žodžiais, kaip į tai žiurės vertinimo komisija - jų reikalas, bet mes perspėsime, jog kai kurie dalyviai gali būti su help-sheet'ais.
Aišku - daugiau pliusų, kai mažiau minusų, o lapelis aiškiai yra minusas.👍 2Comment
-
D1e
Wright, tik kodėl aš labai retai matau jūsų atsakymus čia?
Trinami postai? Or did u mean these ones:
Spoileris:" Dalyvauju!!!"
" Nedalyvauju"
"NORIU!!!BET NEGALIU!!!nusišausiu"
"GALIU, bet bl*t man brangu, PADĖKIT"
"O ar ten TIKRAS TURGUS SU TIKRAIS STALAIS?
Capslockas...damn, su juo taip viskas iškart paaiškėja, tu negali apkaltint mane geranoriškumų.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-02-23, 22:52.👍 1Comment
-
Autorius ararTuriu toki klausyma: grosim dviem akustinem gitarom, bijau, kad bus labai tyliai skambet, ar galima bus pritraukti mikrafus prie ju? Ta prasme, ar daug mikrafu ish vis bus?
Autorius bithutheNu čia priklausys nuo jūsų karaokinės aparatūros, jei reikės iš tikrųjų subines, atsiprašant, atsukus dainuot, tai mes tikrai iš lapų dainuosim, nes karaokė ir yra teksto nudainavimas, o ne mintinai iškaltos dainos dainavimas, kokie dar čia gali būti minusai.
Autorius AirizTrinami postai? Or did u mean these ones: ...
Ir visgi, cituoju "prašytumėme kantrybės ir postųnetrinimo, ne visiems čia 25+ metų."
Autorius AirizWright, tik kodėl aš labai retai matau jūsų atsakymus čia?
Jeigu Jūs kreipiatės į KOI, tai norėčiau nepritarti Jūsų nuomonei.
All hail Lelouch!!👍 2Comment
-
Žinai ką, aš iš lempos netrinu pranešimų, gal čia dauguma manes nemėgsta (laisvai tikiu), bet nesąmonėmis aš neužsiiminėju.
Neištryniau nei vieno adekvataus klausimo, kuris kažkiek liečia Cosplay programą, todėl jų (klausimų) čia pakankamai daug.
O kol Jūs užimti ir žmonės prašo atsakymų, mes bendrom jėgom atsakom, nes jūs nevieninteliai forume kas gali tai padaryt. Bent jau pabandyt.
Todėl kad ir su Capslock, kad ir su spalvom, BET EILINĮ KARTĄ nukreipiam žmogų ten kur reikia. Suprantu, daug postų gal gerai atrodo kai neskaitai jų, bet kiek pastebėjau jus jų beveik netvarkot.
Citata:
Autorius Airiz
Trinami postai? Or did u mean these ones: ...
Mes nematome, kokia žinutė buvo ištrinta, tad mums "ištrinta žinutė" neparodo priežasties, kodėl ją reikėjo trinti. Būtų malonu, kad ateityje, pasirodžius neadekvačioms žinutėms būtų pranešta gijos įkurėjams galutiniam sprendimui priimti.
---->Patarčiau pasedėt čia kokia diena ir paskaityt, klausimų nekiltu.
---->Citata: Ir visgi, cituoju "prašytumėme kantrybės ir postųnetrinimo, ne visiems čia 25+ metų."
Kantrybė? O kur ji dingo? Ne aš kelis kartus parašiau kas ir kaip?
Biurokratija dėl fludo? Gal nedarom Seimo...
Dėl amžiaus, ačiū kad priminei, aš atsimenu. Todėl ir esu čia.
P.S. Kreipiausi ne tik į tave.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-02-23, 23:51.Comment
Comment